Beren Saat'e Kösem Sultan tepkisi

Axödüyordumonun ne katkisist: 42684049 .!.:
Ben seviyorum acikcasi. Oynasin, herkes her seye yorum yapmak zorunda degil ki? Burada oynamasin diynlerin bu ulkeye ne katkisi var? Bu kadin en azindan bir seyler uretiyor
Ben vergi oduyorum

Ben vergi ödüyordum oda ddoğr bBihterolup opusuyor pParis'teevleniyor bi eli yyağdabi eli baldan ben ve sşehitolan yyakınlarıinan cçoksşeyleryyaptıkta bu vatan iiçin sen anlamasin be güzelim ssengit izle sev destekle

Üfffff.
İzlemeyen izlemesin ya çokta umruydu. Valla baydınız.
3 bölüm izlemezsiniz sonra berenden daha cok takip edersiniz diziyi.
Bu kıza gıcık olurum ama ben bile savunmaya gectim artık sıkıcı sıkıcı tepkilerinizden sonra.

Guzellikle bozmussunuz kafayii kiskanilan basarili bir kadin diye hazmedemiyenler sevindi en cokta bu duruma bence
Guzel olupta kotu oynayan oyuncularda var cirkinse neden dizileri tutuyo basarili cunku :))))
Bu ulkede herkes esit yasamali teror olaylarini bende lanetliyorum
Fakat berenin uzerine gitmek sacmalik baska seyleride boyle boykot edip ses cikarin ne olur yaa ulke elden gidiyo huuuu

Sanirim bilerek fragmana Bereni koymamislar daha fazla tepkileri cekmemej icin.Hulya Avsar,Kosem sultanin annesi rolunde.
hülya avşar kösem sultanın annesi rolünde değil

safiye sultanı canlandırıcak

safiye sultan padişah 1.ahmetin babanesi sayılıyor

oynasın ne var o da öyle para kazanıyor niye insanların zoruna gitti anlamadım
rahat bırakın kadını

saray davetlerine katılsa, medyatik menfaatler için akp terörüne övgüler yağdırsa iyi olurdu. İki üç nefret cümlesiyle vatan kurtarıcı olsa kıymetli olurdu. Bu kadar çirkin söyleme, tehdite karşı hesap sorabilen bir oyuncu. Aşkı memnu'nun çekildiği yalının önünde gösteri yapan , doğmamış çocuğa beddua eden samimiyetsiz , sözde vatansever insanlardan ne beklenir. Sözde vatansever insanlar yüzünden bu kadar şehit verilirken kendisi vatan haini ilan ediliyor.

Bu kız niye bu kadar parlatıldı anlamadım . Güzel desen, zor, belli açılardan hos görünüyor. Gülüsü zaten kötü Ne kıyafetler giydiriyorlar, tıs, bir kadın çekiciliği yok. Tomris Giritlioğlu sahip çıktı buna, o ekiple kim olsa parlar. O kadar ittirme bir oyuncu ki yatsın kalksın Tomris'e dua etsin çok iyi bir ekiple çalışıyor

Ben ne Bereni ne Hülyayı seviyorum ama izlerim izleyeceğim

Güzel desen zor???? Gülüşü zaten kötü??? Boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye :) Kıskanmayalım ya arkadaşlar

bu rolü neden bu kadar abarttınız ki anlamadım ...alt tarafı yabancı kökenli osmanlı da entrikalar cevirmiş kendi oğullarını bile psikopat etmiş bir kadın kutsal biri de benim mi haberim yok ...
bunun dışında zaten insanların özel hayatları görüşleri kendinedir kime ne aktör aktris rol yapar .
her rolü de oynayabilirler .

[QUkıskanclık bnci, post: 42757914, member: 689479"]Güzel desen zor???? Gülüşü zaten kötü??? Boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye :) Kıskanmayizleyinrkadaşlar
Eki Görüntüle 1639780 Eki Görüntüle 1639781 Eki Görüntüle 1639782 [/QUOTE]
Ne kiskanicagim beni subemde bihteri oynarken buna cok benzetirlerdi guzwlliginden bize ne dusunceleri kotu savundugu seyler ...cok sacma konuusuyorsunuz ya...bin tane oyuncu var onlari niye kiskanmiyoruz ....istedigi gibi ahkam kessin aferim diyin odullendirin sirtinda kurtulus savasinda bu ulkeyi kurmak icin mermi tasiyan anneler nerde bu bencil insanlar nerde....neyse ben gordukce sinirleniyorum daha cvp vermicem ne desek bos

Ne kiskanicagim beni subemde bihteri oynarken buna cok benzetirlerdi guzwlliginden bize ne dusunceleri kotu savundugu seyler ...cok sacma konuusuyorsunuz ya...bin tane oyuncu var onlari niye kiskanmiyoruz ....istedigi gibi ahkam kessin aferim diyin odullendirin sirtinda kurtulus savasinda bu ulkeyi kurmak icin mermi tasiyan anneler nerde bu bencil insanlar nerde....neyse ben gordukce sinirleniyorum daha cvp vermicem ne desek bos[/QUOTE]

herkesin siyasi görüşü kendisine göre. belki ben de onun gibi düşünüyorum veyahut düşünmüyorum. gelip burda siyaset tartışmasına girmeyin düşünceleri kötü falan diye.
dipnot: az önce çirkin dediğiniz kadına şimdi beni de benzetirlerdi diyorsunuz demek ki siz de çirkinsiniz??
sevgiler...

E="eceturanci, post: 42758167, member: 689479"]Ne kiskanicagim beni subemde bihteri oynarken buna cok benzetirlerdi guzwlliginden bize ne dusunceleri kotu savundugu seyler ...cok sacma konuusuyorsunuz ya...bin tane oyuncu var onlari niye kiskanmiyoruz ....istedigi gibi ahkam kessin aferim diyin odullendirin sirtinda kurtulus savasinda bu ulkeyi kurmak icin mermi tasiyan anneler nerde bu bencil insanlar nerde....neyse ben gordukce sinirleniyorum daha cvp
vermicem ne desek bos[/QUOTE]

herkesin siyasi görüşü kendisine göre. belki ben de onun gibi düşünüyorum veyahut düşünmüyorum. gelip burda siyaset tartışmasına girmeyin düşünceleri kötü falan diye.
dipnot: az önce çirkin dediğiniz kadına şimdi beni de benzetirlerdi diyorsunuz demek ki siz
sataşma avukat ne battı anlamadım cvp bile vermiyorum demekki çok gücüne gitti ...yazık cvp bile vermicem anlayamaz neyse

canıııım verme o zaman cevap yaahu :) ne battı falan nedir, üslubuna dikkat et istersen karşında öğretmen biri var saygı lütfen :)

OTE="eceturanci, post: 42758258, member: 689479"]canıııım verme o zaman cevap yaahu :) ne battı falan nedir, üslubuna dikkat et istersen karşında öğretmen biri var saygı lüt 42758258, member: 689479"]canıııım verme o zaman cevap yaahu :) ne battı falan nedir, üslubuna dikkat et istersen karşında öğretmen biri var saygı lütfen :)[/QUOTE]
Senin canin sikilmis belli satacak kisi ariyorsun komiksin engeliyim ayrica cirkinsin fln diye satasan sensiz uzatmada ogretmensen bana ne...bence sataşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…