Berbat giden bir evliliğim var

off çok zor bi durum ne desek boş yaşayan bilir sadece... xxxxxxxxx.. peki evlenirken snn ailen destek oldumu onay verdimi yani onlara anlatsan sana yardımcı olabilirlermi yanında olurlarmı??
sen annesi yanında olmayan bi çocuğa resmen annelik yapıyosun ve eşine hala yaranamadın yukarda allah var o görüyo herşeyi rabbim yardımcın olsun çocukta şımarık bişi belliki ya yaşıda küçük diilki olan sana oluyo valla off gerildim şimdi ne desem blmiyorum bde ufacık kızın var sakın onu ihmal etme cnm

Son düzenleyen: Moderatör:

kızım küçük olmasaydı bir an beklemezdim ve inanırmısn kızm dünyaya gelene kadar bukadar rahat davranamıyordu hep bi korku vardı içinde giderim diye, ama şimdi okadar kolay olmadığını bilyor benim için gitmenin. resmen kendmi tuzağa düşmüş gibi hissettim oğluna baktırmak için bana başka göründü, herşey bitincede yani benimle o nikah masasına oturnca ( ölseydimde oturmasydım ) işler 90 derece tersine döndü, seninde allah yardımcın olsun aşkın yaşı yoktur derler ama evlilğin varmış.heryaştaki bi insana aşık olablrsin ama her yaştaki bi insanla evlenemzmişsin.. bunu çok geç anladım ben.

alevilerin zor inson olduğunu nasıl kanaat getirdiniz merak ediyorum.

annem babam ayrı.. ben çok zor bi hayttan geldim, çok zor yetştim, hayat benim için çok yorucu bi yoldu ve o yolda yalnız yürümek istemedim, evlenemmin tek sebebi buydu , bu hayat yolnu sevdiğim adamla yürümekti, ama hiçbişey göründüğü gibi olmadı, annem yaşını sorun etmedi ama oğlunu sorun etmişti, fakat onlarda tanıyınca onlarda güvendi okadar güzel kandırdki bizi.. okadar güzel oynadıki.. ne diyim allahından bulsun.

alevilerin zor inson olduğunu nasıl kanaat getirdiniz merak ediyorum.

bu işin pek alevisi sünnisi olamamkla birlkte evlilği etkiledğini es geçemeyiz. nilgün belgün katıldığı bi programda bu evlilklerle ilgli açıklama yapıyordu , diyorduki, evlilik genel olarak insan yapısna aykırı bişey, her insanın tarzı düşüncesi hisleri aynı olamayacağı için farklı düşüncelerdeki iki insanı bi evin içine koyuyorsunz ve onlar birbiryle çatışmaktan başka bişey yapamıyorlar.
haklıydı bide düşnsenize. düşünceler farklı tarzlar farklı memlektler farklı bide üsütne mezhepler farklı yani sorun illaki oluyo..

Son düzenleme:

şartlar uygun olsaydı bir snaiye durmazdım inan bana,, kızımn geleceği beni kaygılandırıyor, ben boşanmış bir aileden geliyorum, babam sahip çıkmayınca annem çalşıp baktı büyttü hepimze, benim çocukluğum annemi bekleyerek geçti, çünki çalşmak zorundaydı annem, benim kızmda benim yollarmı gözlemsn ağlamsın diye , hızlı adımlar atamıyorum, bunun için bunca yıl çektim. ama artık bıçak kemiğe dayandı bende.

ben ortaya emek koydum çaba koydum sevgi koydum evet biz evlendik ev olabildik ama yuva olamadık,, onlar bu emeği çabayı dadılık yapmak, yemeklermizi pişirmek çamaşırlarmızı yıkamak ütülmek olarak aldılar.. kızım benim herşeyim , bi görsen ablası dünyalr güzeli, onu kokluyorum ya, herşey bitiyor sanki, onuda bu gergin ortamda büyütmek istemiyorum ama diyorumya şimdi, bıraksam çalışsam çok küçük, dayansam katlansam canıma tak dedi..napıcam hiç bilmiyorum

bu fikrinize tamamen katılıyorum.
yani farklılıklar, farklı kültürler...bu ayrı bir konu
fakat sadece bir mezhep, bir ülke, bir din, bir il, bir ilçe, dikkate alınarak kötüme ve art niyetli düşünülmesine karşıyım

bende aleviyim eşimde alevi hiçde pis değilim,değiliz.eşimde evine bağlı içkisi gece hayatı olmayan bir adam evinden işine işinden evine gelen bir adam.3-5 kişiden duyduğunuz gördüğünüz şeylerle genelleme yapmayın lütfen.sizin pisiniz yokmu yani hepinizmi temizsiniz

anladım cnm,siz şimdi ne yapacaksanız ona karar verdınızmı? bir işiniz varmı? bosanma ve ayrılık asamalarını iyice bi gozden gecırın olmazsa yakın cevrenızdekılerle konusun..ailenızle filan.. cunku bu adam degısmez cunku aynı benım babam biz çok zor sartlar altında buyuduk yetıstık annem yazık hala ceker babamı..
şu kadarını soyleyeyım ben ve kardeslerım biraz burslu bırazda yatılı okuduk .. unıv harc parası için hep yarı zamanlı calıstık didindik zor oldu bize tabıkı ,kardesım ilköğretim zamanlarında sokaklarda sımıt sattı canım bizde tezgahlarlık vs yaptık hayat herkese kolay gecmıyor işte.. şuan allaha sukur kardesım cok iyi biyerde maasıda iyi,bende iş sahıbı olucam ınsalah az kaldı.. ama babamdan ve babamın ailesınden hiçbişey gormedık canım okadar net soyluyorum sımdı yaslandılar babannemle dedem bana dıyorlar babamla haber gonderıyorlar ama çok beklerler kım zamanında ne ektıyse sımdı onu bıcıyorlar canım..o emekli maaslarıyla eve bakıcı tutsunlarrr hiiççç bakamam bileeee...

sonuc eger bosanmazsan...senın için bundan daha zorlu bi hayat beklıyor bunu bil,ikinci bi cocuk dusunme bence..kızın için yasa birde o oğlan ilerde buyuyunce kızına zarar vermez ınsallah..şimdide ipe sapa gelmezse ilerde ne olur dusunemıyorum.. kızını ondan sakın,kızınla ayrı odalarda yatır vs... allah yardımcın olsun

Aceleyi bırak bayabi geç kalmışsın tek celsede geçmişe göm hatıralarını bile sil derim, yazık kızınıda bu ortamda büyütme

Size katılıyorum konuyu okurken beni çok rahatsız etti bu düşünceler temizlik olayı, abdest olayı, antipatik gelmeler... Lütfen akadaşlar biraz daha hassas olabilirsek bu tarz şeylerde... Bu hayatın içinde hepimiz bir aradayız kırıcı olmayalım

Arkadaşlar lütfen ırk, dil, din, mezheplerle ilgili söylemlerde bulunmayalım. İnsanın iyisi de kötüsü de her türlü ırka, mezhebe sahip olabilir. Bu özellikler insanın içinden gelir. Konuyu başka yönlere çekip konu sahibini konusundan etmeyelim lütfen

Nasıl böyle bir şey söyleyebilirsiniz? Pes diyorum ve bir alevi olarak hakkımı sizin gibilere helal etmiyorum..

Aceleyi bırak bayabi geç kalmışsın tek celsede geçmişe göm hatıralarını bile sil derim, yazık kızınıda bu ortamda büyütme

ya işte sorun o. çocuk küçük kreşe versem diyorum kreşin parasını anca öderim neyle geçincez.. napcaz.. bilmiyorumki bende..

canım,
okudum ve çok üzüldüm. gencecik bir insanın en güzel yıllarını bu şekilde heba etmesi bana çok manasız geliyor. aceleci davranmıyorsun....
senin şu an üç problemin var
eşin, eşinin oğlu ve kızın..
eşinle hiç mi paylaşımınız yok. en azından eve vakitlice gelmemesinin hesabını soracak kadar... ailenin tutumu nasıl destek olmazlar mı?
aslında en önemli soru ne biliyormusun EŞİNİ SEVİYORMUSUN??

UNUTMA HERZAMAN MÜKEMMELER SEVİLMİYOR..

alkolu bıraktırmak için bi mücadeleniz varmı hiç düşünmezmi alkolu bırakmayı alkol biterse sorunda biter gibi duruyo

amin canım cümlemizin inşallah.. evet böyle bi düşüncem var ama desteğim yok çocuğum küçük, kendi tarafımla etraflıca bi konuşucam artık napıym, onlarda farkında durumumun, benim kafamda bitti bu evlilk iş resmiyete kaldı.. oda son bulur inşallah en az zarrala sıyrılırız bu işten kızmla birlkte. iyii dilkelerin için ve destk olmaya çalştığın için kocamn teşkrr bitanem

amin canım cümlemizin inşallah.. evet böyle bi düşüncem var ama desteğim yok çocuğum küçük, kendi tarafımla etraflıca bi konuşucam artık napıym, onlarda farkında durumumun, benim kafamda bitti bu evlilk iş resmiyete kaldı.. oda son bulur inşallah en az zarrala sıyrılırız bu işten kızmla birlkte. iyii dilkelerin için ve destk olmaya çalştığın için kocamn teşkrr bitanem

alma mazlumnu ahını derler çıkar aheste aheste siznkilere oh çekmiyorum ama ilahi adalet diyorum canım benim çok zor yaa vallhi çok zor yani . dile kolay belki ama yaşrken çok sancılı oluyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…