- Konu Sahibi ozgesalman
-
ALLAh yardımcın olsun arkadaşım benim eşimde benden 17 yaş büyük ve çok sorunlarımız var benimde sen gibi dayanacak gücüm kalmadı nasıl yaparım ayrılmak doğrumu düşünüyorum beterin beteri var bence en doğrusu ayrılman senin içinde kızın içinde kızının psikolojisini düşün kendi geleceğini düşün açıkcası bu adamdan sana hayır yok kusura bakma daha fazla çekipte hayatını heba etme derim karar senin olgun dedim evlendim senin gibi hayatım zindana döndü psikolojim alt üst oldu :'(
asla insan ayırmam ama aleviler zror insanlardır.. oğluda bu şeklide buyuycek ilerde kocan ve ogluna dayanamasssın.. bence ya çözüm bulun ydada hemen aç boşanma davasını. hayatını ne dıye zehır edıyosun al kızanını git çalış çabala kazan AZICIK AŞIM KAYSGISIZ BAŞIM DEMİŞ atalarımız..
off çok zor bi durum ne desek boş yaşayan bilir sadece... xxxxxxxx.. peki evlenirken snn ailen destek oldumu onay verdimi yani onlara anlatsan sana yardımcı olabilirlermi yanında olurlarmı??
sen annesi yanında olmayan bi çocuğa resmen annelik yapıyosun ve eşine hala yaranamadın yukarda allah var o görüyo herşeyi rabbim yardımcın olsun çocukta şımarık bişi belliki ya yaşıda küçük diilki olan sana oluyo valla off gerildim şimdi ne desem blmiyorum bde ufacık kızın var sakın onu ihmal etme cnm
alevilerin zor inson olduğunu nasıl kanaat getirdiniz merak ediyorum.
valla canım ne diyeceğimi bilemedim ama öncelike allah yardımcın olsun. çok zor bi durum. bekara koca boşamak kolay derler ama bence fazla bile dayanmışsın... senin için yapabilceğim tek şey dua etmek allah sabır versin bence kızınada sana yazık.. onunla daha fazla olmaz bana kalırsa geç bile kalmışsın
off çok zor bi durum ne desek boş yaşayan bilir sadece...xxxxxxxxx ... peki evlenirken snn ailen destek oldumu onay verdimi yani onlara anlatsan sana yardımcı olabilirlermi yanında olurlarmı??
sen annesi yanında olmayan bi çocuğa resmen annelik yapıyosun ve eşine hala yaranamadın yukarda allah var o görüyo herşeyi rabbim yardımcın olsun çocukta şımarık bişi belliki ya yaşıda küçük diilki olan sana oluyo valla off gerildim şimdi ne desem blmiyorum bde ufacık kızın var sakın onu ihmal etme cnm
bu işin pek alevisi sünnisi olamamkla birlkte evlilği etkiledğini es geçemeyiz. nilgün belgün katıldığı bi programda bu evlilklerle ilgli açıklama yapıyordu , diyorduki, evlilik genel olarak insan yapısna aykırı bişey, her insanın tarzı düşüncesi hisleri aynı olamayacağı için farklı düşüncelerdeki iki insanı bi evin içine koyuyorsunz ve onlar birbiryle çatışmaktan başka bişey yapamıyorlar.
haklıydı bide düşnsenize. düşünceler farklı tarzlar farklı memlektler farklı bide üsütne mezhepler farklı yani sorun illaki oluyo..
dini kısmını bir saniye bile dert etmedim inan bitanem, belki bi ayrıntıdır aklınza bişey gelir bunla ilgli diye belrtmek istedim.bu benim için sorun olsaydı evliliği gerçkleştrmezdim. gerçek yüznü birazcık bile göreblseydim inanki öldürseler evlenmezdim..
bende aleviyim eşimde alevi hiçde pis değilim,değiliz.eşimde evine bağlı içkisi gece hayatı olmayan bir adam evinden işine işinden evine gelen bir adam.3-5 kişiden duyduğunuz gördüğünüz şeylerle genelleme yapmayın lütfen.sizin pisiniz yokmu yani hepinizmi temizsiniz
asla insan ayırmam ama aleviler zror insanlardır.. oğluda bu şeklide buyuycek ilerde kocan ve ogluna dayanamasssın.. bence ya çözüm bulun ydada hemen aç boşanma davasını. hayatını ne dıye zehır edıyosun al kızanını git çalış çabala kazan AZICIK AŞIM KAYSGISIZ BAŞIM DEMİŞ atalarımız..
Aceleyi bırak bayabi geç kalmışsın tek celsede geçmişe göm hatıralarını bile sil derim, yazık kızınıda bu ortamda büyütme
anladım cnm,siz şimdi ne yapacaksanız ona karar verdınızmı? bir işiniz varmı? bosanma ve ayrılık asamalarını iyice bi gozden gecırın olmazsa yakın cevrenızdekılerle konusun..ailenızle filan.. cunku bu adam degısmez cunku aynı benım babambiz çok zor sartlar altında buyuduk yetıstık annem yazık hala ceker babamı..
şu kadarını soyleyeyım ben ve kardeslerım biraz burslu bırazda yatılı okuduk .. unıv harc parası için hep yarı zamanlı calıstık didindik zor oldu bize tabıkı ,kardesım ilköğretim zamanlarında sokaklarda sımıt sattı canım bizde tezgahlarlık vs yaptık hayat herkese kolay gecmıyor işte.. şuan allaha sukur kardesım cok iyi biyerde maasıda iyi,bende iş sahıbı olucam ınsalah az kaldı.. ama babamdan ve babamın ailesınden hiçbişey gormedık canım okadar net soyluyorum sımdı yaslandılar babannemle dedem bana dıyorlar babamla haber gonderıyorlar ama çok beklerler kım zamanında ne ektıyse sımdı onu bıcıyorlar canım..o emekli maaslarıyla eve bakıcı tutsunlarrr hiiççç bakamam bileeee...
sonuc eger bosanmazsan...senın için bundan daha zorlu bi hayat beklıyor bunu bil,ikinci bi cocuk dusunme bence..kızın için yasa birde o oğlan ilerde buyuyunce kızına zarar vermez ınsallah..şimdide ipe sapa gelmezse ilerde ne olur dusunemıyorum.. kızını ondan sakın,kızınla ayrı odalarda yatır vs... allah yardımcın olsun
anladım cnm,siz şimdi ne yapacaksanız ona karar verdınızmı? bir işiniz varmı? bosanma ve ayrılık asamalarını iyice bi gozden gecırın olmazsa yakın cevrenızdekılerle konusun..ailenızle filan.. cunku bu adam degısmez cunku aynı benım babambiz çok zor sartlar altında buyuduk yetıstık annem yazık hala ceker babamı..
şu kadarını soyleyeyım ben ve kardeslerım biraz burslu bırazda yatılı okuduk .. unıv harc parası için hep yarı zamanlı calıstık didindik zor oldu bize tabıkı ,kardesım ilköğretim zamanlarında sokaklarda sımıt sattı canım bizde tezgahlarlık vs yaptık hayat herkese kolay gecmıyor işte.. şuan allaha sukur kardesım cok iyi biyerde maasıda iyi,bende iş sahıbı olucam ınsalah az kaldı.. ama babamdan ve babamın ailesınden hiçbişey gormedık canım okadar net soyluyorum sımdı yaslandılar babannemle dedem bana dıyorlar babamla haber gonderıyorlar ama çok beklerler kım zamanında ne ektıyse sımdı onu bıcıyorlar canım..o emekli maaslarıyla eve bakıcı tutsunlarrr hiiççç bakamam bileeee...
sonuc eger bosanmazsan...senın için bundan daha zorlu bi hayat beklıyor bunu bil,ikinci bi cocuk dusunme bence..kızın için yasa birde o oğlan ilerde buyuyunce kızına zarar vermez ınsallah..şimdide ipe sapa gelmezse ilerde ne olur dusunemıyorum.. kızını ondan sakın,kızınla ayrı odalarda yatır vs... allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?