Berbat giden bir evliliğim var

ozgesalman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
55
0
36
37
İstanbul
selam kızlar bi çok derdimin yanı sıra berbat giden bi evlilğim var, 5 yıl önce benden 12 yaş büyük bi adamla evlendim delilik mi dersiniz ne derseniz artık,, aşk kör etti sanki,, hiç bi olmsuzluk görünmedi gözüme, oldu bitti olgun insanları sevdim hep zaten arkadaş çevremde hep bu tarzdı kendimde yaşımdan olgunumdur hep öyle derler yani, nihayetnde bu evlilik gerçkelşti fakat.
eşimin ikinci evliliğiydi bu oğluda vardı üstünde o dönem 5-6 yaşlarındaydı, çocuk annede kalıyordu bende o yüzden çok sorun etmedim bunu,, ki bayılırm çocuklara, ana oklu öğretmenliği düşünüyordum yani, o derece seviyorum böyle canıma sokasım gelirdi çocukları, evlendikten bi süre sonra eşimin oğluda bizmle yaşamaya başladı eşimin davranışları çok değişti,kendisi alevi ,ben bunu hiç sorun yapmadım, bende ona ve düzenine ayak uydurmaya çalşıtım ama aile ortamı olarak alkolü çok sık alıyorlar, eşim haftada 2.3 kez dışarda alkol alıyor sabahlara kadar gelmiyor, erkek arkdaşlarıyla takılıyor biliyorum ama aldatmadığı ne malum ? sabahın 5ine kadar oturup cmaiden gelcek hali yok pavyondan geliyo bu adam sonuçta, 5 sene dayandım daha dayanmıyorum, konuşulmuyor bile. çocuğunu büyttüm banamısn demiyor, kızımz oldu bu süreçte ,sanki kız üveymiş gibi davranıyor oğluna ne desm yanlış anlıyor , çocuğun alt ıslatma prolemi var gece 10-11 yaşında çocuk sabhalara kadar bilgsayarda akşama kadar yatıyo okula gitmek istemiyo ,, beni takmıyo saymıyor. babada şımartıyor gece ben yattıktan sonra fazla sıvı tüketme oğlum diyorum, ama nafile, zaten problemli olduğu için okadar kolaydı meyvesuyuydu derken altına kaçırıyor gece, başka sorunlarda olabilir fakat temzlik kısmıyla ben ilglendiğim için eşime göre hava hoş.. çocuğa görede öyle.. utanmıyor bile,babası geldği zamn bilerek kendini banyoya kapatıp parmağını boğazına kadar sokup kusuyor daha önce tanık oldum yalan söylüyo baba diye üste çıktı , hep hasta numarası yapıyor,eşimde biliyor aslında ama çocuk ilgi sevgi isityo ondan öyle yapıyor diyor, seviyorum sarılıyorum öpüyorum ben kendi annesi gibi olamamki ben napıym ? ne yapabilirm annesi ölmedi kalmadı sağ çok şükür gitsin görsün yani ne diymki ?eşimde oğluda beni cnaımdan bezdirdi saymakla bitirmeyeceğim derecede psikolojik eziyet var ,konuşmaya kalktığımda öyle bi konuşuyorki nerdeyse ben suçlu çıkıyorum aklanmayı bırakın bi kenera,yeter ya bi sussada kurtulsam yani lanet olsun diyorum, çok garipler ya.. nefret ettm iyiice. ayrılmak istiyorum çokmu aceleci davranıyorum ?

valla canım ne diyeceğimi bilemedim ama öncelike allah yardımcın olsun. çok zor bi durum. bekara koca boşamak kolay derler ama bence fazla bile dayanmışsın... senin için yapabilceğim tek şey dua etmek allah sabır versin bence kızınada sana yazık.. onunla daha fazla olmaz bana kalırsa geç bile kalmışsın

gerçekten zor bir durum. Allah yardımcın olsun.

babanın sana saygı duymadığı yerde çocuğu da saygı duymaz maalesef. ayrıca evli, çocuklu adamın sabaha kadar dışarda işi ne?

bana göre en doğrusu, bir aile danışmanına başvurup ondan sonra kararlar almanız.

asla insan ayırmam ama aleviler zror insanlardır.. oğluda bu şeklide buyuycek ilerde kocan ve ogluna dayanamasssın.. bence ya çözüm bulun ydada hemen aç boşanma davasını. hayatını ne dıye zehır edıyosun al kızanını git çalış çabala kazan AZICIK AŞIM KAYSGISIZ BAŞIM DEMİŞ atalarımız..

Cnm sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında evt aleviler farklı mezhepteler ama hepsi aynı değiller eşin sabahlara kadr gelmiyorsa ve seni iplemiyorsa yani açık olmam gerekirse hayatında biri olabilir hadi hayatında biri varsa bile kızına neden öyle davranıyor onu çözemedim

En merak ettiğim soru eşiniz eski eşiyle ne zaman ayrıldı ,kaç senedir tanışıyorsunuz...

5 senelik evliymişsiniz,bana göre iyi dayanmışsınız.
Acele etmiyorsunuz,beklesen ne düzelecek ki.
Mutlaka konuşmuş birşeyleri düzeltmeye çalışmışsınızdır.
Bu anlattıklarınıza bakarak evet boşanın demek geliyor insanın içinden.
Ama kararı verecek olan sizsiniz.Ben çocuktan ziyade babasını haksız
gördüm.Eve gelse çocuklarla ilgilense,elbet çocukta bu kadar problemli olmayacaktır.

canım öncelık hangi mezhepten olursa olsun evlilik sorumlulugunu bilen ,babalık sorumlulugunu bilen kişi eviyle eşiyle cocuklarıyla ilgilenir.. bunun alevilikle,sunnilikle yok efendim şafilikle ilgisi yoktur yani.. benim alevi arkadaslarımın abileri var eşlerine evlerine çok duskunler kimisi içer dozajında kimisi içmez abdestinde namazında..sonucta aleviler bile kendi içlerınde ayrılıyorlar neyse dinen kısmını gecelım...

madem bosanmayı kafanızla netleştırmısınız.. eger calısmıyorsanız önce bir iş sahıbı olunki ayaklarınızın uzerınde durun.. kızınız için hiç değilse sigortanızı baslattırın..saglık guvencenız olsun en basında...

sonrasında ailenız destegı varsa ya ailenızın yanına tasının yada ailenıze yakın bi yerde ev tutun şimdiden yavas yavas o tarafa esyalarını gecırmeye baslayın , bence mutlaka nafakanızı alın.. kızınızın velayetınıde vermeyın sakın..adam kendıne bakmaya aciz kızınıza nasıl bakacakki..

sorunda gerçekten bu, baba faktörü, eşimle aramzdaki ilşki bukadar kopuk noktada olmasa oğluylada bu durmda olmycaktım sanırm .. yada ben kendmi kandırıyorum

ALLAh yardımcın olsun arkadaşım benim eşimde benden 17 yaş büyük ve çok sorunlarımız var benimde sen gibi dayanacak gücüm kalmadı nasıl yaparım ayrılmak doğrumu düşünüyorum beterin beteri var bence en doğrusu ayrılman senin içinde kızın içinde kızının psikolojisini düşün kendi geleceğini düşün açıkcası bu adamdan sana hayır yok kusura bakma daha fazla çekipte hayatını heba etme derim karar senin olgun dedim evlendim senin gibi hayatım zindana döndü psikolojim alt üst oldu :'(

ya canım benim kızım çok küçük. kreşe versem onun parasını anca öderim zaten neyle geçinicez.. vallahi daraldım yaa..

ben zaten kafa olarak bu aşamadayım inanki.. ama henüz bi çözüme ulaştıramadım, mali sıkıntılar olmasa inan daha rahat harekete edicem

hayatında bir değil bin kişi bile olsa kocalaık vasfını geçtim babalık vasfına layık olamadı. benim derdim zorum bu inanki.

çocuk babadan sevgi bekliyo. yok. anneden bekliyor yok.. bi benden ilgi görüyor oda beklentisni karşılamayınca herşey ters tepiyor. aklına gelebilcek herşeyy...ak desem kara anlıyor çocuk,bi örnek veriym, dersni yaptınmı bitanem diyorum mesela öğretmen bile senin kadar önemsemiyo ya, diyo hemen tersliyor.

çocuk babadan sevgi bekliyo. yok. anneden bekliyor yok.. bi benden ilgi görüyor oda beklentisni karşılamayınca herşey ters tepiyor. aklına gelebilcek herşeyy...ak desem kara anlıyor çocuk,bi örnek veriym, dersni yaptınmı bitanem diyorum mesela öğretmen bile senin kadar önemsemiyo ya, diyo hemen tersliyor.

dini kısmını bir saniye bile dert etmedim inan bitanem, belki bi ayrıntıdır aklınza bişey gelir bunla ilgli diye belrtmek istedim.bu benim için sorun olsaydı evliliği gerçkleştrmezdim. gerçek yüznü birazcık bile göreblseydim inanki öldürseler evlenmezdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…