Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Tabii ki, büyük bir zevkle :))
İsteyen herkes yapar bunu ve senin yapacağına da adım gibi eminim. Bu süreçte artık birlikteyiz zaten :)

Hep hayal kuruyorum ben. Ne giysem falan diye.. Belki söylemişimdir ufak şeyler alıyorum. 3-4 tane küçük beden kotum var kenarda :)) 1-2 elbise, şort vs. Çok motive ediyor insanı.

Teşekkür ederim öncelikle :)

O kiloyu gözde büyütmemek lazım. 16 ne ki diye düşünmek lazım çünkü ben başlarda 20 kiloyu gözümde büyüte büyüte ne hale geldim. Son durumda 35 kilo vermem gerekiyodu işte.
Metabolizma konusunda haklısın canım herkes bir değil ve internette çeşitli yazılar var hatta dün metabolizma nasıl hızlandırılır diye bir habere denk geldim sen de bi araştır istersen
Ve hareketsizlik çok kötü.. Biraz eğlenceli hale getirmeye çalış bence ne bileyim oynamayı seviyorsundur en azından her kadın gibi Aç bi shakira, klibini de aç ki kalçaları, karnı görünce daha bi motive olasın Arada yapıyorum, iyi geliyor. Bir de leslie diye bir kadın var onun egzersizleri de eğlenceli, hiç sıkılmıyor insan. Aşamaları da var basitten başlarsın mesela.

54 kilo muuu maşallah canım yaaa kesin verirsin daha önce başardıysan

neler yaptın anlatabilir misin?

öncelikle tahlillerimi yaptırdım sonra doktor kontrolünde ayda bir tartıldım az ve sağlıklı beslendim hazır gıda hiç yemedim ve içmedim hergün bir saat yürüdüm ve çok su içtim bu kadar..

cnm hoşgeldin ne güzel hedefde koymuşşsun kendine inş hergünün aynı güzellikte geçer bu arada geçmiş olsun cnm

hımm anladım cnm kusura bakma tabiki gidicek yine kilolar cnm 8 ayda 54 kilo süper ya allahım banada nasip et

kesin katılıyorum cnm sana

kendimi görmwk istediğim aynan çok güzel şeyler yazıon kız senden çok şey öğrencem

bu arada yedim yemeğimi
tavuğu haşlamadım içim almadı ben de az yağla soğan,biber, mantar ve domatesle soteledim. yanına da bol salata yedim.

tavuk sote 230 kalori bu arada(az yağlı)

tavuk olmamış ama cnm buda iyi bir seçim hemde salatayla afiyet olsun yğ olmasın inş

inş cnm inş :2:

süpermiş cnm ben bütün kıyafetlerimi attım 50 kiloyken bana olmuyor diye tombiğim diyede kıyafet almıyorum rezillerdeyim dur bende küçük bi elbise alayım belki daha iyi motivasyon olur

Benim ideal kilom da 59muş...Şu an 26 kilo fazlam var....
Yalnız bir sıkıntım var ki bebek de düşündüğüm için biraz hızlı vermem gerekiyor kilomu...PEk sağlıklı ve sonradan koruması kolay değil ama....

allahi bravo çok hazimliymişsin vebeyide bitiyor olay işte benimde 16kilo vermem lazım ama çok zor kiloveren biriyim çünkü metabolizmam çok az çalışıyo yediklerimin hepsi vücudumda kalıyo birde egzersiz yapmayı sevmiyorum daha doğrusu yapamıyorum yattığım yerden kalkamıyorum egzersiz yapmıyorum yapamamda zaten 4gündür diyet yapmaya çalışıyorum yediklerimi azalttım birde geceleri acıkıyorum 12 gibi bazen tutamıyorum kendimi abur cubur yiyorum dün aksam 1 tane hoşbeş 1 tane halley ve 5,6tane fıstık yedim çayla dayanamadım yedikten sonra pişman oluyorumoff bi tutabilsem boğazımı

cnm bende bugun 2 simit yedim ve krem peynirle bana bana çok mutsuz oldum üstümde bi ağırlık var lessie de yapmadım ve yeşil çayımıda içmedim bana kızn kızlar az kaldı yaza ben daha gram veremedim

merhaba canım kilomuz nerdeyse aynı hedefimiz de aynı
yarışalım bari dermişim
o pişmanlıkları iyi bilirim ama kestim artık bugün sadece 2 kare çikolata yuvarladım mideye o kadar

çikolata olsa üşenmeyip gidip alsam allah ne verdiyse son paralarıma ona yatırcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…