54 kilo muuumaşallah canım yaaa kesin verirsin daha önce başardıysan
neler yaptın anlatabilir misin?
cnm gurur duydum seninle inan cnm benim diyetisyenimde olurmusun valla ayna gibisin hatalarımı görmemi ve neler yapmam gerektiğini gösterdim....cnm inş senin kadar bilinç ve iradeli olurum ve inş senin gibi incelirim. cnm benim aynam olurmusun
vallahi bravo çok hazimliymişsin vebeyide bitiyor olay işte benimde 16kilo vermem lazım ama çok zor kiloveren biriyim çünkü metabolizmam çok az çalışıyo yediklerimin hepsi vücudumda kalıyo birde egzersiz yapmayı sevmiyorum daha doğrusu yapamıyorum yattığım yerden kalkamıyorum egzersiz yapmıyorum yapamamda zaten 4gündür diyet yapmaya çalışıyorum yediklerimi azalttım birde geceleri acıkıyorum 12 gibi bazen tutamıyorum kendimi abur cubur yiyorum dün aksam 1 tane hoşbeş 1 tane halley ve 5,6tane fıstık yedim çayla dayanamadım yedikten sonra pişman oluyorumoff bi tutabilsem boğazımı
Selamlar arkadaşlar...
Bir süredir tartılmıyordum ve dün tartıldım ve baktım ki 87 kilo olmuşum. :26:
Gerçi gece ve kıyafetlerimle tartıldım ama sabah aç karna tartılmış olsaydım da çıkacağı 86 filandı.
Boyum 167 ve yaşım 30.
Herhangi bir hormon bozukluğum yok. Yalnız son 3 ayda 2 kez erken dönem düşüğü yapınca kilodan kaynaklanan bir sorun olabileceğini düşündüm ve ne zamandır bir türlü atamadığım adımı atıp diyete başladım. İlk günüm güzel geçti. Beynimde bu işi bitirdiğim için, açlık ve başağrısı hissetmiyorum...
Sizlerin motivasyonlarınızla gayret toplayabilmek için aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz...
Hedefim ilk etapta 75 kg...
cnm hoşgeldin ne güzel hedefde koymuşşsun kendine inş hergünün aynı güzellikte geçer bu arada geçmiş olsun cnm
uyuzum benim listemi diyetisyen belirliyor yani kafama göre yapmıyorum..ekmekler etimek inceliğinde ve tam tahıllı demek bana uygunu buymuş..ben daha önce de 8 ayda 54 kilo verdim bu diyetle..ama psikolojik bir nedenle beslenmemi değiştirince geri aldıminşallah yine gidecekler:)
selam kızlar bende 5 gün önce başladım vermem gereken 20 25 kilocuk var
Cnm durdugun hata motivasyonunu sakın kaybetme ve bu sekılde devam et.Anladıgım kadarıyla 2 kez dusuk yapmıssın baska bebegın varmı bılmıyorum ama bu kıloyla hamıle kalsan cok zor gunler gecırırsın.Dogurmadım ama nerden bılıyorum kuzenım 88 kıloyla hamıle kaldı cok zor bır gebelık gecırıyor ve kesınlıkle doktor kılo almaman gerek dıyor.Stresten harap oldu kız.Bende onu gordukten sonra kararımı verdım acıkcası.
Ve ben bekarım daha evlenıcem cocuk sahıbı olucam heralde balına gıbı olurum o zaman onun ıcın zayıflıcam kafaya koydum bence sende yılmadan devam et ılerde rahat edıceksın...
Ben kendimi bildim bileli böyleyim
Çok küçük doğmuşum, anne sütü almamışım, mamayla büyümüşüm, ufacıkken kortizonlar almışım, genetik olarak da yapımız müsait, e tatlıyı da seviyorum.. Hep tombiştim, büyüdükçe daha da arttı. Yok sınav stresi yok bilmem ne derken kilo almaya devam ettim. Hani olgunsun diyorsun ya.. Çevremdekiler olgunlaştırdı beni bu konuda. O kadar umursamaz, patavatsız insan var ki. Her kelime, her bakış, her ima beni olgunlaştırdı işte. Aslında geç bile kaldım ama hiç cesaretim yoktu. 30-40 kilo korkutuyordu gözümü, yapabilir miyim ki diyordum, inanmıyordum kendime. İnanınca halloldu her şey.
Bırakmak yok bundan sonra :)
Hayatımda ilk defa bu kadar hırslandım ve bu hırsım gün geçtikçe artıyor.
Senin de başaracağına eminim canım çünkü pişmanlıkların var ve kafana koymuşsun artık. İşte tamamdır :))
Allah yardımcımız olsun.
bu arada yedim yemeğimi
tavuğu haşlamadım içim almadıben de az yağla soğan,biber, mantar ve domatesle soteledim. yanına da bol salata yedim.
tavuk sote 230 kalori bu arada(az yağlı)
Hoşbulduk
Kesinlikle yakıştıramıyor ama bu kısır bir döngü. Sık tartılmazsan kilonu kontrol edemiyorsun, kilo aldıkça tartıdan kaçıyorsun, kaçtıkça kendini farkedemiyorsun...
Ama inşallah birlikte başaracağız
Tabii ki, büyük bir zevkle :))
İsteyen herkes yapar bunu ve senin yapacağına da adım gibi eminim. Bu süreçte artık birlikteyiz zaten :)
Hep hayal kuruyorum ben. Ne giysem falan diye.. Belki söylemişimdir ufak şeyler alıyorum. 3-4 tane küçük beden kotum var kenarda :)) 1-2 elbise, şort vs. Çok motive ediyor insanı.
dimi yaa bende kıyafetler daraldıkça çekti heralde yıkanmaktan diyodum
meğer ben yemekten genişlemişim
merhaba canım kilomuz nerdeyse aynı hedefimiz de aynı
yarışalım bari dermişim
o pişmanlıkları iyi bilirimama kestim artık bugün sadece 2 kare çikolata yuvarladım mideye o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?