Kendi mesleğini yapana kadar calismalisin is aramaya devam et ama başka bir işe gir bencemerhabalar öncelikle benim aslında birden fazla sorunum var ama genel olarak anlatmaya çalışacağım ben üniversite mezunu olduğum halde işsizim düzgün bir iş bulmakta zorlanıyorum evde ailemle ise sorunlarım var annemle babam çok sık kavga ediyorlar ben de etkileniyorum kavga etmeseler bile annem çok sinirli yapıda olduğu için bazen korkuyorum ondan bana bir şey yapar mı diye. napacağımı şaşırdım 30 a yaklaşıyorum benim yaşımdakiler evli mutlu işinde gücünde ben hala liseli gibi annemle sorunlarımdan bahsediyorum
merhabalar öncelikle benim aslında birden fazla sorunum var ama genel olarak anlatmaya çalışacağım ben üniversite mezunu olduğum halde işsizim düzgün bir iş bulmakta zorlanıyorum evde ailemle ise sorunlarım var annemle babam çok sık kavga ediyorlar ben de etkileniyorum kavga etmeseler bile annem çok sinirli yapıda olduğu için bazen korkuyorum ondan bana bir şey yapar mı diye. napacağımı şaşırdım 30 a yaklaşıyorum benim yaşımdakiler evli mutlu işinde gücünde ben hala liseli gibi annemle sorunlarımdan bahsediyorum
asgari ücrete bile bulmak zor benim içinBölümünle ilgili iş bulana kadar asgari ücretli bir işe girsen? Sürekli evde kendi iç sesinizi ve kavga dinlemekten iyidir.
niye?asgari ücrete bile bulmak zor benim için
asgari ücrete bile razıyım ama onu bulmak için bile tecrübe istiyorlar bazen. bazen bulup gitmediğim de oluyor ama içime sinmeyen yere de gitmek istemiyorumIssizlik "universite mezunlarinin" genel sorunu.
Mesleginiz nedir bilemiyorum ama genel olarak herhangi bir ise girme cabasina donusturun bakis acinizi.
Ulke artik böyle, koca bir asgari ücretli cenneti.
Anne ve babanizin sorunlari da is bulunca umrunuzda olmamaya baslayacak. Zaten muhtemelen onlari da ulke sorunlari strese sokuyordur.
İçine sinmediği için işler evde mi oturuyorsun?asgari ücrete bile razıyım ama onu bulmak için bile tecrübe istiyorlar bazen. bazen bulup gitmediğim de oluyor ama içime sinmeyen yere de gitmek istemiyorum
tecrübe istiyorlar bazen malesef
Hayata bir şekilde atılmak istiyorsanız (iş, evlilik vs.) bir yerden içinize sinmese de başlamanız lazım. 18 yaşındaki kuzenim bile hayali olan gezi için yaz tatilinde 2 aylığına fabrikaya çalışmaya girdi. Gerçekler acı olsa da oturduğunuz yerde fırsatlar ayağınıza gelmeyecek ve yaşıtlarınız hayatını yaşarken evde ah vah'lanmaya devam edeceksiniz.tecrübe istiyorlar bazen malesefmağaza için bile tecrübe istediler. benim bulup gitmediğim de oldu da içime sinmediği halde gitmiş olmak için gitmek istemedim
bazen tecrübe falan istiyorlar çok zor benim içinO evden cikmadikca boyle devam edersin.
Iyi kotu icine sinsin sinmesin, bir is bul, at kendini disari. Sonra bakarsin ruzgarin yonune gore.
bazen tecrübe falan istiyorlar çok zor benim için
tecrübe istiyorlar bazen ama mağaza için bile tecrübe istediler fabrikayı da aramıştım tecrübe istemişlerdiHayata bir şekilde atılmak istiyorsanız (iş, evlilik vs.) bir yerden içinize sinmese de başlamanız lazım. 18 yaşındaki kuzenim bile hayali olan gezi için yaz tatilinde 2 aylığına fabrikaya çalışmaya girdi. Gerçekler acı olsa da oturduğunuz yerde fırsatlar ayağınıza gelmeyecek ve yaşıtlarınız hayatını yaşarken evde ah vah'lanmaya devam edeceksiniz.
ben o kadar çok yere başvurmuştum ve kaç yere görüşmeye gittim sayısını bilmiyorum o kadar kötü muameleler gördüm ki..Kac gorusme yaptiniz, kac yere cv attiniz peki?
Yani mesleginizi yazmadiniz ama binlerce sirket var basvuracak, 3 5 yerden red yiyince hemen havlu atmak olmaz ki. Vardir illa size uygun bir yer. Siz aramaya devam.
ben o kadar çok yere başvurmuştum ve kaç yere görüşmeye gittim sayısını bilmiyorum o kadar kötü muameleler gördüm ki..
Senin yasındakiler evli mutlu değil.merhabalar öncelikle benim aslında birden fazla sorunum var ama genel olarak anlatmaya çalışacağım ben üniversite mezunu olduğum halde işsizim düzgün bir iş bulmakta zorlanıyorum evde ailemle ise sorunlarım var annemle babam çok sık kavga ediyorlar ben de etkileniyorum kavga etmeseler bile annem çok sinirli yapıda olduğu için bazen korkuyorum ondan bana bir şey yapar mı diye. napacağımı şaşırdım 30 a yaklaşıyorum benim yaşımdakiler evli mutlu işinde gücünde ben hala liseli gibi annemle sorunlarımdan bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?