- 28 Aralık 2023
- 6.781
- 20.117
- 268
Ay yeni gördüm bildirimiOlur.George Mc arkadaşın niyetine okumaya başlaya bilirsiniz
Bir sonraki niyete katılırsınızAy yeni gördüm bildirimi
Güncel mi başlayayım mı dediğiniz arkadaşın niyetine okuyarak
Teşekkür ederiiimmmBir sonraki niyete katılırsınızBen sizi etiketlicem.
Bende okudum
Niyetine okudum, Allah kabul etsinBenim niyetim
Yeni başladığım bi işte bol, bereketli, hayırlı paralar nasib et. Beni ve ailemi maddi sıkıntılardan kurtar
George Mc
YagmurSendeanlarsn
A Ada-Anne
Niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallahBenim niyetim
Yeni başladığım bi işte bol, bereketli, hayırlı paralar nasib et. Beni ve ailemi maddi sıkıntılardan kurtar
George Mc
YagmurSendeanlarsn
A Ada-Anne
Mesela?
Ya Rezzak Ya FettahMesela?
Güzel olurr canımmm bana uyarrArkadaşlar benim tavsiyem vakia suresi ve yanında bir zenginlik esmasi.Mesela Vakıa suresinin yanında bir ya da iki zenginlik esmasi.
Misal 1 vakia yanında 500 ya Rezzak ya Fettah
Herkese sirayla okuyalım niyetlerini göre herkes bittikten sonra
Tekrar 1 vakia yanında 500 ya mugni ya ganiy
Yine herkes bittikten sonra
Tekrar 1 vakia ya kerim ya rezzak gibi tabi başka zenginlik ve bolluk esmalarıda vardır.
Vakia neden sabit olsun diyorum çünkü gerçekten vakia çok etkili.Hem böylece zamanla ezberlerizde belki kisi sayisida artar ya da okuduğumuz vakia sayısı artar.
Sadece bir fikir veriyorum.Herkesin vaktide olmayabilir.
İyi akşamlar canm. Bugünlerde hiç girmedim siteye ama geçen gün yazmıştım bu defa katılamayacağım diye. İnşallah başka bir zamanda katılırım aranıza.
Zaman açısından her gün vakia okuya bilmiyorum.Arkadaşlar benim tavsiyem vakia suresi ve yanında bir zenginlik esmasi.Mesela Vakıa suresinin yanında bir ya da iki zenginlik esmasi.
Misal 1 vakia yanında 500 ya Rezzak ya Fettah
Herkese sirayla okuyalım niyetlerini göre herkes bittikten sonra
Tekrar 1 vakia yanında 500 ya mugni ya ganiy
Yine herkes bittikten sonra
Tekrar 1 vakia ya kerim ya rezzak gibi tabi başka zenginlik ve bolluk esmalarıda vardır.
Vakia neden sabit olsun diyorum çünkü gerçekten vakia çok etkili.Hem böylece zamanla ezberlerizde belki kisi sayisida artar ya da okuduğumuz vakia sayısı artar.
Sadece bir fikir veriyorum.Herkesin vaktide olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?