- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi Choupinette
-
Hastalık kişisel bakımda da bu şekilde gösteriyor kendisini...
Henüz toplama aşamasına geçmemiş.
Başlangıç evresinde olabilir.
Evet olabilir.
Acilen doktora gitmesi gerekiyor.
Fakat bir insanın psikolojik sorunuyla dalga geçilmesi akıl almaz bir şey.
Konu fake ya da değil bu tür insanlar sonuçta varlar...
aynen arkadasim ya, seni bulduguma cok sevindim. Dedigin gibi hepsi ustume ustume geliyor. Ayda 1 falan kalkisiyorum heryeri tertemiz yapiyorum saatlerce temizlik yapiyorum piril piril oluyor evim. ama ertesi gun yine pislik goturuyor bu seferde yapmak istemiyorum iste. Hergun 10 saat temizlikmi yapicam ya. aaaa
arkadaşlar acilen doktora değil küvete girip duş alması gerekiyor
tamam gercek oldugunu varsayip sana söyle bir öneri getiriyorum. hepsini simdi yapmaya baslaman lazim ama.
1-öncelikle banyoya gidip kendini temizliyorsun.sanirim tüylerinide temizlersen bir 1,5 saat filan sürer banyoda isin.
2-kocani arayip yemek teklifini kabul ediyorsun , sonrada hazirlanip onun yanina gidip yemeginizi yiyin ve evinize dönün.
3-acik ve net birsekilde esinden yardim iste.tek basina hakkindan gelemezsin o evin.
4-biriniz camasirlari makineye atsin , digeriniz o sirada eline bir cöp torbasi alip.ortada ne kadar küflenmis tabak canak v.s varsa atsin.cöpler ve kullanilamiycak durumda olan giysiler dahil.
5-makinede camasirlar yikanirken gidip temiz bir yemek takimi bicak takimi v.s alin.
6-ortaligi toparladiktan sonra bir profesyonel temizlikci bulun.gelin evi dip bucak temizlesin.
inan bende hergün temizlik yapan biri degilim.ama isleri ertelemeden yaparsan bu kadar is birikip boyunu asmaz.yemekten hemen sonra bulasiklari makineye yerlestirmek saatlerini almiyor.sabah uyandiginda bir dus almakta.agir bir depresyon gecirdigini düsünüyorum.panik atak tedavini yapan doktoruna evdeki durumu anlatip yardim iste.yasin cok genc diye tahmin ediyorum bebek kaybedip ve bebek istedigini düsününce.ben 2 bebegimi ard arda kaybettikten sonra cok zor zamanlar yasadim.bak yalniz degilsin, senin durumunda olan bircok insan var.kararli olursan bu kisirdöngüden cikabilirsin.ama yapman gereken hicbirseyi erteleme.
yukaridakileri gercek oldugunu düsünerek yazdim ama gercek degilsen ve sadece dalga geciyorsan sana hakkimi helal etmiyorum!
Fake değil arkadaşlar kameradan görüştük
Fake değil arkadaşlar kameradan görüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?