- 23 Eylül 2023
- 3.532
- 21.743
- 228
- Konu Sahibi bilmeyennkisii
-
kadında evlenmediği ve sigortalı işe girmediği sürece yaş sınırı yok
Öyle birşey yok kız çocuk ömür boyu sigortalı erkekler için geçerli dedigin
Konu sahibesini alıntılayacaktınız sanırım. Mesajınızı görmesi adına yazmak istedim yoksa beni alıntılamanız da sorun yok.Bu adamdan baba mi olur Allah aşkına. Bunu fikri bile korkunç. Bebek kız olursa aynısını ona yapmayacağı ne malum.
Konu sahibi hiç vakit kaybetmeden derhal kürtaj olun. Ardında hemen savcılığa gidin onu hakkında suç duyurusunda bulunun
orda mutlaka ekstrem bir durum vardır. net bu bilgi eminimBen 26 yaşındayım. 25imde sigortam olmadığı halde, sgk hakkım silindi. Sgkya gidip tekrar babamın sgksına geçtim, sağlık hizmetlerinden yararlanmak için.
devletin kurumlarına giderse kürtaja yardım etmezler malum kürtaja karşıyızKadın sığınmaya git işe başla dernekleri ara çocuğu aldırman en iyisi
Konu sahibesini alıntılayacaktınız sanırım. Mesajınızı görmesi adına yazmak istedim yoksa beni alıntılamanız da sorun yok.
Aa afedersiniz yanlış anlamışım. Babalık davası gelip aynı evde yaşasınlar diye açılmaz babanın soy bağı hakkını, nafaka hakkını kullanmak için açılır.Sizi alıntıladım. Babalık davası açabilirsiniz diye yorum yapmıştınız. O cümlenize yorum yaptım aslında.
orda mutlaka ekstrem bir durum vardır. net bu bilgi eminim
Aa afedersiniz yanlış anlamışım. Babalık davası gelip aynı evde yaşasınlar diye açılmaz babanın soy bağı hakkını, nafaka hakkını kullanmak için açılır.
kuzenim 32 yaşında hiç çalışmadı bekar hala yaralanıyorOff, ekstrem bir durum yoktu. Hatta burada konu açmıştım, kaç kişinin daha başına gelmiş. İnternette bununla ilgili kaç tane kaynak var.
25 yaşını doldurmuş ve halen üniversite öğreniminde olan gençler ile anne veya babasından sağlık hizmeti alamayan 18 yaş üstü gençlerin genel sağlık sigortası tescil işlemi SGK tarafından otomatik olarak yapılmaktadır. Bu kapsamda tescil edilen kişiler bulundukları İlçelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvurarak gelir testi yaptırabilir ve gelir durumunun düşük çıkması halinde genel sağlık sigortasından ücretsiz faydalanabilirler.
18 yaş üstünde olan gençlerden anne veya babası genel sağlık sigortalısı olanlar lise öğrenimi için 20 yaş, üniversite öğrenimi için 25 yaşına kadar genel sağlık sigortasından faydalanmaya devam ederler.
Evet kapıyı kitleyip öyle uyumaya çalışıyorum ama uykularım kaçtı kürtaj işine gün verdi doktor o yüzden beklemek zorunda mıyım bilmiyorum ama kalacak yerim olsa durmayacağım ama yarın ilk işim mutlaka kadın derneklerini arayacağımDaha orda kalmaya devam etmeyin mor çatıyı arayin onlar size yardım eder, bu piskopat manyakla aynı evde kalmayın, evdemi şimdi o sapik
Kürtaj icin daha erkenmiş on gün sonra gel gün vereceğiz dediler yoksa Buda daha cok elimi kolumu bağladıBu adamdan baba mi olur Allah aşkına. Bunu fikri bile korkunç. Bebek kız olursa aynısını ona yapmayacağı ne malum.
Konu sahibi hiç vakit kaybetmeden derhal kürtaj olun. Ardında hemen savcılığa gidin onu hakkında suç duyurusunda bulunun
Kürtaj icin daha erkenmiş on gün sonra gel gün vereceğiz dediler yoksa Buda daha cok elimi kolumu bağladı
Annemi bazen anlayamıyordum ama inanın babamın yaşattıklarından sonra daha iyi anladım annemi ki kendimi bildim bileli babam bana karşı hep böyleydi ama son üç yıldır daha fazla arttı şiddetleri psikolojik fizikselAllah yardımcınız olsun. Gerçek olduğunu düşünmek istemedim. Anneniz nerede? Babanızın yanındaysa o da iyi durumda değildir. Keşke yanınıza gelse.
Özele gücüm yetse durmam zaten direk giderdimBence başka bir doktora görünün. Daha küçükende alınabiliyor. Riske atmayın.
Bebeğin babası erkek arkadaşınız mı? Başkalarıyla birlikteliğe zorladı mı sizi?Kürtaj icin daha erkenmiş on gün sonra gel gün vereceğiz dediler yoksa Buda daha cok elimi kolumu bağladı
Valla sabah ara mor çatı, sığınma evi yaz nmrlar çıkıyor. İstanbul'da misin? Devlet hastaneleri vede birçok özel hastane isteğe bağlı kürtaj yapmıyordu , sizi nasıl kabul ettiler?Evet kapıyı kitleyip öyle uyumaya çalışıyorum ama uykularım kaçtı kürtaj işine gün verdi doktor o yüzden beklemek zorunda mıyım bilmiyorum ama kalacak yerim olsa durmayacağım ama yarın ilk işim mutlaka kadın derneklerini arayacağım
Yanlis bilgi. Calismayan kiz cocugu icin omur boyu gecerli baba yetim ayligi ve saglik sigortasiSgkya gidip, bu işlemi yaptırdınız mı? 25ten sonra kadınların babalarından sigortası düşüyor. Sgkya gitmek gerekiyor bunu tekrar eski haline getirmek için.
Birde ailenin öğrenme durumu olacağını sanmıyorum. E nabızda kayıtlı numara gidiyor bilgiler mesajla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?