- 28 Eylül 2023
- 18
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi bilmeyennkisii
-
fake değilim sosyal medya hesaplarım mevcut burayı yeni keşfettim
Çalışmadığım icin sigortam halen babamın üzerine o açıdan korkuyorumBekarsiniz, babanin imzasina ihtiyaciniz yok. Sureyi gecirmeden gidin hastaneye resitsiniz kimsenin haberi olmaz.
Çalışmadığım icin sigortam halen babamın üzerine o açıdan korkuyorum
Devlet hastanesinde yaptır durma. Toparlanınca da is bulur çalışırsın
Gün verdiler gittim Ama küçük olduğu icin on gün sonra gidip tekrardan gün vereceklerDevlet hastanesinde yaptır durma. Toparlanınca da is bulur çalışırsın
Niyetim büyütmek değil zaten çaresizim o yüzdenDüzgün bir aile ortamında çocuğu zor büyütüyoruz. Siz nasıl büyüteceksiniz?
acilen kürtaj olman lazım senin kadın dernekleri ile iletişime geç
Yapayalnız kaldım çaresiz kaldım başka seçenek kalmadı benim içinÖlüm felan Allah korusun öyle şeyler düşünme. Buradaki kadınlar bi kolay yolu varsa onu muhakkak yazarlar.
onu da araştır bilmiyorum elbet vardır destek olacak. internette cinsel içerikli video satmak seks işçiliğine gidiyor seks işçilerine destek veren kurumlar da varHangi kadın derneğiyle iletişime geçmem gerek bildiğiniz var mı
resmiyette yok.Türkiyede anonim bir sekilde kürtaj olma imkani yok mu?
Merhaba 27 yaşındayım . Ailemle özellikle babamdan gördüğüm fiziksel şiddet psikolojik şiddetlere dayanamadım kendi de evden kovduğu icin iki ay önce erkek arkadaşımın yanına geldim kendinin de gel demesiyle ama herşey o kadar kötü gitti ki para uğruna internet üzerinden özel videolar satıp beni de tehditleri yüzünden buna mecbur etti ve hamile kaldığımı öğrendim . Şimdi kendisi sahip çıkmayı bırakın yüzüme bakmıyor özele gidecek imkanım yok devlete gittim ama emin olamıyorum kürtaj konusunda çevremin ailemin öğrenmesi konusunda . Ölmeyi düşünüyorum artık başka çarem kalmadı . Dertleşeceğim kimsem olmadığı icin de buraya içimi dökmek istedim bir
Bebegi aldirmaniz gerekiyor sizin yaşadığınız hayattan daha beter bir hayat yasamamasi için ayrica bedeli ne olursa olsun o evden ayrılıp kendi hayatınızı kurtarmaniz bi yolunu bulun farkli bir sehire gidip bir is bulun birseyler yapın ama kalmayinMerhaba 27 yaşındayım . Ailemle özellikle babamdan gördüğüm fiziksel şiddet psikolojik şiddetlere dayanamadım kendi de evden kovduğu icin iki ay önce erkek arkadaşımın yanına geldim kendinin de gel demesiyle ama herşey o kadar kötü gitti ki para uğruna internet üzerinden özel videolar satıp beni de tehditleri yüzünden buna mecbur etti ve hamile kaldığımı öğrendim . Şimdi kendisi sahip çıkmayı bırakın yüzüme bakmıyor özele gidecek imkanım yok devlete gittim ama emin olamıyorum kürtaj konusunda çevremin ailemin öğrenmesi konusunda . Ölmeyi düşünüyorum artık başka çarem kalmadı . Dertleşeceğim kimsem olmadığı icin de buraya içimi dökmek istedim bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?