Beren Saat'e Kösem Sultan tepkisi

Ben bu kadının üstüne fazla gidildiğini düşünüyorum.tamam ben de şu hdp olayını duyunca soğudum ama hangimiz bu kadını şahsen tanıyoruz ki, nasıl bir insan olduğuğunu bilemeyiz.herkes hata yapar, bu kadının da yanlış bir şey yapmış olması linç edilmesini gerektirmez.hepimiz de insanız sonuçta, her yaptığımız doğru olacak diye bir şey yok.ne yani siyasi görüşü yüzünden tepki topladı diye mesleğini mi bıraksın?

Hepimiz bağımlıyız, TV bağımlısı, internet bağımlısı. Toplumun ahlakını bozma gibi kirli emelleri olanların ekmeğine yağ sürdük yıllarca. Onlar bu amaçlarını TV aracılıyla yaptılar. Biz de çok güzel izledik. Kanalların sahiplerinin de açıkça yahudi olduğunu biliyoruz artık. Ama artık çok geç. Bir ülkeyi savaşla yıkamıyorsan, o ülkeyi parçalara böl, kültürünü yok et. Bizim ahlakımızı bozdular, kültürümüzü değiştirdiler, birbirimize düşürdüler.

Bu tepkiler Beren Saat veya onun gibilerin HDP ye oy vermesine, düşüncelerine karşı değil de dizilerde oynadıkları ahlaksızlıklara karşı yapılsaydı, ahlaksızlıklar bu kadar normalleştirilmeseydi, ailecek oturup bu ahlaksızlıklar izlenmeseydi toplum için daha yararlı olurdu. Şimdi kimsenin konuşmaya hakkı yok, çünkü artık çok geç.

Aslında başarılı bir oyuncu ancak gerçekten şehitlerimize karşı tavrı beni de çok şaşırttı

Hic oyuncu kalmadi sanki..
Berenden Sultan mi olurmus..
Dizinin kadrosu cok bos..
Biri Beren Saat, biri Hulya Avsar...
Pembe dizi tarzinda olacak masallah... Tutmaz.. Tutmasin da..

izlemeyecem diyenlerin yüzde80 gene izler
ama ben izlemeyecegim
pkk yandaşı vatan haini

Burası Magazin bölümü, siyaset yasaktır.
Lütfen siyasi görüşlerinizi yazmayınız.

kadın parayı götürcek
siz burdan gülüşü güzel hayır çirkin kavgası

Ya bu ne biçim bir haber böyle.

Hayır baktım ters bir şey mi yazmış da ona mı kızmışlar yok ''hiçbir şey yazmamasına'' tepki vermişlermişmiş.

Ben de sosyal medyada şehitlerle ilgili bir şey yazmam. Bunu müthiş bir istismar olarak görüyorum, ne olmuş yani? Artık Türk milleti iyice kafayı mı yedi nedir, anlayamıyorum.

bu tepki olmasada olsada ben diziyi izlemeyecektim zaten yıllardır dizi izlemiyorum

Tepkiniz hangi partiyi açık açık tuttuğunu söyledi diye mi? Yapmayın Allah aşkına! Ee nerde kaldı bu demokrasi? Erdoğan'ın g*tünün kılı olmak mıdır doğru olan? Diğer her şey tu-kaka mıdır? Yapmayın Allah aşkına bu nasıl bir cahillik bu kadın ekmek parası kazanmasın mı, işini yapmasın mı? Bu kadar cahil insan ordusu arasında aydın, iyi yetişmiş, güzel insanlar kaybolup gitmeyecek ben inanıyorum.. Allah'a havale ediyorum insanların ekmeğiyle oynayanları...

Beren Saat sıradan bir oyuncu, öyle cok güzel biride değil sıradan seker tipli cok kız var onun gıbı bu sektörde.
Bu olay olmasada başka bir oyuncu seçilmeliydi diziye yazık ederler.
Benim favorim Sibel Kekili ama oda Game of Thrones da oynadıktan sonra Hollywood a girdi gelip Türkiye de calişmaz bir sure. Tugba Büyüküstün olabilirdi.

Evet bende vatan haini bi b*k oldugunu dusunuyorum.Ulkemi bu kadar sevmiyorsa s*ktirsin gitsin k*hpe

ÇÇok saçma, milletin işi gücü kalmadı da Beren'e mi sardı??? Siz öncelikle birey olarak üzerinize düşen vazifelerinizi yapın, ülke neden ve kimler yüzünden bu duruma düştü, neden şehit veriyoruz bunları düşünün..sonra birey olarak ben ne yapabilirimi düşünün..Doğru cevaplara ulaşmak için bol bol balık yiyin..fosforun yararı olur..
Beren'i de kıskanmayın...Millet aya, venüse, satürne , plütona gider biz de hala bunları tartışırız, niyee??? Efendim çünkü yorum yapmamışşş, bu ne mantık ya , kaldı ki yorum yapmayan bir sürü daha başka ünlüler var onlara niye tepki vermemişler?

tıpkısının aynısı sosyal medyada yapılan onca linç kampanyası, beddualar, hakaretler küfürler sonrası sevmediğim bereni savundurtacaklar

Yazik nelerle ugrasiyo halk baska seylerede boyle duyarli olun birakin insanlar ozgur istedikleri gibi yasar konusur tepki gosterir
Beren saat cok basarili akilli bir kadin oyuncu bence yargilamak kimseye dusmezzz
anladığım kadarıyla gelen şehit haberleri beren gibi senide çok bağlamıyor o şehitlere çok şey borçluyuz ama bu kadına değer bile çok nden bu tepki diye sorarsan hdp yi yani asker ve polis düşmanlarımızı destekleyende benim için vatan hainidir insanlar ne yazıkki senin basit gördğün şeylerle uğraşıyor napacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…