hoşgeldin canım iyisindir umarım
yok yanlış anlamadım tavuk göğsüydü yağsız o bakımdan az yağlı sote yaptım
zaten takıldım kaldım gram oynamıyor ya
evet canlarım 17 sinde başlayan maratonda bu sabah tartıldım veeeeee 4.600 gr vermişimmm:))çokk mutluyumm
evet canlarım 17 sinde başlayan maratonda bu sabah tartıldım veeeeee 4.600 gr vermişimmm:))çokk mutluyumm
kızlar bugunden itibaren giricem düzenli olarak ama istemeyerek istanbuldan taşınıyorum...armutluya
kızlar bugunden itibaren giricem düzenli olarak ama istemeyerek istanbuldan taşınıyorum...armutluya
slm bayanlar benide aranıza alın benimde vermem gereken kilo var hemde 25 kilo bu kilolar nasıl gidicek benim motivasyonum çok düşük eşim hergün dalga geçiyor benle. şu iki yıl içinde ruhsal olark çok çöküntüye uğradım ve nasıl toparlanacam bilmiyorum.evde küçük çocuğu olupta diyet ve spor yapamayan varmı çünkü aynı problemler bende de var.bugün int bi diyet listesi buldum yarından itibaren başlamayı düşünüyorum diyetin ismi öğrenci diyeti.hergün burda yediklerimi yazarım size.yapmak isteyen beraber yaparız.kendinize iyi bakın.
ben de 83 kiloyum 170 boyum var 2,5 aylık oğlum var doğum yapmadan önce 65 kıloydum.aynaya bakıyorum kendımden nefret edıyorum yaaa.hiç bir kıyafetim olmuyo.esofmanla dolaşıyorum hep.gecen gun bir mağazaya girdim pantolan almak için 44 bedene girdim ama çok iğrenç durdu üstümde ilk defa kendımı bu kadar kilolu görüyorum.moralim çok bozukkkkkkkkkkkk.......bana yardım edın kızlarrrrr
ben de 83 kiloyum 170 boyum var 2,5 aylık oğlum var doğum yapmadan önce 65 kıloydum.aynaya bakıyorum kendımden nefret edıyorum yaaa.hiç bir kıyafetim olmuyo.esofmanla dolaşıyorum hep.gecen gun bir mağazaya girdim pantolan almak için 44 bedene girdim ama çok iğrenç durdu üstümde ilk defa kendımı bu kadar kilolu görüyorum.moralim çok bozukkkkkkkkkkkk.......bana yardım edın kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?