Berbat bir ev kadiniyim

Vallahi konu sahibini kullanip kendi temizliklerinden dem vuranlara gicik oldum..

Bu kadin hasta anlamiyor musunuz? Sizin basiniza gelse ayni durum bakalim o zamanda ayni sekilde dalga gecebiliyor musunuz?

Esekten dusenin halini esekten dusen anlar demisler..kadinin gunahina giriyorsunuz bence…hersey ev temizligi gibi olsa daha ne…

Bu durumu atlatmasi lazim, tedaviye basladigina gore bi yerlerden baslamis oldu…

Cozum olarak sana sunu soyleyebilirim…bir kac saatligina disari ciktiginda esin bi temizlikci cagirsa bir kac saatligine biraz biraz halledilir duzelir herhalde..

Eger onuda istemiyorsan iyi olana kadar maalesef bu ortamda yasamak durumundasin sanirim…belkide bir sabah uyanirsin ve bir yerlerden temizlemeye baslarsin..kim bilir?

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama ben bu kişinin gerçek olduğuna inanmıyorum. Bu konuda o meşhur sosyoloji öğrencilerinin tez konusu olmasın. Çok gördk tepki görecek konular açıp hatta iyice tahrik ettikten sonra şaka yaptıım, tepkinizi ölçmek istedim diyenleri.

Fotoğrafları gördüm ve bence konu sahibi sen pis bir erkek öğrencisin. Aklıma direkt Atalay Demirci geldi

Yani o manzara erkek öğrenci evinden başka normal bir ev kadının evinde olmaz yaa, Olmaz yani...

Son düzenleme:

Canım haklısın.Ama şöyle düşün ibadet etmeden önce abdest alınız diyor dinimiz değil mi?Neden?Çünkü Allah'ın huzuruna temiz çıkılır,çıkmak gerekir.Pis ortamlarda tuvalet vs. Allah'ın adını zikretmeyin aklınıza getirmeyin günahtır.Yani demek istediğimi anlıyorsun canım değil mi?Katı olduğum için değil,bende isterim düzelmesini falan ama çaba yok,icraat yok bilmyrm yani.

konu sahıbını kullanıp kendı temızlıgın den dem vuranlara gıcık olmakmı bu nası mantıksız bı cumeldır yarabbı

olabılırd bızde kek gıbı oltaya gelmısızdır belkıde guldurdun benı

söyledikleriniz mantıklı geliyor:)inşallah öyledir.

tontriko siz neyden dem vuruyorsunuz peki?Bu durumdan çıkarınız ne?Bayanın hasta olduğunu anladık,hepimiz yol gösteriyoruz ama ona zor geliyor ne yapalım yani bayanın evi kokmuş diye ölelim mi ?

Konuyu okuyunca gerçekten inanamamıştım hele ki resimleri görünce. Ama panik atak ve anksiyete hastalığım var dediğinizde sizi gerçekten anladım. Eşinizinde sabır göstermesinin sebebi buymuş zaten. Annemdede vardı çünkü. Babamın kıyafetlerini ben ütülerdim ev işini yemeği fln yapardım. Çünkü annem yapmazdı. İstemiyodu. 1 yıldır hala tedavi görüyor. Yanınızda kimse olmamasıda çok kötü olmuş sizin için. Eğer ben olmasaydım annemin evide bu durumda olabilirdi. Psikolojik tedavi görmelisiniz mutlaka. Çevre edinmelisiniz. Türkiyeye gelebilirsiniz mesela ailenizin yanına. Değişiklik iyi gelir belki. Ama emin olun kimse size yardım edemez. Kendiniz atlatabilirsiniz bu durumu. Doktorlar bir sürü ilaç veriyo. Uzun bi dönem ilaç kullanıcaksınız aptal gibi oluyo insan o ilaçlarla. Yüksek dozda sakinleştiriciler yardımcı ilaçlar vs.. Açıkçası konuyu ilk okuduğumda gerçekten ön yargılı davrandım size karşı. Basit bi rahatsızlık değil. Hiç kimse bence bu kadar pis olmayı istemez en azından temizlikçi tutar zannediyorum durumunuzda iyi zaten. Takıntılı bi hastalık. İnsan bazen kafasında olmayan şeyleri bile kuruyo olmuş gibi görüyo. Burda yazdıklarınızı eşinizle görüştünüzmü bilmiyorum ama siz evde yokken gelebilir temizlikçi mesela. Orda bulunmak zorunda değilsiniz ki. Hayatınızı bi şekilde düzene sokmayı deneyin. Herşey size bağlı çünkü. Eğer çaba gösterirseniz atlatabilirsiniz. Kendi kendinize destek olun. Kendinizin arkadaşı olun. En büyük destekçinizin eşiniz olduğunu unutmayın. Hem kendiniz hemde sevdiğiniz adam için bişeyler yapın. Geçmiş olsun.

Siz hiç karşılaşmadıgınız için size garip gelebilir ama ben gözlerimle gördüm yıllarca evini temizlemeyen 6-7 ay yıkanmayan kadınlar bile gördüm.

Son düzenleme:

Konuyu ve bayanın halini biliyorum, ilk sayfaları okumuştum ama tüm sayfaları okumadım. Siz okuyup takip ettiniz ve kişinin gerçek olduğu kanısına mı vardınız. Valla bana hiç inandırıcı gelmedi. Yani evet biraz pis! kadınlar biliyorum, ev işi yapmayan ama bunlar bile ayda bir temizlik yapar yada evlerine temizlikçi çağırır yaptırır. Bu arkadaş banyo bile yapmıyormuş eyk.. Neyse zeki hatunlar nasıl olsa ipliği meydana çıkarır.

Ama biraz zor çünkü bu sefer kadının üstüne kimse gitmemiş, sen ne pasaklı karısın dememiş. Gayet sakin ve yapıcı! yorumlar yapılmış. Biraz üstüne gidin şunun sonradan hehehe şaka yaptım bu ir tez konusuydu diye ayrıca konu açacaktır.

Hangi konu hatırlamıyorum ama hehe benim konum tez konusydu siz de oltaya geldiniz diye bir konu vardı kapatılmış, arasak da bulamayız yöneticiler o konuyu tamamen ortadan kaldırmışlardır.

Son düzenleme:
sevgili tontriko sizin çözüm olarak şunu söyleyebilirim diye sıraladığınız çözümlerin hepsini inanın ki bizde birebir sunduk kendisine.Ama bayan temizlik kelimesini duymak istemediini,tahammül edemediğini vs. söylüyor.Bizde diyoruz ki ona hayır,buna hayır,onu yapmam bunu yapmam diyorsunuz ozaman burada ne işiniz var?neden yardım istiyorsunuz?HAKSIZMIYIZ ŞİMDİ SİZE SORUYORUM.

Siz hiç karşılaşmadıgınız için size garip gelebilir ama ben gözlerimle gördüm yıllarca evini temizlemeyen 6-7 ay yıkanmayan kadınlar bile gördüm.

Gerçekten mi. Hastalık bu, derhal tedavi görmesi gerek bu kişilerin. Mikrop kapar türlü türlü hastalıklara yakalanır insan

3 yasını yenı doldurmus bı kızım var ve hergun anne terledım bıcı bıcı yapalım dıyor.sızın bahsettıgınız kocaman bır ınsan

yok demısler cok kısı cok sey solemıs sonuc degısmıyo aynı neyse uzatmanında anlamı yok alah sıfa versın

Son düzenleme:
söyledikleriniz çok mantıklı ama bayanın üstüne gidemiyoruz ki diğer yorumcular hemen kızıyor niye dalga geçiyosunuz,küçümsüyosunuz falan diye çok büyük baskı var üzerimizde.aslında biz bu konuyu dalin le çözerdikte fırsat verilmedi:))))))

ben seni çok iyi anlıyorum...bende özellikle yemek yapma konusunda böyleyim...

düşüncesi bile beni çileden çıkarmaya yetiyor ama allahtan eşim anlayışlı...

ama yenicem bu duygumu...

ben seni çok iyi anlıyorum...bende özellikle yemek yapma konusunda böyleyim...

düşüncesi bile beni çileden çıkarmaya yetiyor ama allahtan eşim anlayışlı...

ama yenicem bu duygumu...

sizde en azından bi güven var çaba var yenicem diyosunuz tebrik ediyorum sizi.Bayan da böyle olsa kararlı olsa oda yenecek aslında

konu sahıbını kullanıp kendı temızlıgın den dem vuranlara gıcık olmakmı bu nası mantıksız bı cumeldır yarabbı

Mantiksizca cevap vermezsin arkadasim, bu kadar basit..

Arkadas bizi kekliyorsada gunahi boynuna su hayir mubarek gunde, ben inanirim boyle insanlarin olduguna…hersey biz insanlar icin…ama ne zaman kendi basimiza gelir o zaman iste anlariz neyin ne oldugunu.

Ama bazen üstüne gidilmeden de anlaşılmıyor ki gerçek mi değil mi. Konuyla ilgilenen diğer bayanlar Eleştiren kadınlarımıza ne olur kızmayın.

Mesela o dediğim konuda kişi sevgilisinden hamile kalmış çocuğu aldırmamış yeni sevgili yapmış sonra evlenmiş galiba ve önceki sevgiliden olan çocuğu evlendiği adama kakalamış. Cem Yılmaz'ın o malum sonra herkes bahçıvana muhabbeti gibi oldu ama böyleydi yani. Ve tabi tahmin ettiğiniz üzere tüm kk konu sahibine saldırmış ve bu kişi ayrı bir konu açıp ben sizin tepkinizi ölçmek için açmıştım, kadının düşmanı yine kadın hede hödö diye yazmış

Son düzenleme:
helal olsun ağzınıza sağlık

Evet canım kocaman insan evini bile temizlemez 2-3 yılda bir temizler oda sadece balkon yıkanan süpürge ile süpürür yemek yapmaz,bulaşık yıkamaz,çamaşır desen hiç yıkamaz kirli kirli giyerler,yine bir tanıdıgım var kadın bekarken hiç temizlik yapmamış evlenince yine aynı asla yapmaz eve yardımcı bile almaz kapısının önünden geçerken insanlar ağzını burnunu kapatarak geçer temizlik yaparsa elektrik su faturası çok gelirmiş yani demek istedigim böyle insanlar aslında çevremizde hep mevcuttur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…