Beren Saat'e Kösem Sultan tepkisi

beren saat tam bir balon. iyi oldu havasının sönmesi. oyunculuğu rezalet. yürüyüşü, sesi vb. hiç bir zerafet yok. aşk-ı memnu senaryosu çok iyi yazılmış bir diziydi ve tüm oyuncularını parlattı. gerçekten yeteneği olanlar sonraki yapımlarda da oyunculuklarını gösterdiler. ama beren saat fatmagül'de yalnızca bir iğrenç bir fantezi olarak tıklanma rekorları kırdı. oyunculuğu çok kötüydü (özetle "cik cik cik"). intikam tüm iddialı havasına rağmen fos çıktı. ama beren saat'in egosu nasıl büyüdüyse kendini "aydın sanatçı" olarak gördü ve medya da öyle lanse etti. zaten onu böyle lanse eden yayın organlarının pkk seviciliği ortada. bu hadsiz kadın pkk ile mücadele edenlere "leş kargaları" derken şehitlerimize "leş" dediğinin farkında değil mi? soluk almak için abd'ye gitmiş. aferin, oraya yakışır.

aynen vallaha, pkk ya halk der asker les ...umarim türk halkii unutmaz

Ya ister yorum yapar ister yapmaz kime ne
Diziyi izlemek istemeyen de izlemesin,nolacak yani kim neyi kaybedecek anlamiyorum

Ya ister yorum yapar ister yapmaz kime ne
Diziyi izlemek istemeyen de izlemesin,nolacak yani kim neyi kaybedecek anlamiyorum
Yeri geliyor özgürlük, saygı nidaları atılıyor ama sıra bu kadına yada başka birilerine gelince klavye kahramanı oluyoruz.
Kumanda elimizde. Tercih etmediklerimiz reyting almaz. Bu kadar basit.

Vatan haini evet o kadar fazlaki bu ulkede ne yazikki. Umarim sehitlerimize borcunu ulkeye ihanet etmeyerek cumhuriyete sahip cikarak gosterirsin. Bir kadinin paylasimlarini kinayarak degil

Bence saçmalık... Faşizm susma zorunluluğu değil, söyleme mecburiyetidir denir ya, facebookta profil karartmak dışında bir şey yapmayanlar ''niye bu konuda konuşmuyorsun'' diye kadına laf ediyorlar. Yazık. Tebrikler müthiş vatanseverler oldunuz.

Ben seviyorum acikcasi. Oynasin, herkes her seye yorum yapmak zorunda degil ki? Burada oynamasin diynlerin bu ulkeye ne katkisi var? Bu kadin en azindan bir seyler uretiyor
Ben seviyorum acikcasi. Oynasin, herkes her seye yorum yapmak zorunda degil ki? Burada oynamasin diynlerin bu ulkeye ne katkisi var? Bu kadin en azindan bir seyler uretiyor
pardon ne katkısı oldu?.pkk oy toplamaya başlamasıylamı katkıda bulundu? veya kocasının yiğeniyle aşk yaşamasıyla örnek olup katkıdamı bulundu?pardon fatmagülün unuttum tecavüz ve sevişme sahnelerini çok sevmesiylemi katkıda bulundu? evet yeni nesile baya örnek olup katkıda bulundu.ama sapıklaşma yolunda ilerlesinler diye katkıda bulundu.

Cevap verebileceğim bir kafa yok.

Magazin Bölümü'nde açılmış bir konuya siyasi görüşlerinizi yazamazsınız.
Siyasi görüş beyan edecekseniz ilgili bölümde yazınız.
Ve kimseye hakaret edemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…