6'da kalkıp ne yaptın kız allah allahkızlar ben sohbete devam edicem ama bugün inanın 6 da kalktım acayip uykum var gözlerim gidiyor sizleri çok seviyorum
mervem iyi geceler
vuslatım kendine bebeğine dikkat et
elifim inşallah ehliyetini alırsın bir an önceeee
sizleri çok öpüyorum topiği yanlız bırakmayın
kız dur doğurma ay kızlar zaman nasıl geçti yaa
daha dün vuslatın hamile oldugu haberini aldık yaaa
ben inş. bu gece abdest alacağm Allahın izniyle yarın olmamda bis. derim oruça canım ama hiçbir şey yemedğimden oruçlu gibi oluyorum zaten daima evde olduğum için iyi geçiyor
Benimde hayalim abdest almak doğuma girmeden.Sebebini bilmiyorum ama çok heves ediyorum birde eşimle annem olsun istiyorum tabi hepsi hayal şimdilik
o kadar zaman oluyormu ay ben hamile olsam her saniye hastane kapısında dururum hatta oralara kamp kurarım
niye hayal olsun elifim olmıcak bişeymi sanki Rabbim gönlüne göre versin inşallah bitanem(amin)
şimdi şöyle bir durum var aileler zaten biliyor gelip gidiliyor sürekli ama tören yapılmadı yani istenmeye geelinmedi benimki çok kıskanç oldugu için yüzükleri aldı taktım aramızda ailelerde bişi demedi yani maksat dışardakiler beni evli görsün kimse bakamasın
iyi geceler tatlım bende çıkacağım bireazdan abdest almak için
Ahhh ayyy ayy bana birşeyler oluyor vallahi bayılacağım şimdi çok heyecanlandım
Hadi inşallahhhhhhhh ablam yaa canım benimmmm
Bu çok güzel bir rüya nasıl mutlu ettin beni anlatamam
İnşallah inşallah bende günün birinde anne olurumhayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım yavrumuuuuu
Maşallah nede güzlemiş öyle evladım benimm gözümün nuru ahh
Kızmıydı erkekmiydi?
Dua edeceğim sana artık abla
Bütün arkadaşlarıma ediyorum senide katarım araya inşallah
Allah yarıdmcın olsun
kızlar ben sohbete devam edicem ama bugün inanın 6 da kalktım acayip uykum var gözlerim gidiyor sizleri çok seviyorum
mervem iyi geceler
vuslatım kendine bebeğine dikkat et
elifim inşallah ehliyetini alırsın bir an önceeee
sizleri çok öpüyorum topiği yanlız bırakmayın
Kızlar ben izninizle kaçayım herkese hayırlı sahurlar.Yarın akşamda buluşalım.Öptüm ablam seni, kaymaklı lokumum senide çok öptüm
Kızlar ben izninizle kaçayım herkese hayırlı sahurlar.Yarın akşamda buluşalım.Öptüm ablam seni, kaymaklı lokumum senide çok öptüm
inşallah bitanem en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına inşallah doğumdan sonrada dua edicem size
sana esleme tiwitiye dünyaya gelen meleğimin hürmetinerüyamdaki bebiş çok tatlı bir kızdı
benimkide kucağımdaydı
iyi geceler bitanem arayı uzatma sakın yarın akşam yine toplaşalım olur mu
Bence tam doğum esnasında et duayı
Ama o an o acıdan sancıdan nerden aklına gelecek ablam valla
Sen muhtemelen normal doğum yaparsın değilmi:26:
Sancıların şimdiden varmış baksana
İnşallah bu güzel dualarına içten amin diyorum
selam kızlar sitede yeniyim online olunan geyik topic burayı buldum nasılsınız aranıza alırmısınız:)
büyük ihtimal sezeryan olucak gibi mervem tüpleri bağlatıcam hiç bir korunma yöntemi işe yaramıyor bende
dr.uma söyledim 1-2 hafta bebeğin gelişimini takip edelim dedi ona göre günü belli olucak
Hııı kordonlarını bağlatacaksın anladım
Maşallah sen çabuk hamile kalan bir kadınsın
Eşin kabul ediyor değil mi bu yöntemi
İnşallah hayırlı olur bu karar senin hakkında
Doktorun ne dedi kabul ettimi?
isterse etmesin onunkileri bağlattırırımdr. a söyledim bağlatmak istiyorum diye o da sezeryan yapıcaz dedi o zaman
çocuk fazla olunca kabul ediyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?