Allah Razı olsun senden canım benim sağolasın
Bende edeceğim sana
Allah dualarını dualarımızı kabul Eylesin
amin canım mervem şöyle dua edermisin benim için beren kuluna zarar vericek insanları tez zamanda ondan uzaklaştır diye:26:
Selamün aleyküm canlarım,hepimizin Kandili Mübarek olsun
Duanın geri çevrilmeyeceği 5 geceden biri,bu gece..Rabbim inşaallah hepimizin hayırlı dualarını kabul eder,gönlümüze göre verir..
Vuslatım,oğluna çok üzüldüm geçmiş olsun canım,Rabbim beterinden korusun..
Makaram hamileymişsinCanım benim ya inan çok sevindim,Rabbim hayırlısı ile sağlıklı şekilde kucağına da almayı nasip etsin..
Bu gece,Hz.Amine'nin Peygamber Efendimiz(s.a.v)'e hamile olduğunu anladığı gecedir..Rabbim inşaallah bu gecedeki alemlere müjde olan hikmet hürmetine;tüm isteyenlerle birlikte Merveme Tivitime banada sağlıklı-hayırlısı ile diğer Kandile kadar anne olmayı nasip eder
hoşgeldin eslemcim hayırlı kandiller
Ederim Kuzum tabi etmezmiyim hiç
Rabbim seni kötü niyetli insanlardan korusun
Hep iyi insanlarla karşılaştırsın
Hoşbuldum canım sanada Hayırlı Kandiller
kandil simitimi yiyorum çayımla
nasılsın eslemcim görünmüyosun pek
Selamün aleyküm canlarım,hepimizin Kandili Mübarek olsun
Duanın geri çevrilmeyeceği 5 geceden biri,bu gece..Rabbim inşaallah hepimizin hayırlı dualarını kabul eder,gönlümüze göre verir..
Vuslatım,oğluna çok üzüldüm geçmiş olsun canım,Rabbim beterinden korusun..
Makaram hamileymişsinCanım benim ya inan çok sevindim,Rabbim hayırlısı ile sağlıklı şekilde kucağına da almayı nasip etsin..
Bu gece,Hz.Amine'nin Peygamber Efendimiz(s.a.v)'e hamile olduğunu anladığı gecedir..Rabbim inşaallah bu gecedeki alemlere müjde olan hikmet hürmetine;tüm isteyenlerle birlikte Merveme Tivitime banada sağlıklı-hayırlısı ile diğer Kandile kadar anne olmayı nasip eder
Canım Çok Teşekkür Ederim..
Allah İsteyen Herkese Nasip Etsin..
Afiyet olsun gülümBende aç karına dondurma yiyorum,psikolojim bozuldu
Hamdolsun canım ya,iyi diyelim iyi olalım,sen nasılsın
2000. sayfadayız oleyyyyy yehuuuu
Yaa aynen yaa valla bende hüzünlendim yemin ederim Berenim içim cız ettivalaha mervem sanki senle yoldaş gibiyiz tamamladık ha sayfaları
bugünleride gördük ya eskiden 100. sayfayı kutlardık şimdi ise 2000
hüzünlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?