Berenli Saatler :)

6'da kalkıp ne yaptın kız allah allah
Tamam canım hadi iyi uykular allah rahatlık versin
Bir şey daha soracaktım ama neyse sonra sorarım
Bende soru bitmez

kız dur doğurma ay kızlar zaman nasıl geçti yaa
daha dün vuslatın hamile oldugu haberini aldık yaaa

hiç sorma berenimm zaman ne çabuk geçmiş 200 küsür gün varken şimdi düştüm 40 lara

niye hayal olsun elifim olmıcak bişeymi sanki Rabbim gönlüne göre versin inşallah bitanem(amin)

o kadar zaman oluyormu ay ben hamile olsam her saniye hastane kapısında dururum hatta oralara kamp kurarım

berenim benim hiç bir doğumu saatlerce sancı çekmeden olmadı hep akşam saatlerinde gittim
sabaha karşı doğum oldu zaten önce bi nişan geliyor belli ediyor doğumun geldiğini o zaman hemen giriyorum duşa gusülde alıp
gidiyorum hastaneye

uyanık eniştee

Kızlar ben izninizle kaçayım herkese hayırlı sahurlar.Yarın akşamda buluşalım.Öptüm ablam seni, kaymaklı lokumum senide çok öptüm

inşallah bitanem en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına inşallah doğumdan sonrada dua edicem size
sana esleme tiwitiye dünyaya gelen meleğimin hürmetinerüyamdaki bebiş çok tatlı bir kızdı
benimkide kucağımdaydı

iyi geceler bitanem arayı uzatma sakın yarın akşam yine toplaşalım olur mu

Kızlar ben izninizle kaçayım herkese hayırlı sahurlar.Yarın akşamda buluşalım.Öptüm ablam seni, kaymaklı lokumum senide çok öptüm

Yahu nereye yaa daha iki tatlı sohbet edemeden
neyse Canım bende öpüyorum seni antep fıstıklı baklavam benim
Allah'a emnaet ol evet yarın gelin yineee

Bence tam doğum esnasında et duayı
Ama o an o acıdan sancıdan nerden aklına gelecek ablam valla
Sen muhtemelen normal doğum yaparsın değilmi:26:
Sancıların şimdiden varmış baksana
İnşallah bu güzel dualarına içten amin diyorum

büyük ihtimal sezeryan olucak gibi mervem tüpleri bağlatıcam hiç bir korunma yöntemi işe yaramıyor bende
dr.uma söyledim 1-2 hafta bebeğin gelişimini takip edelim dedi ona göre günü belli olucak

büyük ihtimal sezeryan olucak gibi mervem tüpleri bağlatıcam hiç bir korunma yöntemi işe yaramıyor bende
dr.uma söyledim 1-2 hafta bebeğin gelişimini takip edelim dedi ona göre günü belli olucak

Hııı kordonlarını bağlatacaksın anladım
Maşallah sen çabuk hamile kalan bir kadınsın
Eşin kabul ediyor değil mi bu yöntemi
İnşallah hayırlı olur bu karar senin hakkında
Doktorun ne dedi kabul ettimi?

isterse etmesin onunkileri bağlattırırımdr. a söyledim bağlatmak istiyorum diye o da sezeryan yapıcaz dedi o zaman
çocuk fazla olunca kabul ediyorlarmış

isterse etmesin onunkileri bağlattırırımdr. a söyledim bağlatmak istiyorum diye o da sezeryan yapıcaz dedi o zaman
çocuk fazla olunca kabul ediyorlarmış

Bende son doğumumda düşünmüştüm ama 30dan önce olmuyormuş galiba:44:..bunu biraz araştır istersen:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…