Berbat kıyma kokusu

rujj

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
905
980
123
3 gün önce a101den paketli kiymalardan almıştım buzlu satılıyor zaten attım buzluga sabah cozdurdum hafta sonu ailemin yanına gitcem diye eşime 2 çeşit yemek yapıp buzdolabina koymakti niyetim yemekler pişerken kokuyu aldım Allahım ne kötü koku ne berbat bir tattır o kıymalı taze fasulye fırında köfte patates hepsi çöpe gitti aldım paketi yaptığım köfteyi markete gittim aaa kokuyor evet bizde bi bakalım ii şey daha hic sikayet gelmedi demekten başka bişe demediler okadar emeğim boşa gitti ona üzüldüm..
İlk defa aldım bu marketten kıyma bidahada asla:kızgın:

Canım böyle seylerde en güvenilir yer bence kasaptan almak veya büyük marketlerden almak . (migros,carrefour gibi ) Çünkü oralar sürekli denetim altında . Tabi kasap da temiz ve tanıdık bi yer olmalı.

hazır kıyma almayın derler hep zaten eti alıp gozunun onunde cektirmek daha iyi a101 den bir iki defa aldım bende kıyma ama kasaptan alınanlar gibi degil gercekten marketteliker

A101 bim falan hiç girmedim ben. Bilinen markalar yokmuş zaten. Eti de bildiğim yerden alırım her zaman.

Hazir paket kiyma asla almam ben de.bir kere hazir paketli kofte aldim tanimadigim bi kasaptan.sordum taze mi diye daha sabah yaptim abla dedi bi de utanmaz.yiyemedik cope gitti hepsi de.o gunden beri degil paketli kiyma ya da kofte turu bi sey bilmedigim kasaptan bile almiyorum et tavuk vs.

3 gün önce a101den paketli kiymalardan almıştım buzlu satılıyor zaten attım buzluga sabah cozdurdum hafta sonu ailemin yanına gitcem diye eşime 2 çeşit yemek yapıp buzdolabina koymakti niyetim yemekler pişerken kokuyu aldım Allahım ne kötü koku ne berbat bir tattır o kıymalı taze fasulye fırında köfte patates hepsi çöpe gitti aldım paketi yaptığım köfteyi markete gittim aaa kokuyor evet bizde bi bakalım ii şey daha hic sikayet gelmedi demekten başka bişe demediler okadar emeğim boşa gitti ona üzüldüm..
İlk defa aldım bu marketten kıyma bidahada asla:kızgın:
101 i etinin tadı da yok. Bana hiç bozuk çıkmadı ama acaba aldığın koyun kiymsiydi?
Birde et kolay bozulmaz iyi muhafaza edilmedi demek ki...yada çözüldü doldurdular yeniden. Çalışanlara gıda saklama dersi verilmeli. Biz ya koyun getiriyoruz evde kendim yemeklerimiz kiymami çıkartıyorum. Evde ki et biterse büyük marketlerden alıyorum. Sirkülasyon önemli.
Geçmiş olsun yiyip de ishal olup kusacaktinuz erken fark etmişsiniz

hazır kıyma almayın, hiçbir yerden almayın, hayvanın yenmeyecek neresi varsa çekiyorlar, kırmızı görünsün diye de içine ciğer dalak falan koyuyorlar, berbat kokuyor.

Kasaptan alin ne eti oldugu bile belli degil hazirlabmis kiylarin

paketli kıyma, paketli et almayın. nerden olursa olsun. açık alın.

Paranizi geri vermediler mi, ben cok alisveris yaparim a101 den ama hic kiyma almadim, urununun arkasinda durmamasi ilginc kendi musteri hizmetlerine mail atabilirsiniz.

Adese marketlerden aldigim ekici peynir 3 gunde kokmustu ve adeseye goturdugumde kabul etmemislerdi, ben de ekicinin sitesinden sikayet formu doldurmustum da ertesi gun bir suru cesit peynirle gelip ozur dilemislerdi diger peyniri de incelemek icin geri almislardi

Tüketici şikayet Hatti gibi bir şey yokmu?o kıyma yüzünden sağlığınızı bile kaybedebilirdiniz yeseydiniz, bari başkalarının başına gelmesin.şikayet edin mutlaka!

Kiyma çok hile kaldırır asla almam cekilmiş halde kıyma. Her zaman Migros’tan hangi eti istiyorsam gozümün önünde çektirir alirım,asla güvenemem.
Sizde almayın derim,az alın gerekiyorsa ama icinde ne olduğunu bilirsiniz.

EN iyisi kasaptan yada migros gibi yerde gözünüzün önünde çektirmek kıymayı.
Ben bimden bir kaç kere aldım tadı gayet güzeldi ama A101den hiç denemedim.

Bazi kasaplar bile kemik gibi seyler etin en yenilmeyen yerleri koyuyorsa kiymanin icine a101 bim gibi marketler neler koyar. Ben hic paket et almam hep taze kasapdan cektiririm kiymayi tavuk felan da kasapdan alirim herzaman. Ben bide sosis salam lar dan da tiksiniyorum kimbilir onlarin icine neler karistiriyorlar. Sucukdan nedense tiksinmem

101 i etinin tadı da yok. Bana hiç bozuk çıkmadı ama acaba aldığın koyun kiymsiydi?
Birde et kolay bozulmaz iyi muhafaza edilmedi demek ki...yada çözüldü doldurdular yeniden. Çalışanlara gıda saklama dersi verilmeli. Biz ya koyun getiriyoruz evde kendim yemeklerimiz kiymami çıkartıyorum. Evde ki et biterse büyük marketlerden alıyorum. Sirkülasyon önemli.
Geçmiş olsun yiyip de ishal olup kusacaktinuz erken fark etmişsiniz
Siz söyleyince acaba mi dedim gidip baktım dana eti ve yağı yazıyor sadece koyun değilmiş farketmemek imkansız inanılmaz ağır bir koku patatesin ve fasulyenin tadını bile değiştirmişti

A101 bim falan hiç girmedim ben. Bilinen markalar yokmuş zaten. Eti de bildiğim yerden alırım her zaman.
Bizimde et ve kiyma doğudan gelir eşimin ailesi gönderir bitmiş buzluktakiler evimin altında hemen a101 almaz olaydim uzun bi süre et yemicem kokusu fırından bile çıkmadı 1 saattır havalandiriyorum

Paranizi geri vermediler mi, ben cok alisveris yaparim a101 den ama hic kiyma almadim, urununun arkasinda durmamasi ilginc kendi musteri hizmetlerine mail atabilirsiniz.

Adese marketlerden aldigim ekici peynir 3 gunde kokmustu ve adeseye goturdugumde kabul etmemislerdi, ben de ekicinin sitesinden sikayet formu doldurmustum da ertesi gun bir suru cesit peynirle gelip ozur dilemislerdi diger peyniri de incelemek icin geri almislardi
Nerde hatta siz cozdururken dışarda bırakmış olablir misiniz dediler sanki ilk defa kiymali yemek yaptık
Para iadesi teklif etmediler bende söylemedim

Tüketici şikayet Hatti gibi bir şey yokmu?o kıyma yüzünden sağlığınızı bile kaybedebilirdiniz yeseydiniz, bari başkalarının başına gelmesin.şikayet edin mutlaka!
Evet edicem nasıl tiksindim anlatamam kutusunu götürüp verdim yaptığım köfteyi de gotrdm onlarda kabul etti koktugunu olan benim yemeklere oldu anlicaginiz

Kiyma çok hile kaldırır asla almam cekilmiş halde kıyma. Her zaman Migros’tan hangi eti istiyorsam gozümün önünde çektirir alirım,asla güvenemem.
Sizde almayın derim,az alın gerekiyorsa ama icinde ne olduğunu bilirsiniz.
İlk defa aldım bende doğudan gelir etimiz bitmiş buzluktakiler evimin altında a101 bidaha asla zaten

Back
X