• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat ve anlamsız gece :(

Bende hemen hemen her gece hatta iki dk kestirmelerimde gündüz...tiii öyle kabuslar görüyorum ki öpüp başına koyarsin kabusunu yerimde olsan:dondurma:alıştım mi desem ne biliym,misal bir defasında ısrarla merak edip içine girmeye çalışıyodum nesnel bir varlık olmadığını bildiğim için;bir kaç zaman sonra o benim içime girmeye kalkıştı. Ben bide uykuda ayetel kursi nas Felak hep okurum rüyanın içinde bile okutmak için yaptıklarını bi bilsen Elm sokağı kabuslari sanirsin

Geçen haftaki kabusumda eşimin yanında uyuyorum yataktan 5 parmak kadar falan havalandırdigina indirdi beni korkutacakya dualar etmeye başladım yine baskı yapıyo tabi okumayım diye eşimin elini tuttum baktım esim gibi değil içim soğudu hemen bıraktım ve dedimki sen vesvese den başka birşey değilsin ve ben Allah'dan başkasına tutunmam esim bile olsa!baktım bi çınlama bismillah deyip uyandım!

Bazen bilinçaltı bazen de vesvese bilinçaltına müdahale edemiyorsun çoğu zaman ama vesveseye dua ile başkaldıran oluyorsun. Ben kaç defa dua etmeme rağmen gorduysem bilinçaltı diye düşünüyorum korktukca tekrarladı sanırım..

Hiiic korkma!sana vesvese den başka ne yapabilir ki?cuz i iradeyse insanoğlunda fazlası var,külli irade ise Yalnızca Allah'da(C.C)var!Sen külli iradenin sahibine siginirsan kim daha güçlüdür mantıken?

Ben dediğiniz gibi olan bir dönem geçirmiştim her yattığımda görürdüm bu yaklaşık bir iki hafta kadar sürmüştü ama birşeyin musallat olduğunu sanmıyorum ilk rüyadan sonra korkmuştum ve sürekli onu bekliyordum herhalde dualar falan işe yaramıyordu sonra bir yerde kediler onları kovar diye birşey okudum evimizde de iki kedi vardı o dönem onu okuyunca nedense rahatladım Ve kesildi.o yüzden aklımın bir oyunu olduğuna inanıyorum hala çok mu kafaya takmıştım her uyurken yine görücem diye mi uyuyordum bilmiyorum.

Evet anlattığınız kedi olayı resmen durumun kanıtı olmuş ama biz her türlü seye tedbir almak amaçlı yapmanız gerekeni yapmalıyız hala oluyorsa Aklımızın oyunudur zaten ama etkileniyor işte insan özellikle ilk uyandigi zamanlar

Kızlar merhaba uyku sersemi neye ugradigimi şaşırarak yazıyorum. Bu gece yedi kere aynı rüyadan dolayı uyandım ve dua Edip yatmama rağmen yine tekrarladı :KK43:
Birincisini çok net hatırlıyorum okul gibi bir yerdeyim bodrum katına iniyorum bir çıkış kapısı var yaşlı sevimsiz kısa boylu beyaz yüzlü gözlerine bakınca içine çeken bir karanlıkla dolu kadın siyah elbiseli üzerime geliyor :KK43:
İttiriyorum nas okuyarak ama böyle bağırarak bastırarak okursam işe yarıyor gözleri dönüyor tuhaf sesler çıkarıyor gönderiyorum onu :KK43:
Uyanıyorum korkmuş terlemiş halde dua kolyem takılı dualar ediyorum yine tekrar uyuyorum (gerçekten)
Kızlar bu defa başka yerde bambaşka bir rüyada yine bir kapıdan aniden aynı kadın beliriyor. Tam üst üste 7 defa uyandım uyudum 7 defa da gördüm ! Hepsi farklı rüyalar ama kadın aynı çok etkilendim uyandım ağladım kapıdan gelecek diye korktum uyku sersemi internette benzeri bir yorum yok.. Olsa bile yedi defa üst üste aynı kadını görmek nedir arkadaşlar yaşayan var mı :KK43: ( üçgen şeklinde muska rulo şeklinde de biseyler hatirliyorum ama kadının günahını almiyim simdi başkası veriyordu sanırım)
Hepimiz zamsn zaman bu tarz ruyalar girebiliyoruz gercekten ruya o ani gercekte yasamaktan daha korkunc oluyo korkmakta haklisin

Yatmadan once mumkunse abdest alip felak nas ayetel kursi gibi dualari okuyup uyursan insallah faydasini görürsün

Yatağınızın altını üstünü iyice temizleyin. Odayı süpürün. Yatak altında toz dahi olsa annem kötü rüya görür o yuzden diyorum. Yattığınız odada kesinlikle yemek vs yemeyin. Mutfaktan odaya gelirken üstünüzün silkelenmiş olduğundan emin olun.

Allah Seni iyi etsin kk daş emi sana yardimci olayım derken kendi bilinçaltı mi yeni bir savaşa hazırladım
:deli:
Üstelik geceden uykusuzum o iki dk kestirme fena ihtiyacım var naapalim başa gelen cekilir

Biliyorum çok inanası bir şey değil ama vallahi ben bu rüyadaki hatuna inanmaya başladım.Kadınlarla ne derdi var kestiremiyorum :rolleyes: Aynı kadını bende gördüm bir kere. Çevremde gören kadınlarda var aynı şekilde.İnsana sevimliymiş gibi görünmeye çalışan ama kesinlikle korku veren, yavaş yavaş yaklaşan, yaklaştıkça sevimsizleşen,odayı karanlık yapıp gerisindeki beyaz ışıkla birlikte üzerinize yürüyen,kısa boylu yaşlı bir tiize...Burnumun dibine kadar gelmiştir kendileri.Benim gözümde oscarlık gerilim filminden daha korkunçtur ayrıca:KK17: Lakin ne olduğunu açıklayamıyorum :KK70:

Canım birara banada benzer birşey oldu üst üste 3 gece aynı şeyler rüya gerçek birbirine girdi resmen bunun üzerine 15 günü neredeyse uyumadan sabahlara kadar ağlayarak geçirdim yatak odamı değiştirdim ama fayda etmedi psikiyatri ye gittim 1 mg lik bir ilaç verdi ilk hafta tam 2.hafta yarım içtim ve daha içirmedi çok şükür atlattım korkuya bağlı nöbet geçirmişim meğerse yatmadan önce ellerini aç 3 ihlas 1 elham 1 nas 1 felak 7 ayetel kürsü oku ellerini yüzüne vücuduna yatağına yastığına sür kendini Allah a emanet et uyu.birde tanıdığım birisi dua verdi bana yatağımın başucunda kitap içimde durur oda çok rahatlattı istersen sanada atabilirim resmini çıktı alırsın sonuçta yer gök dua üstünedir.

Ay bende boyle bir sey gormustum.
Ben bekarim ruyamda cocugum olmus yatagimda yatiyor adi da vardi adini koymusum ismiyle seviyodum,ben seviyordum oglumu, annemde yanimda o sirada siyahli korkunc kadin geliyor bebegimi almaya calisiyor annem arkama gec oldurecek cocugu diyor,tam hatirlayamiyorum annem onu yok etti birden. Kadin salona gitti yok oldu

7 defa olması korkutur beni de. Kolyem var dediniz alakasız görünebilir ama onu çıkarın diye bir tavsiyem olucak.

bende rüyamın içinde rüya gördüm. kaza yapıyordum rüyamda ki rüyada. uyandım uyudum devam ettim kazaya. takılmayın böyle şeylere. bir anlamı olacağını sanmıyorum.

Yatağınızın altını üstünü iyice temizleyin. Odayı süpürün. Yatak altında toz dahi olsa annem kötü rüya görür o yuzden diyorum. Yattığınız odada kesinlikle yemek vs yemeyin. Mutfaktan odaya gelirken üstünüzün silkelenmiş olduğundan emin olun.
Eşim de bende o konularda çok dikkatliyizdir zaten evi bi gün önce komple kaldırmıştım. Dualara rağmen devam ettiğinden dolayı ardarda bilinçaltı meselesi olduğunu düşünüyorum. Beynimin ne korkuncmus hakikaten.. bir çok şeyi bir arada kodlayip bize korku filmlerine konu olacak oscarlik anlar yaşatıyor. Daha önce de yaşıyordum ama onlarda nefesin kesiliyor dua okuyamiyordum onlar geride kaldı çok sukur

Allah Seni iyi etsin kk daş emi sana yardimci olayım derken kendi bilinçaltı mi yeni bir savaşa hazırladım
:deli:
Üstelik geceden uykusuzum o iki dk kestirme fena ihtiyacım var naapalim başa gelen cekilir
Güzel şeyler düşün kkdaş güzel düşünceleri çağır beynine yatmadan önce güzel huzur verici bir film izle ve hakkını helal et bana :D
Biliyorum çok inanası bir şey değil ama vallahi ben bu rüyadaki hatuna inanmaya başladım.Kadınlarla ne derdi var kestiremiyorum :rolleyes: Aynı kadını bende gördüm bir kere. Çevremde gören kadınlarda var aynı şekilde.İnsana sevimliymiş gibi görünmeye çalışan ama kesinlikle korku veren, yavaş yavaş yaklaşan, yaklaştıkça sevimsizleşen,odayı karanlık yapıp gerisindeki beyaz ışıkla birlikte üzerinize yürüyen,kısa boylu yaşlı bir tiize...Burnumun dibine kadar gelmiştir kendileri.Benim gözümde oscarlık gerilim filminden daha korkunçtur ayrıca:KK17: Lakin ne olduğunu açıklayamıyorum :KK70:
Tiize :D ne güldüm ya :) hani bunu söylerken saygıda kusur etmiş oluyorum yaşça büyük olduğu için tiize ama yattığımda yine gelseydi pis küfür çıkacaktı agzimdan onun da bilinçaltı onu uyarmış olsa ki gelmedi :D
Canım birara banada benzer birşey oldu üst üste 3 gece aynı şeyler rüya gerçek birbirine girdi resmen bunun üzerine 15 günü neredeyse uyumadan sabahlara kadar ağlayarak geçirdim yatak odamı değiştirdim ama fayda etmedi psikiyatri ye gittim 1 mg lik bir ilaç verdi ilk hafta tam 2.hafta yarım içtim ve daha içirmedi çok şükür atlattım korkuya bağlı nöbet geçirmişim meğerse yatmadan önce ellerini aç 3 ihlas 1 elham 1 nas 1 felak 7 ayetel kürsü oku ellerini yüzüne vücuduna yatağına yastığına sür kendini Allah a emanet et uyu.birde tanıdığım birisi dua verdi bana yatağımın başucunda kitap içimde durur oda çok rahatlattı istersen sanada atabilirim resmini çıktı alırsın sonuçta yer gök dua üstünedir.
Öyle tabi.. dua her kapıyı açar. O ise yarayan duayı benimle paylasmani isterim :)

Ay bende boyle bir sey gormustum.
Ben bekarim ruyamda cocugum olmus yatagimda yatiyor adi da vardi adini koymusum ismiyle seviyodum,ben seviyordum oglumu, annemde yanimda o sirada siyahli korkunc kadin geliyor bebegimi almaya calisiyor annem arkama gec oldurecek cocugu diyor,tam hatirlayamiyorum annem onu yok etti birden. Kadin salona gitti yok oldu
İnsanın rüyasında gerçekteki kadar sarıldığı tek şey evladı dimi :) sanki kırk yıllık annesi gibi sahipleniyor insan. Çocuk düşünmediği halde henüz yapmak istemediği halde of ruyaymis deyip uzuluyor. Bi de gerçekte yasasam bunu hakikaten çocuğum varken rüyasını gorsem o kadinin bin katı etkilenirim herhalde..

7 defa olması korkutur beni de. Kolyem var dediniz alakasız görünebilir ama onu çıkarın diye bir tavsiyem olucak.
Anlamadım neden ki :(
bende rüyamın içinde rüya gördüm. kaza yapıyordum rüyamda ki rüyada. uyandım uyudum devam ettim kazaya. takılmayın böyle şeylere. bir anlamı olacağını sanmıyorum.
Bu benim de çoğu kez başıma geldi. Oldukça insanın içini bulandıran bir durumdur. Paradox gibi :)

Eşim de bende o konularda çok dikkatliyizdir zaten evi bi gün önce komple kaldırmıştım. Dualara rağmen devam ettiğinden dolayı ardarda bilinçaltı meselesi olduğunu düşünüyorum. Beynimin ne korkuncmus hakikaten.. bir çok şeyi bir arada kodlayip bize korku filmlerine konu olacak oscarlik anlar yaşatıyor. Daha önce de yaşıyordum ama onlarda nefesin kesiliyor dua okuyamiyordum onlar geride kaldı çok sukur

Güzel şeyler düşün kkdaş güzel düşünceleri çağır beynine yatmadan önce güzel huzur verici bir film izle ve hakkını helal et bana :KK70:

Tiize :KK70: ne güldüm ya :) hani bunu söylerken saygıda kusur etmiş oluyorum yaşça büyük olduğu için tiize ama yattığımda yine gelseydi pis küfür çıkacaktı agzimdan onun da bilinçaltı onu uyarmış olsa ki gelmedi :KK70:

Öyle tabi.. dua her kapıyı açar. O ise yarayan duayı benimle paylasmani isterim :)

İnsanın rüyasında gerçekteki kadar sarıldığı tek şey evladı dimi :) sanki kırk yıllık annesi gibi sahipleniyor insan. Çocuk düşünmediği halde henüz yapmak istemediği halde of ruyaymis deyip uzuluyor. Bi de gerçekte yasasam bunu hakikaten çocuğum varken rüyasını gorsem o kadinin bin katı etkilenirim herhalde..

Anlamadım neden ki :KK43:

Bu benim de çoğu kez başıma geldi. Oldukça insanın içini bulandıran bir durumdur. Paradox gibi :)
Aynen oyle bende cocuk istemiyorum ama ruyamda nasik seviyordum gorsen oglum oglum diye bide ismini de duydum x'im diye sariliyodum
Oglumu öldürecekmis o siyahli kadin
Sonra yok olmustu ayy cok korkmustum

Back
X