Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet canlarım 17 sinde başlayan maratonda bu sabah tartıldım veeeeee 4.600 gr vermişimmm:))çokk mutluyumm

sağol canım baştan hep çok gidiyor inşallah sağlıkla devamı gelir..herkese başarılar diliyorum..

evet canlarım 17 sinde başlayan maratonda bu sabah tartıldım veeeeee 4.600 gr vermişimmm:))çokk mutluyumm

tebrikler canım
bende bir haftada( geçen cuma tartıldım en son) 3 kilo 100 gram vermiştim
tabi ilk 4 5 kilo çabuk gidermiş
inşlh hep böyle gider

kızlar bugunden itibaren giricem düzenli olarak ama istemeyerek istanbuldan taşınıyorum...armutluya

kızlar bugunden itibaren giricem düzenli olarak ama istemeyerek istanbuldan taşınıyorum...armutluya

hayırdır canım iş için falan mı? neyse hakkında hayırlısı olsun sonuçta güzel yer Armutluda.
sen benim şu an yaşadığım yeri görsen gözlerin dolar, acırsın bana

diyetin bu sefer amacına ulaşır umarım,kolay gelsin

tatlı isteğini bastırman için hurma öneeririm hem sağlıklı hem doyurucu vede iştah kapatıcıdır

slm bayanlar benide aranıza alın benimde vermem gereken kilo var hemde 25 kilo bu kilolar nasıl gidicek benim motivasyonum çok düşük eşim hergün dalga geçiyor benle. şu iki yıl içinde ruhsal olark çok çöküntüye uğradım ve nasıl toparlanacam bilmiyorum.evde küçük çocuğu olupta diyet ve spor yapamayan varmı çünkü aynı problemler bende de var.bugün int bi diyet listesi buldum yarından itibaren başlamayı düşünüyorum diyetin ismi öğrenci diyeti.hergün burda yediklerimi yazarım size.yapmak isteyen beraber yaparız.kendinize iyi bakın.

slm kaç kilosun benimde 30 kilo fazlam var buraya takıl kilo verirsin ben 9. gurupta yarıştayım

sanırım ben de 94 falanım. en az 20 kilo vermeliyim. ! haftadır bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama yeterlimi emin değilim .. Sanırım motivasyona ihtiyacım var ve burdayım :87: umarım kısa zamanda olumlu sonuçlar alabilirimm..

arkadaslar ben 8 ay once dogum yaptim.hamilelike 25 kilo aldim60 dim 86 oldum sonra dgumdan sonra 76 oldum sonra yeduklerime dikkat etteim ve emdirdimde 69 oldum sonra 3 ay bole gedim simdi 5 gun oldu baslayali 65 kiloya dustum.yediklerime dikkat ederek herzamankinden az yiyerek ve yesil cay icerek yesil elma yiyeyrek vede ilik su icerek halada devam ediyorum hedefim 55 kilo 55 se dusene kadarda buraya yazacam istemek gerekli bide sabir gerekli herseyden once.................pes etmeyin zayiflamasanizda devam edin sonucu gordugunuzde mutlaka iyice azimli olacaksiniz sakin veremiyorum deyip birakmayin en buyuk hatada buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ben de 83 kiloyum 170 boyum var 2,5 aylık oğlum var doğum yapmadan önce 65 kıloydum.aynaya bakıyorum kendımden nefret edıyorum yaaa.hiç bir kıyafetim olmuyo.esofmanla dolaşıyorum hep.gecen gun bir mağazaya girdim pantolan almak için 44 bedene girdim ama çok iğrenç durdu üstümde ilk defa kendımı bu kadar kilolu görüyorum.moralim çok bozukkkkkkkkkkkk.......bana yardım edın kızlarrrrr

canim daha bebegin kucuk dikkat edersen hepsi gider.bu donemde kiyafet alma sadece sana moral bozuklugu veriyo simdilik bol seylerle idare et.o kilolari 1 ayda almadinki 9 ayda aldin olede yavas yavas vereceksin ama sut gelsin felan diyede cok yeme dikkat et emdiriyosan hele cok cabuk gididyo emdirmiyosanda ilik su ic susadiginda ve ac karna ama daha erken yavas yavas hersey daha sisligin bile 6 ayda anca iniyo moralini bozma hepsi gider......................................

Canım benim hiç üzülme.Hepimiz böyle durumlardayız.Elimiz ayağımız tutuyomu?Nefes olabiliryormuyuz?Ozaman istedigimiz şeyleri gerçekleştirmek için imkan var demektir.Ki kilo vermek dünyanın en yapılamayacak şeyi degil.Bak bu forumdaki başarı öykülerinden görebilirsin.Sende bizim gibi kararını ver.Planını programını yap.İşe koyul.Biz moral,motivasyon için burda olucaz

herkesin benzer hikayeleri var benimde hamilelikten kalan en az bir 20 kilo var üzerimde.. inşallah hep birlikte vereceğiz.. ben şimdi 86.1 kilodayım hedefim 60 ama 65 e bile razıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…