- Konu Sahibi ozgesalman
-
gerçekten zor bir durum. Allah yardımcın olsun.
babanın sana saygı duymadığı yerde çocuğu da saygı duymaz maalesef. ayrıca evli, çocuklu adamın sabaha kadar dışarda işi ne?
bana göre en doğrusu, bir aile danışmanına başvurup ondan sonra kararlar almanız.
asla insan ayırmam ama aleviler zror insanlardır.. oğluda bu şeklide buyuycek ilerde kocan ve ogluna dayanamasssın.. bence ya çözüm bulun ydada hemen aç boşanma davasını. hayatını ne dıye zehır edıyosun al kızanını git çalış çabala kazan AZICIK AŞIM KAYSGISIZ BAŞIM DEMİŞ atalarımız..
valla canım ne diyeceğimi bilemedim ama öncelike allah yardımcın olsun. çok zor bi durum. bekara koca boşamak kolay derler ama bence fazla bile dayanmışsın... senin için yapabilceğim tek şey dua etmek allah sabır versin bence kızınada sana yazık.. onunla daha fazla olmaz bana kalırsa geç bile kalmışsın
Cnm sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında evt aleviler farklı mezhepteler ama hepsi aynı değiller eşin sabahlara kadr gelmiyorsa ve seni iplemiyorsa yani açık olmam gerekirse hayatında biri olabilir hadi hayatında biri varsa bile kızına neden öyle davranıyor onu çözemedim
En merak ettiğim soru eşiniz eski eşiyle ne zaman ayrıldı ,kaç senedir tanışıyorsunuz...
5 senelik evliymişsiniz,bana göre iyi dayanmışsınız.
Acele etmiyorsunuz,beklesen ne düzelecek ki.
Mutlaka konuşmuş birşeyleri düzeltmeye çalışmışsınızdır.
Bu anlattıklarınıza bakarak evet boşanın demek geliyor insanın içinden.
Ama kararı verecek olan sizsiniz.Ben çocuktan ziyade babasını haksız
gördüm.Eve gelse çocuklarla ilgilense,elbet çocukta bu kadar problemli olmayacaktır.
5 senelik evliymişsiniz,bana göre iyi dayanmışsınız.
Acele etmiyorsunuz,beklesen ne düzelecek ki.
Mutlaka konuşmuş birşeyleri düzeltmeye çalışmışsınızdır.
Bu anlattıklarınıza bakarak evet boşanın demek geliyor insanın içinden.
Ama kararı verecek olan sizsiniz.Ben çocuktan ziyade babasını haksız
gördüm.Eve gelse çocuklarla ilgilense,elbet çocukta bu kadar problemli olmayacaktır.
canım öncelık hangi mezhepten olursa olsun evlilik sorumlulugunu bilen ,babalık sorumlulugunu bilen kişi eviyle eşiyle cocuklarıyla ilgilenir.. bunun alevilikle,sunnilikle yok efendim şafilikle ilgisi yoktur yani.. benim alevi arkadaslarımın abileri var eşlerine evlerine çok duskunlerkimisi içer dozajında kimisi içmez abdestinde namazında..sonucta aleviler bile kendi içlerınde ayrılıyorlar neyse dinen kısmını gecelım...
madem bosanmayı kafanızla netleştırmısınız.. eger calısmıyorsanız önce bir iş sahıbı olunki ayaklarınızın uzerınde durun.. kızınız için hiç değilse sigortanızı baslattırın..saglık guvencenız olsun en basında...
sonrasında ailenız destegı varsa ya ailenızın yanına tasının yada ailenıze yakın bi yerde ev tutun şimdiden yavas yavas o tarafa esyalarını gecırmeye baslayın , bence mutlaka nafakanızı alın.. kızınızın velayetınıde vermeyın sakın..adam kendıne bakmaya aciz kızınıza nasıl bakacakki..
Kızınız kaç yaşında? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?