Berbat bir ev kadiniyim

Panik atak hastası olduğunu yazmışsın.
Evden çıkmak konusunda sorunun var mı ?

Senin gibi olan bir tanıdığım var.Evden yalnız başına çıkamıyor.Hayattan kopuk ve miskinleşmiş durumda.
Bana sanki evden çıkamıyorsun gibi geldi.Eğer o raddeye gelmişsen,tekrar doktora gitmen gerekir.
Her halükarda,zaten iyi bir psikolog veya psikiyatriste gitmen lazım.

Bugün için yapabileceğin,eşinin davetini kabul edip banyo yapmak.
Banyo yapmadan önce,banyoyu şöyle bir temizleyip,lavabo,küvet ve klozete çamaşır suyu döksen iyi olur.
Banyodan çıkınca,1 makine çamaşır ayır,eve gelince yıkarsın.
Sonra güzelce süslen ve eşinle çık.
Eşine,sorunun farkında olduğunu ve üstesinden gelemediğini anlat.

arkadaşlar acilen doktora değil küvete girip duş alması gerekiyor

4 senedir panikatağım ve ağır depresyon yaşıyorum bu birrrrrrrr

pasaklıyım ,pasaklılık beni hiç rahatsız etmez mesela, alnım ak dobrayım söylüyorum,senle buraya kadar aynımıyız şartlar olarak ? ewet.... amaaaaaa evlendiğim günden beri sırf görevim bu diye kocam gelmeden evi süpürür ,çekmeceleri toplar, yerleri çamaşır suyuyla siler, toz alır, gardolapları toplar, 3 çeşit yemek yaparım..

çünkü şu vardır kızlar: insanoğlunun görevini yerine getirmek, sorumluluklarını bilmesi gibi temel içgüdüleri, kadınlığını ve erkekliğini okşar. ben eşime bişeyler sundukça kadın oluyorum, öyle hissediyorum. Hee beni bıraksan dağınık yaşarım. Ama gördüm ki tertipli olmak çok güzel, aradığım herşeyi hemen buluyorum.ayrıca öğretmenim bir gayem var, dersane açıyorum, umutlarınız olmalı, bu kadar çamaşır alacak güç varsa, aç bi butik dükkan, gayen olsun. hedeflerin olsun. çocuk her türlü olur, ama şuan 70 kişi bu topicteyse ciddi problem var demektir. demekki siz anormal olansınız. bunu gösterir bu. o zaman ne yapıyoruz, bi kere lustral yada paxera kullanıyoruz, bunlar mutluluk ilaçlarıdır. 6 ay kullanın, beyninizdeki olumsuz reaksiyon veren nötronlar çoğalmış çünkü.

ve şunu bilin. insan 3 şeysiz yaşayamaz: UMUT MORAL SAĞLIK..ilk iki sizde yok.3. yüde kaybetmek üzeresiniz.

ayrıca eşiniz size çok yüz wermiş, ben bi gün toz almasam burak canımı okuyo. eğitiyo beni, iyide yapıyo. helal olsun ! eşiniz sizi sevdiğinden değil üzüldüğünden zorlamıyor buyuk ihtimal. bak sana doktor adıda verebilirim ben yendim bunları. seni anlıyorum ama sende bizi dinlerken anlayacaksan yazalım. boşuna parmaklarımı yorma, üşeniyorum bak

çözüm istemişsin ya, arkadaşlarda yazmış ama toplu olarak özetlemek gerekirse,

**ilk olarak bize evinin .ok götürdüğüne inandırmaya çalışmaktansa etrafında bulunan ufak tefek şeyleri kaldırmakla başlayabilirsin.
**sonrasında eğer kedin gibi etrafa yapmıyorsan wc ye gitmeni ve gitmişken makinaya bir kaç parça eşya atmanı tavsiye ediyoruz.
**alternatif olarak 30 makina çamaşırı çöpe atmanı tavsiye edenlerde olmuştu...
** çamaşırlar için 3. bir alternatif de şu; jetonmatikler vardır oralarda, telefonla konuşmayı sevdiğine göre ara bir firmayı ver onlar yıkasın ütülesin.
**hani temizlikçi bayan al diyenler var ama kadına acırım mikrop kapar falan...
** tabakları hiç sudan geçirmeden makinaya at. bir kere çamaşır suyuyla yıkat. sonrada deterjanla yıkat. temizlenir. sendeki bu gelişmeyi gören eşinden yerleştirmesini rica etsen sanırım yardımcı olur...
**banyo yap Allah aşkına saçını taramaya üşeniyorsan git kestir, kestirmeye üşeniyorsan kendin kes, kendin kesmeye üşeniyorsan yıkama. ama vücudun su görsün ya huuu, negatif elektriğini alsın, sen temizlen ki evinin pis olduğunu gör...
**ayrıca o işeyen kediyi ya kapının önüne koy yada nereye işemesi gerktiğini öğret
** hiçbirini yapamayacaksan adres ver biz gelelim temizliğe ne dersin

Onerilerin icin cok tesekkurler arkadasim. Dedigin gibi biryerlerden baslasam iyi olacak. Offf hic de yapmak istemiyorum ((

yok artık bende kendime dağınık derdim ama değilmişim...canım yarın birgün kocanda tiksinirse senden ne yapacaksın? kalk silkelen kendine gel hiç değilse her gün bi odanı dip köşe bucak temizlesen 1 hafta sürmeden biter.çarşafları giysileri yıka 1 gününüde dolap düzeni ve ütüye ayır..temizlik gibisi yok..insana özgüven veriyor kapın çaldığında panik yapmazsın..daha sonrası içinde eve haftada bir temizlikçi alabilir düzenini devam ettirirsin..yıkan,paklan kendine bak..hayaller kur yaşınız gelmiş bebek sahibi olun..hayata geleceğe umutla bak..mis gibi odada al kahveni yudumla eşinin aldığı dil kitaplarını oku kendini geliştir..

evet arkadaşlar fake değil annesi şehir dışına gitmiş bekarların 1 haftalık hali gibi
tatlı bir bayan arkadaşımız, biraz bezginlik var heralde üzerinde, kırıcı yorumlar yazmayalım. eskiden bakımlı ve tertipliymiş, benim gibi kronik tembel değil.

Tavsiyelerinizi yazın belki biraz bana da yarar

ayyy hala ne diyo...karnım ağrıdı valla.bebişim biile stres oldu yawww yeter bu kadar...Allah yardımcısı olsun.fake ya da değilse bile.....insanlara haklısınız deyip ayyy yapasım yok demek de neyin nesi.....sağlıcakla kal dicem ama......böle giderse zor...

Bu şaka olmalı.

Şaşırdım valla okuyunca.

Temizlik gibisi var mı ya, önce hemen kalkıp güzel bir duş almakla başlamalısın işe, eğer gerçekse tabi.

Haaa sen duşa girerken evin camlarınıda aç ev havalansın.

Çıkınca tekrar gel sayfaya, aşama aşama neler yapman gerektiğini yazmaya çalışalım.

bu duruma berbat ev kadınlığı denmez yazdıkların hiç normal değil psikolojin yerinde değil ağır depresyondasın sanki:26:mutlaka iyi bir doktora görünmelisin sakın ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…