Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ya kızlar bu kilonuzu gösteren şekli nasıl yapıyosunuz

Diyet Sağlıklı Beslenme bölümünde Diyet Grupları başlığının altında sabitlenmiş konulardan 3. sıradaki konu kilo çizelgesi nasıl yapılır? başlığı altında resimli anlatmış cnm ordan faydalana bilirsin ...

uyuzum benim listemi diyetisyen belirliyor yani kafama göre yapmıyorum..ekmekler etimek inceliğinde ve tam tahıllı demek bana uygunu buymuş..ben daha önce de 8 ayda 54 kilo verdim bu diyetle..ama psikolojik bir nedenle beslenmemi değiştirince geri aldıminşallah yine gidecekler:)

Cnm durdugun hata motivasyonunu sakın kaybetme ve bu sekılde devam et.Anladıgım kadarıyla 2 kez dusuk yapmıssın baska bebegın varmı bılmıyorum ama bu kıloyla hamıle kalsan cok zor gunler gecırırsın.Dogurmadım ama nerden bılıyorum kuzenım 88 kıloyla hamıle kaldı cok zor bır gebelık gecırıyor ve kesınlıkle doktor kılo almaman gerek dıyor.Stresten harap oldu kız.Bende onu gordukten sonra kararımı verdım acıkcası.

Ve ben bekarım daha evlenıcem cocuk sahıbı olucam heralde balına gıbı olurum o zaman onun ıcın zayıflıcam kafaya koydum bence sende yılmadan devam et ılerde rahat edıceksın...

Başka bebeğim yok canım...İlk bebeğim olacak Allah kısmet ederse.
Geçmiş yıllarda sıkı diyetlerle güzel kilolar verdim ama o beslenme şeklimi yaşam tarzı haline getiremediğim için geri geldi kilolar.
Bu sefer kesinlikle kararlıyım. Başaracağım...
Hem sağlığımı geri kazanacağım hem de inşallah sağlıklı bir gebelik geçirebileceğim böylelikle...

Ben kendimi bildim bileli böyleyim
Çok küçük doğmuşum, anne sütü almamışım, mamayla büyümüşüm, ufacıkken kortizonlar almışım, genetik olarak da yapımız müsait, e tatlıyı da seviyorum.. Hep tombiştim, büyüdükçe daha da arttı. Yok sınav stresi yok bilmem ne derken kilo almaya devam ettim. Hani olgunsun diyorsun ya.. Çevremdekiler olgunlaştırdı beni bu konuda. O kadar umursamaz, patavatsız insan var ki. Her kelime, her bakış, her ima beni olgunlaştırdı işte. Aslında geç bile kaldım ama hiç cesaretim yoktu. 30-40 kilo korkutuyordu gözümü, yapabilir miyim ki diyordum, inanmıyordum kendime. İnanınca halloldu her şey.

Bırakmak yok bundan sonra :)
Hayatımda ilk defa bu kadar hırslandım ve bu hırsım gün geçtikçe artıyor.

Senin de başaracağına eminim canım çünkü pişmanlıkların var ve kafana koymuşsun artık. İşte tamamdır :))

Allah yardımcımız olsun.

Her günün ilk gününkü gibi güzel geçer inşallah :)
Başarılar diliyorum bu süreçte, sabır diliyorum.

vallahi bravo çok hazimliymişsin vebeyide bitiyor olay işte benimde 16kilo vermem lazım ama çok zor kiloveren biriyim çünkü metabolizmam çok az çalışıyo yediklerimin hepsi vücudumda kalıyo birde egzersiz yapmayı sevmiyorum daha doğrusu yapamıyorum yattığım yerden kalkamıyorum egzersiz yapmıyorum yapamamda zaten 4gündür diyet yapmaya çalışıyorum yediklerimi azalttım birde geceleri acıkıyorum 12 gibi bazen tutamıyorum kendimi abur cubur yiyorum dün aksam 1 tane hoşbeş 1 tane halley ve 5,6tane fıstık yedim çayla dayanamadım yedikten sonra pişman oluyorumoff bi tutabilsem boğazımı

herkes sadece sabah 2 dilim yiyormuş
cnm çok güzel listen ama günde 6 dilim ekmek çok değil mi

uyuzum benim listemi diyetisyen belirliyor yani kafama göre yapmıyorum..ekmekler etimek inceliğinde ve tam tahıllı demek bana uygunu buymuş..ben daha önce de 8 ayda 54 kilo verdim bu diyetle..ama psikolojik bir nedenle beslenmemi değiştirince geri aldıminşallah yine gidecekler:)

hoşgeldin canım

umarım hep beraber başarırız, insan tartıya çıkmayınca uzun zaman gördüğü rakamı yakıştıramıyor dimi kendine

54 kilo muuu maşallah canım yaaa kesin verirsin daha önce başardıysan

neler yaptın anlatabilir misin?

hoşgeldin canım

umarım hep beraber başarırız, insan tartıya çıkmayınca uzun zaman gördüğü rakamı yakıştıramıyor dimi kendine

Hoşbulduk
Kesinlikle yakıştıramıyor ama bu kısır bir döngü. Sık tartılmazsan kilonu kontrol edemiyorsun, kilo aldıkça tartıdan kaçıyorsun, kaçtıkça kendini farkedemiyorsun...
Ama inşallah birlikte başaracağız

merhaba canım kilomuz nerdeyse aynı hedefimiz de aynı
yarışalım bari dermişim
o pişmanlıkları iyi bilirim ama kestim artık bugün sadece 2 kare çikolata yuvarladım mideye o kadar

dimi yaa bende kıyafetler daraldıkça çekti heralde yıkanmaktan diyodum

meğer ben yemekten genişlemişim

bu arada yedim yemeğimi
tavuğu haşlamadım içim almadı ben de az yağla soğan,biber, mantar ve domatesle soteledim. yanına da bol salata yedim.

tavuk sote 230 kalori bu arada(az yağlı)

cnm gurur duydum seninle inan cnm benim diyetisyenimde olurmusun valla ayna gibisin hatalarımı görmemi ve neler yapmam gerektiğini gösterdim....cnm inş senin kadar bilinç ve iradeli olurum ve inş senin gibi incelirim. cnm benim aynam olurmusun

canım öncelikle geçmiş olsun aman bele dikkat ağrısı zor olur bilirim. bu arada aman deneme çoban köpeklerini faln evde yap jimnastiğini sen bize lazımsın:79: cnm bazen kilo verme durur biliyorsun sonra tekrar hızlanır sen diyetinden vazgeçme fit olcam cnm fit bu arada akşam ki menün güzel afiyet olsun cnm

evet cnm kilolu olmak hastalık ve tedaviside ömür boyu sağlıklı beslenmek ve biz bunu başarcaz....

cnm zararın neresinden dönsen kardır.pişaman olma ama birdahada pişmanlık duyacağın kadar yeme ve kilo alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…