Berenli Saatler :)

Nbr kızlar nasılsınız?bizde ıyıyız cok şukurler olsun yuvarlanıp gıdıyoruz..göbüşüm şişti.szi cooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledım

Nbr kızlar nasılsınız?bizde ıyıyız cok şukurler olsun yuvarlanıp gıdıyoruz..göbüşüm şişti.szi cooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledım
Yerim senin o gobusunu kizzzz
İns yakında yine toplaşiriz

canım benım yaaa allahım en kısa zamanda ısteyen her kese nasıp etsın sanada ısteddıyın zaman tabii tatlım...
nasılsın kuzum naber?

Kocaman bı ÂMİN ins ins
Bende durumlar aynı tatlim yaa yine gün sayar oldum. Hayat suan sıkıcı ama yarina umutluyum ins guzel seyler olcak
Sen nasilsin güzelim o tatli oglusun nasil

Kocaman bı ÂMİN ins ins
Bende durumlar aynı tatlim yaa yine gün sayar oldum. Hayat suan sıkıcı ama yarina umutluyum ins guzel seyler olcak
Sen nasilsin güzelim o tatli oglusun nasil

canım benım ınşallah guzel gunler gelıcek sen sabrla bekleyışının bır gun karşılıgını kat kat alıcaksın emın ol.yuzu golnü guzel arkadaşım.bende ozanı kreşe yazdırdım oyle alıştı işte teyzesi gıdıp gelıyor

TSK ederim tatlim ins o günlerde gelir
Ozan bey artık kreşemi gidiyo maşallah canim büyüdü artık küçük bey. İns yılbaşında gelirsem ozanı ve tabi seni görmek isterim yaa

sizi gidi cadılar kışın göricem sizi toplaşalım uzun uzun sabahlara kadar konuşlaım
çok özledim sizleriiiiiiiiiiii
ananızz iyi merAK ETMEYİN artık çalışan bir bayanım tam 1 ay oldu bugün

TSK ederim tatlim ins o günlerde gelir
Ozan bey artık kreşemi gidiyo maşallah canim büyüdü artık küçük bey. İns yılbaşında gelirsem ozanı ve tabi seni görmek isterim yaa
evet teyzesi ozan kreşe başaladı ve cok şukur alıştı..inşallah tatlım sen yılbaşında geldıyınde benım karnım ıyıce burnumda olur:))))
sizi gidi cadılar kışın göricem sizi toplaşalım uzun uzun sabahlara kadar konuşlaım

bizde seni ozledık guzel annemız:))))nasılsın nasıl gıdıyor canım?

berenim tatli kuzummmmm walla bana kalsa kisi beklemeyelim simdi devam:126::126:
masallah tatlim artik koca kiz oldun.. calissan basarili bi kadin var karsimizda
bu arada kapanmissin cokk sevindim canim benim. faceyi kapattim goremedim seni o guzellikle

ofeliyam inss kissin geldigimde gobecini kocaman gorurum

Valla berencik çalışan bayan canım ya yoruluyordur şimdi o
Dokunmayın Beren'ime

Go come on go come on
Olsun be güzelim allah dert vermesin canımm

Aman canım yaa her zamanki mesele işte Dua et benim için

Evet kızlar bende hepinizi,sohbetlerimizi özledim,inşaallah devam ederiz yine

canim benim aklima geldikce hep dua edyrm sizin icin senin icin merve icin twity icin belki inanmicaksin ama daha dun gece dua ettim sizin icin
Rabbim tez vakitte hayirlisiyla nasip etsin doldursun kucaklarinizi insallah

bu arada nezle oldum butun vucudum basim cok agriyor aksilik bebiste bugun hic durmadi surekli aglama krizindeydi daha simdi uyudu insallah uyanmaz gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…