ay burda varmidir ki hem pahalidir kiz burda bir sac kesimi kac para lazer mazer ates pahasidirkol altım bembeyaz hiç çıkmıyo canım
diğer yerlerde 6 ay sonra filan bitcek
git sende yaa süper süperrr
selam canlarım nasılsıız ben yarın hastaneye yatacağım ameliyat dedi doktor bir süre gelemem öptüm sizi
fatooo buraya gel geldim geldim cok sukur...
bu smiley yuzunden konu disi olarak ban yedim
fatooo buraya gel geldim geldim cok sukur...
bu smiley yuzunden konu disi olarak ban yedim
ay burda varmidir ki hem pahalidir kiz burda bir sac kesimi kac para lazer mazer ates pahasidir
ablamm gecmis olsun canim ya umarim biran once sagligina kavusursun bel fitigi zor birseymi ameliyat olmak gereklimi agrin sizin varmi ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH biran once aramiza don
ay burda varmidir ki hem pahalidir kiz burda bir sac kesimi kac para lazer mazer ates pahasidir
ablamm gecmis olsun canim ya umarim biran once sagligina kavusursun bel fitigi zor birseymi ameliyat olmak gereklimi agrin sizin varmi ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH biran once aramiza don
sağl canım çok zor ve ızdıraplı ne zamandır çekyordum dr acil yatış verdi yarı yatıyorum
ayy çok geçmiş olsun abla yaaselam canlarım nasılsıız ben yarın hastaneye yatacağım ameliyat dedi doktor bir süre gelemem öptüm sizi
kuzum valaha bende lazer, baya pahalı yaptırdım 3 bine yaptırdım ama değer yaaaaaaa:26:
ayy çok geçmiş olsun abla yaa
toruna kim bakıcak :26:
3000 mi
kıs hangi ilçede oturuyon sen nişantaşı fln mı
hangi cihazla yaptırıyosun
canım ben cihazın bilmiyorum değişik bi adı vardı ankarada oturuyorum ama ben baya iyi bi yere gidiyorum çok pipirikli biriyimdir her yere gitmem buraya tavsiyeler üzerine gittim yoksa gitmezdim iyikide gitmişim kıllardan kurtuldum bunun doğumu var evliliği var benim için çok iyi oldu
tekrardan gecmis olsun INSALLAH kurtulursun o izdiraptannn ACIL SIFALAR DILIYORUM biran once geri gelmeni temenni ediyorumm canim ablacimsağl canım çok zor ve ızdıraplı ne zamandır çekyordum dr acil yatış verdi yarı yatıyorum
kiz niluu neden banlanmiss yoksa o peceteli sey yuzundenmi ahahahahagordum len...
nilocanda ydi baniii
valla onunki seninkindende uzun galiba......
kuzum valaha bende lazer, baya pahalı yaptırdım 3 bine yaptırdım ama değer yaaaaaaa:26:
kıs sen zaten evli değil misin delüüü
hiii evli 5 tanede cocugu var
de get len
ya da
olum bak git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?