Berbat bir hayat

bilmeyennkisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2023
18
0
1
29
Merhaba 27 yaşındayım . Ailemle özellikle babamdan gördüğüm fiziksel şiddet psikolojik şiddetlere dayanamadım kendi de evden kovduğu icin iki ay önce erkek arkadaşımın yanına geldim kendinin de gel demesiyle ama herşey o kadar kötü gitti ki para uğruna internet üzerinden özel videolar satıp beni de tehditleri yüzünden buna mecbur etti ve hamile kaldığımı öğrendim . Şimdi kendisi sahip çıkmayı bırakın yüzüme bakmıyor özele gidecek imkanım yok devlete gittim ama emin olamıyorum kürtaj konusunda çevremin ailemin öğrenmesi konusunda . Ölmeyi düşünüyorum artık başka çarem kalmadı . Dertleşeceğim kimsem olmadığı icin de buraya içimi dökmek istedim bir

Çalışmadığım icin sigortam halen babamın üzerine o açıdan korkuyorum

Sgkya gidip, bu işlemi yaptırdınız mı? 25ten sonra kadınların babalarından sigortası düşüyor. Sgkya gitmek gerekiyor bunu tekrar eski haline getirmek için.

Birde ailenin öğrenme durumu olacağını sanmıyorum. E nabızda kayıtlı numara gidiyor bilgiler mesajla

Erkek arkadaşınızla internet üzerinden sattığınız özel videolarda bedeninizi mi sergilediniz, ilişki görüntüleri mi paylaştınız ? Erkek arkadaşınızdan mı hamile kaldınız yoksa çok daha kötü bir istismar mı söz konusu ?

Bebegi aldirmaniz gerekiyor sizin yaşadığınız hayattan daha beter bir hayat yasamamasi için ayrica bedeli ne olursa olsun o evden ayrılıp kendi hayatınızı kurtarmaniz bi yolunu bulun farkli bir sehire gidip bir is bulun birseyler yapın ama kalmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…