şu an onu bile bulamıyorum hatta ilan olmadığı halde benim sormuşluğum bile oldu eleman arıyor musunuz diye beni çalışmak istemiyo gibi mi algıladınız ben ne kötü muameleler gördüm belki çok kötü bir yerdi ve başıma kötü bir şey gelmesinden korktum
kasiyerlik için bile belki tecrübe isteyen yerler olabilir. belki kötü bir şey yaşamaktan korktum öyleydi demiyorum ama olamaz mı mesela ? ayrıca bi kıyafetçide çalışmak istedim tecrübe sordukları olmuştu
tecrübe istiyorlar bazen malesef mağaza için bile tecrübe istediler. benim bulup gitmediğim de oldu da içime sinmediği halde gitmiş olmak için gitmek istemedim
kasiyerlik için bile belki tecrübe isteyen yerler olabilir. belki kötü bir şey yaşamaktan korktum öyleydi demiyorum ama olamaz mı mesela ? ayrıca bi kıyafetçide çalışmak istedim tecrübe sordukları olmuştu
:d kapıdan dışarı çıktığımız her an başımıza bir şey gelebilir.
Siz anladığım kadarıyla toplumdan çok uzak kalmış ve korkularınızı öncelik haline getirmişsiniz.
Biraz cesaret yahu. Bir mağazada isterler diğerinde istemezler. Yazın bol bol part time iş alımları olur mağazalarda.
Siz direkt asgari ücretle iş bulmam imkansız demişsiniz.
Bölümünüz nedir?
Siz anladığım kadarıyla toplumdan çok uzak kalmış ve korkularınızı öncelik haline getirmişsiniz.
Biraz cesaret yahu. Bir mağazada isterler diğerinde istemezler. Yazın bol bol part time iş alımları olur mağazalarda.
Bölümünüz nedir?
Bölümünüz nedir?
Çağrı merkezlerine de başvuru yapın. Sirkülasyonu çok fazla olan bir sektör ve kendi egitimlerini verdikleri için tecrübesiz eleman da alıyorlar. Klavye hızınızın ortalama olması da yeterli bildiğim kadarıyla.
Israrla bölümünüzü söylemiyorsunuz yalnız.