Zaten balayından döndüm bir hafta içinde hamile kaldım. Öncesi nişanlıyken sevgiliyken iyiydi şiirler yazardı. Ama ben bazı şeyleri göz ardı etmişim. Mesela yüzük almaya gittiğinizde pırlantalar da Baktık hatta araştırıp Buldum Kuyumcukente gittik yüzde elli indirim vardı ikinci el pırlantalar vardı. Pırlantaya baktım hep pahalıydı fiyatlar ikinci el olan yer baya indirim yapmıştı. 1800 falan olacaktı bi Dr alyanslar sonra düşündük orda o dedi ki bu parayu bitirmeyelim daha mobilya alınacak düğün var ona göre hareket edelim içimden tabi istiyordum ama olsun dedim altın aldık 300 TL'ye tektaşı yemek takımım bimdrn 200 TL'ye almıştım bütün mobilyalar iki koltuk takımı olmasına rağmen on iki bin tuttu takı seti istemedim düğün yapıldı sadece bindallı kına gecesi nişan hiçbiri yok. Çok fedakarlık yaptım. Hiç pişman olacağımı düşünmedim. Hep diyodu ki evlenince çok mutlu olcaz borçsuz evlencez bütün kadınlar sana özencek seni çok rahat ettirecem hani nerede. O kadar fedakarlıpın karşılığı nerde saat bile istemedim parası kalmadı diye 300 TL ya altın saat. Ben bunu hak edecek bişey yapmadım.
Sen bunun adina fedakarlık diyorsun ama bu fedakarlik değil evlilik öncesi kapris dönemidir hani bi laf cıkmış ya ortaya kız tarafi diye..
Sen kendini bu durumlara düşürmüşsün kusura bakma neden yani parayi bitirmeyelim?
Neden 2.el pirlanta?
Neden bimden yemek takimi?
O bahsettigin arkadaşınla ayni maaşı alıyormuş kocan demekki cok güzel harcanabiliyormus o maas
Bazi erkekler karisina para koklatmaz seninki de o hesap
Yani anladigim oyle cok cok fakir falan degil
Valla bu sekilde aynennnn bu sekilde evlenen bir arkadasim var elinde 22 ayar bi tektas vardi bende pat diye neden pirlanta değil dedim o zaman nisanlanmisti evde
Ben boyle istedim dedi
Esi de polis bu arada yani ve yasadigimiz yer pahali bi yer degil
Evlendikten sonra hayalim 5tas demeye basladi
Ortada ne 5 tas var ne 3 tas ne de tektas ustelik dugun altinlarinida kaynanasi aldı catir catir yediler korkarim sonun boyle olmaz kocasida cocukla dogru durust ilgilenmiyor cocuklari var bi tane
Karisina para vermiyor ama hergece 5 6 tane bira ve 1 paket sigara iciyor bu da 55 tl bi para ediyor
Ama karisina 10 tl yok
Ama git ona sor kocasi muhtesem
Bi dedigi bi dedigini tutmuyor
Senin arkadasin da belki öyledir kimse kimsenin evinin icini bilemez ama burda konu sensin ve durumuna üzüldüm
Böyleevlilik olmaz. Burun ısırmak
Cinsellikte kaba tavirlar
O kocana soyle o isi yapmakla erkeklik delikanlilik olmaz
Zira herkeste var cinsel organ
Valla kocan degismez sen kendi basini yakma
Samanlik seyranlik olmaz
Oluyormus gibi görünür evlendikten sonra boyle iste baslarsiniz
Davlumbaz ocak ,patates kavgalarina
Parasiz saaddette olmaz
Herkes kendi yasadigi alani temiz tutcak
Beden terbiyesi de önemli tabi
Esinle konusarak anlasacagini sanmiyorum malesef