Berbat giden bir evliliğim var

Canim sana sadece su konuda dikkat etmeni rica ediyorum.
Hayatta ne olursa olsun insanlari siniflandirmamak lazim, ister alevi ister suni, ister, bilmem ne, arabi, cini, zencisi...
Bu sadece bir insanin karekteridir ve birisi öyleyse herkes öyle demek degildir.
Ben Türküm ve Almanya`da yasiyorum, Almanlar pis Türkler dediklerinde aliniyorum, hatta bir Alman iscim türkler hakkinda saka yaptigi icin isden cikardim, böyle insanlara hic tahammülüm yok.
Lütfen herkes bu konuda daha hasas davransin. Insan insandir, ayrimcilikla hic kimse bir yere varamaz, bu o insanin ne kadar dar görüsülü ve cahil oldugunu gösterir sadece.
Cehaletten korusun bizi Tanrim....

Bu arada aleviler hakkında böyle düşünen insanlar alevilerle evlenmesin zaten zorlayan yok sizi, başınıza silah dayamıyorlar.. O adamın sorumsuzluğunu mezhebine bağlayan cahildir cüheladır.. Kaldıki temizlik konusunda kimse elimize su dökemez , çoğu tesettürlü pardesülü kadın akşama kadar abdest alıyor ya da aldığını sanıyor inanılmaz ter kokuyor.. Madem mezhep temizlik ilintisi arıyorsunuz buyrun burdan yakın..

Yetkili arkadaşımın uyarısını dikkate alınız lütfen...

O zaman lütfen saygısızlık yapan arkadaşın yorumu silinsin, o yorum orda durduğu sürece söz hakkı doğuyor..

konu sahibinin işi çok zor..sadece hakkında hayırlısını dilemek düşüyor bizlere..gözümüzden sakındığımız evlatlarımıza el acımıyor işte..

bence bunun alevilikle ilgisi bende aleviyim sen yanlış insan seçip mutlu olamadıysan bunu alevilikle suçlama benim kocamda bana ve evine son derece düşgün oda alevi bizde aleviyiz çok saçma 1 çürük elma için genelleme yapma

Konuyla ilgili olarakta ergenlikten sonra erkek çocuğunun annede kalması daha mantıklı.Şimdiden eşinizle görüşün bu konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…