ohh sende kafanı dinle vuslatım
Ya cumartesi sabah 8,45de direksiyon sınavım var ablam berenim dua edin bana çok soğukkanlı olayım
kış gelsin diyenlerrr
Elif'im seni çok özledim yaaa ben yemin ederim
berenim çocuklardan hiç dinlenemiyorum ki gündüz şöyle bi uzanıp istirahat edemiyorum
bide dr. bol bol dinlen yorma kendini dedi çok fazla ağrım oluyordu meğer kafası çok aşağıdaymış o yüzdenmiş ağrı
geldikten sonra çocuklarıda köye gtürücek bi kaç gün kalırız dedi beyimiz yaranmaya çalışıyor kendince
tatlım dualarım seninle inşllah en iyi şekilde verirsin sınavını heyecan yapma sakin ol elifim
geçersin sen o sınavı:128:
berenim çocuklardan hiç dinlenemiyorum ki gündüz şöyle bi uzanıp istirahat edemiyorum
bide dr. bol bol dinlen yorma kendini dedi çok fazla ağrım oluyordu meğer kafası çok aşağıdaymış o yüzdenmiş ağrı
geldikten sonra çocuklarıda köye gtürücek bi kaç gün kalırız dedi beyimiz yaranmaya çalışıyor kendince
tatlım dualarım seninle inşllah en iyi şekilde verirsin sınavını heyecan yapma sakin ol elifim
geçersin sen o sınavı:128:
gelsin ya ben en çok kışı severim bence.Yaz zengin mevsimi paran varsa gidersin tatile yoksa bizim gibi evde pineklersin vantilatör karşısında
vllahi bende çok özledim canım ya tayin işiniz ne oldu kuzum.Benim kuzenin eşi bitlis-merkeze gidiyorlar
Hoşbulduk canım nasılsın iyi misin?aleyküm selaamm mervem hoşgeldinn
Yok canım Hala istanbuldayız
Tayinimiz çıkmadı
sen tek mi kalacaksın ablam ya.Tek kalma cimcime ne zaman fırlar belli olmaz ki.
İnş. geçerim ablam ya çok istiyorum aktif bir şekilde trafikte araba kullanmak.
kışın ne güzel çizmelerimi giyiyorum çoraplarımı giyiyorum
bu sene soba derdimizde yok nasılsa.Kışında sokakda kalanlara allah yardım etsin
yok tatlım büyük kızım yanımda o gitmiyor bişey olursa 112 yi ararım artık
evet canım kışın sokakta kalan insanlara ve hayvanlara allah yardım etsin:26:
sahibinden.com a bakıyorum kedi için bir türlü bulamadım yaa.Kedi almak istiyorum mıyır mıyır ayy yerimm onu
Biz anadolu yakasındayız canım
Nerdee lojmanı rüyamızda görürüz biz:)
İstanbulda zor biraz valla lojman işi
İstanbul zaten pahalı bir şehir canım
Alıştık artık valla
Seviyorum İstanbul'u aslında
berenim bana neden pas vermiyorsun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?