Beren Saat'e Kösem Sultan tepkisi

Evet bir bayan oyuncu daha tarihin tozlu sayfalarında yerini alıyormu ne
Beren saat i hatırla sevgili dizisinde sevmiştim ama sonradan iyice cıvıttı
Kenan Doğulu ile evlenmesi ve son olaylar bitirdi

Kenan Doğuda askere gitmemiş bi konserinde askere git diye ba giriyorlar çokta umurunda şehitler bböyle duyarsız insanları izlemek zorunda değilim madem onlar teröre tepki vermek zorunda değil bizde izlemek zorunda değiliz bunlari

Evet bir bayan oyuncu daha tarihin tozlu sayfalarında yerini alıyormu ne
Beren saat i hatırla sevgili dizisinde sevmiştim ama sonradan iyice cıvıttı
Kenan Doğulu ile evlenmesi ve son olaylar bitirdi
aynen o dizide büyük hayranıydım

cansel elçinle iyi bir uyum yakalamıştı

bihter rolünü oynadı bir havalara büründü

adam 50 ye merdiven dayamış bu saatten sonra askere gider mi hiç boşa bağırıyorlar

Zamanında hemis1990, post: 42669711, member: 392825"]adam 50 ye merdiven dayamış bu saatten sonra askere gider mi hiç boşa bağırıyorlar[/QUOTE]
Zamaninda gidebilirdi Dimi bu olay 2006 taksim konserinde olmustu

Bu bayanı bırakın pkk ya tepki vermesini hdp övgü dolu mesajlar yazan kişidir.
Hatta kayınvalidesiyle dahi bu yüzden tartışmıştır.
Boyle pkk yandaşları nasıl teröre hayır diyebilir?

Artık asla bu tip insanların dizilerini izlemiyorum.hatta hiç dizim kalmadı diyebilirim.
Bu vatan hainlerine bide paramı kazandıracağım.

kösem sultanın fragmanında hiç beren saati görmedim ben, hülya avşar değil miydi o?

Yetenekte goremiyorum guzellikte...Ne diye tutarlar bilmem.Oncelerde yonetmen sevgilisiydi falan diye hatirliyorum.Yani gereksiz abartiliyor bu kadin.Kesinlikle gercek bir oyuncu degil..Oldum olasi sevip isinamadim hatta Ask-ı memnu ya baska bihter bulamamislar mi diye sorgular dururdum..Kosem sultani cok izlemek istiyorum fakat Beren oldugunu duyunca sogudum iyice..

Sanirim bilerek fragmana Bereni koymamislar daha fazla tepkileri cekmemej icin.Hulya Avsar,Kosem sultanin annesi rolunde.

garip ama Gamze Ozcelik falan oynasa daha guzel olurdu diye dusunuyorum:) daha şuh bir guzelligi var hatunun enteresan cekiciligi var bana gore. beren saat egrelti gelir hep bana, suratsız ve donuk

Türk milleti unutkandır geçmişini çabuk unutur. İzlemicem der yine izleriz merak etmeyin tabi ben televizyon izlemiyorum.

REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ BU DİZİNİN İZLENME ORANI NORMALDE % 70 OLACAKDIYSA % 90 OLACAK...

Ne kadar çabuk kanıyor bazıları sosyal medyada gördükleri şeylere. Paylaşım yapan birçok sanatçının samimiyetine inanmıyorum ben. Önemli olan insanın kalbinde ne hissettiğidir. İlla bunu başkalarının gözüne sokarak yaşamak gerekmez. Beren saati sevmem o ayrı ama niye hiçkimse gezi de bas bas bağırıp yollara dökülüp iş şehitlere gelince sadece iki yazı yazıp çekilen ünlülere karalama kampanyası yapmıyor anlamış değilim.

Oynasın oldum olası çok begenirim kendisini hayatımız sosyal medya sanki ben plajda sırf bir kadını tavlamak için siyaset yapan dedeler gördüm öyle olacaksa hiç konusmasin isteyen istediğini dile getirebilmeli farklı görüşlere saygı duyabilmeliyiz ancak o zaman insan oluruz, farklılıklarımızla ... Ayrıca sırf HDP li diye terörist olunmuyor tabi bunu da anlatamam ki şimdi burada hemen terörist damgası vurulur

[QUOTE="sfırsat geçmiş 426761olurmusunuz 54terörist basının n oldumaltında çok beçekmiş sin haendisini hayatımız sosyal medya sanki ben plajda sırf bir kadını tavlamak için siyaset yapan dedeler gördüm öyle olacaksa hiç konusmasin isteyen istediğini dile getirebilmeli farklı görüşlere saygı duyabilmeliyiz ancak o zaman insan oluruz, farklılıklarımızla ... Ayrıca sırf HDP li diye terörist olunmuyor tabi bunu da anlatamam ki şimdi burada hemen terörist damgası vurulur [/QUOTE]
Ha eline firsat gecmis polisi oldurmussun ha terorist basinin fotosu altinda resim cekmissin onlari desteklemissin hada bunlari takdir edip gonul vermissin ne rahatiz dimi...bizim bulundugumuz yeride bekliyor is bulamadigindan ya da atanamasigindan polis olmus masum insanlar gelsinler onlari vursunlar bide bunlari alkislasinlar bizde bakalim kor olayim ne bakicam sen bak alkisla biz damga vurmayizda allah hesap sorar neyini sevdin dur demedin destekledin tesekkur ettin diye ne yapmislar pardon savunduklari halki aglatiyorlar bunlari alkislayanlara kimse aptal degil susacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…