- Konu Sahibi Choupinette
-
tamam evimi birine webcamdan gostereyim de inanin artik fake demeyin, cozum sunun bana, her gelen ay pasakli diyip gidiyor. Evet pasakliyim bunu ilk mesajimda da yazdim. Pasakliyim, tembelim. Belki depresyondayim ondan belki baska sebepten. Ama yeter bende boyle olmak istemiyorum artik. Evet bebek istedigimiz dogru. Bebekten sonra degisirsin diyor esim. Bir de bebek dusurdum o da dogru.
Bana msj gonderen arkadas. Msj yazma hakkim yok. Ayrica msnim yok. Skype kullaniyorsan oradan ekleyeyim de cam acayim.
bence kocası kapının önüne koymuştur da, üşendiği için gidememiştir
şakamı bu ?
Sen böyle pis davranarak napmaya çalışıyosun.Sert konusucam k.bakmayım.Karsınızda evine akan bir erkek var.Yorulup eve geliyor,yemek yapıyo,bulaşık yıkıyo bide üstüne ütüsüz kıyafetle ise gidiyo.
Pes...
Bu tembellik degil pislik resmen.
O kadar çamaşırınız birikmis. Ne giyiyorsunuz. Ya pisleri giyiyosunuz,yada her gün yeni kıyafet.Adamada yazık.
Benimde evimde kedim var,o kedinin kumu temiz olsa oraya buraya kakasını yapmaz.Hayvana yazık.
Size üzülemicem. Bi kadın böyle olamaz,OLAMAZ!
Temizlik imandan gelir ya!
Bu nasıl sorumsuzluk,niye evlendinizki?
Bir an önce kendinize gelin.Böyle gidersen kocan seni ne kadar çekicek?
Bir kadın,beden olarak da temiz olmalıdır.Yanınıza yaklaşılmaz bu yaz günü bir kere yıkanmakta.
Bu kadar sert yazdım k.bakmayın ama siz tembel degil pissiniz.Belki burdakı yazılanlardan utanır kendine gelirsin.
Burda dolaşma kalk işini gücünü yap,esine yemek yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?