Berenli Saatler :)

Canım yaaa deme durum o kadar kötü mü bak valla üzüldüm şimdi
Ama mecburuz işte kim bilir biz nerelere gideceğiz
bu konuda o yüzden sana bir şey diyemiyorum
Ama inşallah merkeze gidersiniz
bebeğin için yanii hele şimdi iyi günler bide kar kış gelirse daha kötü olur
Eee hamilelik almıştın bürsürü onları giyiyomusun_

çıkmamı çıktı tabiii ama sanırsın 4-5 aylık falaaan bulatımda olmadı ya hiç iştahım bi açık bi açık ekşi yhoş şeyleri çok seviyom özelliklede annem turşu yollamıştı akşam getirdi kocişim oturdum yidim hepsindende ama nasıl bi iştala varyaa neyseki göbişin içi doldu ya umursamıyom kiloyu falan elim göbekte geziyom zaten neresinde acaba bu bebek diyee yok kız ne paniklemesi bende panik yoktur pek ama heyecan oluyo tai olmazmı oo kuzucğuma iyi bakmaya çalışıyom habire hoşaflar yapmalar taze meyve konsantresi yapıp buzluğa atmalar turşu yapmalar özelliklede fasülyeturşusunu yaptım ilk olarakki bebiş vitaminini alsn onun bol bol diyee daha bissürü kışa hazırlık işte

Paniksin dediğim şu açıdan söyledim düşük olayına takmıştın ya bi ara
Yok işte benim durumumda olanlar düşük yapıyomuş gibisinden allah korusun
Canım bide guatr felan diyodun en son
Bende ölçtürdüm yüksek çıktı biraz ilaç tedavisine başlayacağız inş
Sende kaç çıktı?

Gel gell turşuya gel sen şimdiden 100 kilo olmuşsundur

giymemmi kız giyiyom tabi bol bol 8 tane hamiş thşörtüm oldu birde hamiş kotu aldım geçen ama daha giymedim şimdilik kotumun önünü iliklemeden onu giyiyom bu arada siz hep merkezlerde oluyonuzki kuzum şansımıza en kötü 3ilçesinden biri çıktı kız merkeze 74 km ama 200 küsür tane virajı var dolan allahdoln dağlardan kışın bu yollarda nasıl gidip gelcez bilmiyom yaa korkuyo insan arabamızda yok genelde dolmuşla gidiyoz ilk ve son kez o dolmuşta bulandı zaten midem sıcakta yoksa çok rahat geçiyo maaşallah

8 tane hamilelik mi hahhaaaah
Allah seni ne etmesin canım ya nasılda heveslenmişsin
Kız durumunuz varsa araba alsanız aslında bir tane
Böyle dolmuşta rezil rüsva olursun gerçektende
Sallan babam sallan olur yaa

benim tsh 6.34mü neydi senin ne çıktıı:26: sonraki testleri almadım bidaada neyse tiroit yavaşmı çalışıyo nedirki am aha başlarında sanırsam ilaç verir heralde bu arada bunun doktoru ne oluyodu neye randevu alcazki :26: yok kız korkmuyom artıkın başlarda öyleydi ama tutundu çok şükür gebeliğimde rahat geçince korkularımda geçti ne kanamam ne şiddetli sancım oluyo zaten uzman tvden izledim artık tehlikeyi atlatmışım 11. haftadan sonra düşük tehlikesi %1miş içim rahatladı vallaa

Canım benimkide 6'ya yakın işte halbuki hamile kalmadan önce 2.5-3 felan olması lazımmış
Bende yarın ilaça başlayacağım işte
Doktor sanada verir muhtemelen ilaç

8 tane hamilelik mi hahhaaaah
Allah seni ne etmesin canım ya nasılda heveslenmişsin
Kız durumunuz varsa araba alsanız aslında bir tane
Böyle dolmuşta rezil rüsva olursun gerçektende
Sallan babam sallan olur yaa

kız kasımda 700lük kredi bitiyo 300lük olan kalıyo bi oda haziranda falan bitcek neyse kociş burda kalsak bida kredi çekip ötekileri ödeyip araba almayı düşünüyo ya bakalım acele etme diyom bende bebeğin masraflar daaha önemli sonuçtaa ayrıca kışlık odun kömür soba alıncak dahaa burda eylülden ayıs ortasına kadar soba yakılıyomuş ohaa didim sen düşün ne kaa soğuk olcak kışın :18::18:

jinekoloğun yönlendirmedimi seni
Dahiliyeye gideceksin

Canım benimkide 6'ya yakın işte halbuki hamile kalmadan önce 2.5-3 felan olması lazımmış
Bende yarın ilaça başlayacağım işte
Doktor sanada verir muhtemelen ilaç

ne güzel senin daha düşükmüş bencede henüz kalmadan kullan iyileş sen bende muhtemelenilaç kullancam ama bi zararı yokmuş sanırım onun ilacının hamişleree :26::18:

Gel gell turşuya gel sen şimdiden 100 kilo olmuşsundur

yok len allah korusun en son 66 falandım galibaa :26: sadece biraz göbeciğim var kız başka yerlerimde bişii yok çok şükür senc cinsyeti ne olcak 10 eylülde kontrole gidiyim diyom belki ikili testimide yaparlar inşallah cinsiyetide görürüz

İlk önce kadın doğum doktoruna git ona danış
O zaten seni yönlendirir cnaım benim

anaa nereye kayboldun leeeyn insan habersiz çıkarmı yaaa neyse bende gidip yatiim bari hadi iyi geceleeey

Kız yok burdayım bende senin cevap yazmanı bekliyorum

Canım bende gidiyorum sen gitmişsin
ahadi sana iyi geceler allah rahatlık versin çok uykum var benim valla çılgınlar gibbiiii

Kız dayanamayacağım artık bacım bide sıkıştımki
Çişim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…