uyuzcum senin kaç kilo vermen lazım benim tam 26
inan bende
oooff benimde 16 kilo vermem lazım yaza kadar vermek istiyorum 3 gün oldu diyete baslayalı ekmeği azalttı sabah 2 dilim aksam 2 dilim kepekli yiyorum hamur işi yemiycem artık çünkü çok seviyorum hele eşim bayılıyo gece 1o da bile bana poğça yaptırıyodu ama şimdi bu kiloları 3 ayda vermek istiyorum 3 ay yapamk yok hele abur cuburu her aksam tv karsısında eşimle çayla oturu yeriz ama artık yesemde diyet olan bisküvilerden yiycem hamur işine dayanırım yeme ama abur cubursuz nasıl yapıcam yaa zor tutuyorum kendimi aklım hem onlara tatlı delisi olduğum için 3gündür zor zaptediyorum kendimi off off keşke herşeyi yesek ama kilo almasakbirde benim metabolizmamda az çalışıyo insallah veririm kızlar
Öncelikle karar vermekle oluyor bu iş ve sizler de karar vermişsiniz; bu en büyük adım işte :)
Benim için o kararı vermek çok zor oldu. Sabırsız biri olduğum için çabucak bitsin istiyordum ama olmuyodu tabi ve sonra yine başa.. Böyle böyle ne hale geldim. Bu senenin başında kesin kararlıydım artık bir şeyler yapmalıydım. Finaller geçsin, tatilde 1-2 hafta son kez yiyim falan dedim bu sefer de :)) Ama o esnada internette bir sürü araştırma yaptım, alt yapıyı hazırladım yani. Ve tam olarak 7 şubatta başladım. Birkaç hafta ağlama krizleriyle geçti, hele adet dönemleri.. tatlıya çok düşkündüm de, deliye döndüm resmen. Ama tüm o krizler bitti 3 hafta sonra falan. Bugün tam 6 hafta oldu ve 14-15 kilo gitti. Belki daha fazladır bilemiyorum yurtta tartım yok. Galiba hızlı oldu ama sağlık yönünden bi sorun hissetmiyorum ve her gün daha da mutlu oluyorum, yüzüm gülmeye başladı ilk defa.. Ve tabi en az bi bu kadar daha vermem lazım ama zor gelmiyor artık inanın. Bu kadar daha yapacağım ne var bunda diyorum ve devam ediyorum.
İlk günden beri takip ediyorum bu sayfayı. Bundan sonra da edeceğim tabi ki..
Hepinize başarılar diliyorum, sabır diliyorum, güç diliyorum. Ama başaracağız hepimiz. Hepimizin hayalindeki minik kotlardan ben aldım bile :)) İçine giremesem de her gün bakıyorum ve daha da gaza geliyorum. Siz de deneyin çok işe yarıyor.
cnm cidden hızlı bi zayıflama olmuş sen yinede bi doktora görün hızlı verilen kilolar jat hızıyla alınıyor .inş sende olmaz bu arada yediklerini paylaşırmısın bizle ve hızlı kilo artışı sende saç dökülmesi,tırnak kırılması,sarkma oldumu çok mu soru sordum ne?ama cidden altı hafta 15 kilo iyimi kötümü anlamadım inş gülen yüzün solmaz cnm
İnşallah canım.. Hiçbir sorun olmadı ben de o yüzden pek endişelenmedim zaten ama zaman gösterecek tabi ki. Ve artık istesem de yiyemiyorum pek, sanırım kötü bir şey ama inanın uzun süredir psikolojim çok bozuk olduğu için bu durum hoşuma gidiyor. Ayrıca bence dengesiz beslenmiyorum. Öğünleri atlamıyorum ama ara öğünleri tam yapamıyorum zaten acıkmıyorum da. Ekmek kullanmıyorum. Haftada 1 ya da 2 gün yalnızca 1 öğünde -genelde sabah ya da öğlen- kepek ekmeği yiyorum 1 dilim, o da gerekli olduğu için. Sabahları öncelikle 2 tane kuru kayısı ve bol su içiyorum. Vaktim varsa güzel bir kahvaltı yapıyorum domates, salatalık, light peynir, 2-3 zeytin vs. Vaktim yoksa da 5 tatlı kaşığı yulaf ezmesi, 1 çay kaşığı bal ve 1 bardağa yakın süt karıştırıp yiyorum. Çok fazla tok tutuyor bu. Ya da 1 tane yeşil elma, canım ne isterse :) Öğlen de yarım porsiyon yemek yiyorum ya da ton balıklı salata falan. Yurtta kaldığım için çok seçeneğim yok, yemeğimi yapamıyorum ama ölçüsüne, yağına dikkat ediyorum işte. Yeri geldi mi pilav yiyorum makarna da. Sonuçta kalorisi önemli olan. 1 koca tabak tavuklu patatesli yemek yiyeceğime yarım tabak makarna aynı diye düşünüyorum. Akşam da çok acıkırsam çorba, yoğurt vs yiyorum. Çok acıkmazsam, ki artık acıkmıyorum, 1 porsiyon meyve yetiyor. Akşam yemeğimi en geç 6ya kadar yiyorum hatta 5i tutturuyorum uzun süredir. Ara öğünleri ise eğer acıkmışsan yarım porsiyon meyve ile, pek acıkmamışsam 3-4 badem, çok az yabanmersini(kan şekerini dengeliyor) , kuru erik vs. ile yapıyorum. Hepsi birden değil tabi :)) Ceviz de yiyorum özellikle kahvaltıya ekliyorum cevizi ara sıra. Arada kepekli galete yiyorum dayanamazsam ama günde 1 taneyi aşmıyor. Ve yeşil çay. Günde en az 2 bardak ve kendim demliyorum. İçine biraz tarçın kabuğu da katabilirsiniz, tatlı ihtiyacını gideriyor.
Ve günün ödülü, 1 dilim bitter çikolata :))
Tabi en önemlisi spor. Günde 2 kere spor yapıyorum. Toplam 2 saat tempolu yürüyüş ve 1 saate yakın da çeşitli egzersizler. Pazartesileri yapmıyorum sadece kendi çapımda egzersiz yapıyorum. Yurtta olmadığım zamanlarda ise, ki çok nadir evde gidince cuma cumartesi evde leslie yapıyorum. Sarkma vs hiç olmadı sadece her yerim çatladı tahmin edeceğiniz gibi ama geçici olur inşallah. Sporla kendime geldim resmen. Bel ağrılarım geçti, daha zinde oluyorum artık. Sporu hayatımın bir parçası yapmaya karar verdim. :)
Böyle işte :)
Mutlaka unuttuğum şeyler vardır ama ne de olsa burdayım hep, aklıma geldikçe paylaşırım :))
kızlar demin tartıldım 94 ü gördüm bugunden itibaren sıkı diyete girmem gerek beraber zayıflayalım mı
cnm çok güzel anlatmışsın problemlerin olmamasınada sevindim.Spor hele en önemli unsur günde iki kez spor çok güzel sen kendi kendinini diyetisyeni olmussun cnm sana neyin iyi geldiğini neyin kilo yaptığını bulmussun ya cnm 5 te akşam yemeği zor olmuyor mu yani hiç mi acıkmıyorsun ve hergünhergün bi ik dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin yalnız kahvaltıda doktorlarda öneriyor.Bide galiba en güzeli beyninde bitirmissin beynin sağlıklı yaşamaya,yemeye alışmış mideni küçültmüşsün bunlar hep +(artı)senin için inşallah istediğin kadar daha zayıflarsın ve kilo almazsın ve sana hep bakarlar
cikolatakaramel
Cnm öncelikle seni azminden ötürü tebrik ederim.Çok kısa bır zamanda super kılo vermıssın anlattıklarına gore saglıksızda bısey yapmamıssın sadece bılınclı beslenmıssınBenım merak ettıgım basladıgında kac kıloydun suanda kac kılosun boyun kac ve yasın kac nerdeyse 2 aydan az bı zamanda vermıssın kılolarını benımde acıl kılo vermeye ıhtıyacım var cevabını beklıyorum cnm tekrar tebrıkler ve sakın bu kadar yaklasmısken pes etme derım
cikolatakaramel
canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah
Çok teşekkür ederim canım :))
Yaşım 20 hatta 2.5 ay sonra 21 olacağım. 99 kiloyu gördüm en son tartıda ve boyum 1.69. Şu an 84 falanım yani. Ve ben yapı gereği asla zayıf bi insan olamayacağımı bildiğim için 65-70 hedefliyorum, fazlasına gözüm yok :)
Aslında hızlı vermeyin diyorlar mesela geçenlerde bi haber okudum; haftada 1 kilodan fazlası iyi değilmiş. Ama verebildim ve çok şükür sorunum da olmadı. Gerçi bundan sonra böyle hızlı gideceğini sanmıyorum ama bu bile çok büyük moral oldu, kendime geldiğimi hissediyorum :)
Ve öyle büyük emek gösteriyoruz ki şu kilo vermede.. Bundan sonra verdiğim 1 kiloyu bile alırsam kendime ihanet ettiğimi düşünürüm. Yani... Pes etmek yok, bunu ömür boyu uygulamak gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?