Güzel desen zor???? Gülüşü zaten kötü??? Boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye :) Kıskanmayalım ya arkadaşlar
Eki Görüntüle 1639780 Eki Görüntüle 1639781 Eki Görüntüle 1639782
Aslında başarılı bir oyuncu ancak gerçekten şehitlerimize karşı tavrı beni de çok şaşırttıondan bundan sundan degılde
ben esasında sevmem oyunculugunu da kendısınıde
bıkere konustuklarından bırsey anlasılmıyor ekrana cıktıgında alt yazı gecılmelı
konusurken hıckırıkla gulme arası bı cikcikleme yapıyor
Evet bende vatan haini bi b*k oldugunu dusunuyorum.Ulkemi bu kadar sevmiyorsa s*ktirsin gitsin k*hpeBeren Saat'in sosyal medyadan şehit haberlerine yorum yapmamasına kızan takipçileri, Kösem Sultan'da oynamasın diyerek tepki gösterdi
Eki Görüntüle 1634488
Türkiye'de yaşanan birçok olaya sosyal medyadan tepkisini gösteren Beren Saat'in, son haftalarda yaşanan terör olayları ve şehit haberleriyle ilgili paylaşım yapmaması takipçilerini kızdırdı. Instagram sayfasına 16 binin üzerinde yorum yazılan Saat'e 'Muhteşem Yüzyıl - Kösem' dizisinde oynamasını istemediklerine dair yüzlerce yorum geldi.
Oyuncunun sayfasına, “Bu kadın oynarsa diziyi izlemeyiz”, “Sırf sen oynayacaksın diye bu diziyi izlemeyeceğim” ve “Vatan hainlerine prim vermeyeceğiz, Kösem Sultan'ı izlemeyeceğiz” tarzında yorumlar yapıldı. Bazı takipçilerin ise yapım şirketi Tims Productions'ı arayarak, Saat'in dizide oynamaması konusunda baskı yaptıkları konuşuluyor.
MİLLİYET
Çok saçma, milletin işi gücü kalmadı da Beren'e mi sardı??? Siz öncelikle birey olarak üzerinize düşen vazifelerinizi yapın, ülke neden ve kimler yüzünden bu duruma düştü, neden şehit veriyoruz bunları düşünün..sonra birey olarak ben ne yapabilirimi düşünün..Doğru cevaplara ulaşmak için bol bol balık yiyin..fosforun yararı olur..
Beren'i de kıskanmayın...Millet aya, venüse, satürne , plütona gider biz de hala bunları tartışırız, niyee??? Efendim çünkü yorum yapmamışşş, bu ne mantık ya , kaldı ki yorum yapmayan bir sürü daha başka ünlüler var onlara niye tepki vermemişler??
tıpkısının aynısı sosyal medyada yapılan onca linç kampanyası, beddualar, hakaretler küfürler sonrası sevmediğim bereni savundurtacaklarÜfffff.
İzlemeyen izlemesin ya çokta umruydu. Valla baydınız.
3 bölüm izlemezsiniz sonra berenden daha cok takip edersiniz diziyi.
Bu kıza gıcık olurum ama ben bile savunmaya gectim artık sıkıcı sıkıcı tepkilerinizden sonra.
anladığım kadarıyla gelen şehit haberleri beren gibi senide çok bağlamıyor o şehitlere çok şey borçluyuz ama bu kadına değer bile çok nden bu tepki diye sorarsan hdp yi yani asker ve polis düşmanlarımızı destekleyende benim için vatan hainidir insanlar ne yazıkki senin basit gördğün şeylerle uğraşıyor napacaksınYazik nelerle ugrasiyo halk baska seylerede boyle duyarli olun birakin insanlar ozgur istedikleri gibi yasar konusur tepki gosterir
Beren saat cok basarili akilli bir kadin oyuncu bence yargilamak kimseye dusmezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?