Berenli Saatler :)

kol altım bembeyaz hiç çıkmıyo canım
diğer yerlerde 6 ay sonra filan bitcek
git sende yaa süper süperrr
ay burda varmidir ki hem pahalidir kiz burda bir sac kesimi kac para lazer mazer ates pahasidir
selam canlarım nasılsıız ben yarın hastaneye yatacağım ameliyat dedi doktor bir süre gelemem öptüm sizi

ablamm gecmis olsun canim ya umarim biran once sagligina kavusursun bel fitigi zor birseymi ameliyat olmak gereklimi agrin sizin varmi ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH biran once aramiza don

fatooo buraya gel geldim geldim cok sukur...

bu smiley yuzunden konu disi olarak ban yedim

sağl canım çok zor ve ızdıraplı ne zamandır çekyordum dr acil yatış verdi yarı yatıyorum

kuzum valaha bende lazer, baya pahalı yaptırdım 3 bine yaptırdım ama değer yaaaaaaa:26:

bugün menümdee
domatesli pilav
fırında tavuk kaşarlı patates patlıcan kabak
bol sarımsaklı cacık
mercimek çorbası

selam canlarım nasılsıız ben yarın hastaneye yatacağım ameliyat dedi doktor bir süre gelemem öptüm sizi
ayy çok geçmiş olsun abla yaa
toruna kim bakıcak :26:
kuzum valaha bende lazer, baya pahalı yaptırdım 3 bine yaptırdım ama değer yaaaaaaa:26:

3000 mi

kıs hangi ilçede oturuyon sen nişantaşı fln mı

hangi cihazla yaptırıyosun

ayy çok geçmiş olsun abla yaa
toruna kim bakıcak :26:

3000 mi

kıs hangi ilçede oturuyon sen nişantaşı fln mı

hangi cihazla yaptırıyosun

canım ben cihazın bilmiyorum değişik bi adı vardı ankarada oturuyorum ama ben baya iyi bi yere gidiyorum çok pipirikli biriyimdir her yere gitmem buraya tavsiyeler üzerine gittim yoksa gitmezdim iyikide gitmişim kıllardan kurtuldum bunun doğumu var evliliği var benim için çok iyi oldu

kıs sen zaten evli değil misin delüüü

sağl canım çok zor ve ızdıraplı ne zamandır çekyordum dr acil yatış verdi yarı yatıyorum
tekrardan gecmis olsun INSALLAH kurtulursun o izdiraptannn ACIL SIFALAR DILIYORUM biran once geri gelmeni temenni ediyorumm canim ablacim
gordum len...
nilocanda ydi baniii
valla onunki seninkindende uzun galiba......
kiz niluu neden banlanmiss yoksa o peceteli sey yuzundenmi ahahahaha

3 binmi yok anam vermem ben o kadar para saka yaptimki ben killarimla mutluyum hahahahaha (3bini duyunca kivirma smileyi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…