sağol canımatlatamadım bi haftadır öksürmekten içim dışıma çıktı valla:2::2:
evet sana yazmıştım.. bureaya yeni üye oldum.. bakınıyorum şuan siteye. güzel bir paylaşım alanı olmuş çok beğendim
İyim canım.Sen nasıl oldun:26:
Hoşbulduk fıstıkkk
Walla ödevlerle boğuşuyorum
Nasılsın
bünyeden bünyeye bide mide durumuna göre değişiyo demekki. ben hassasım sanırım
kız süt kilo aldırmazki:26:
sen ne içmek istersin elifim söyle getiriyim
aaaa tam yatıyordum bu topiği gördüm ne güzel berencim geç oldu ama hayırlı olsun
canım atlatamadım hala kronik bronşitim var o yüzden ağır geçiyo biraz
aman canım ilaç falan alsaydın, bitki çayı falan içseydin.çocuklarla zor olur sonra..allah yardımcın olsun...
yatmaya yakın içilmez....2 saat önce falan içmek lazım .senin kilo problemin yoktur şimdi..
şimdi diyeceksin ki aman içmezsen içme,sana ikram edende suç
bende odamla boğuşuyorum her yeri dagıttım kırmızı bluzum aramaktan bir hal oldum
ıhlamur falan içiyorum işte. çocuklarda aynı ailece çürüğüz::26:
onlara bakacak anneleri varda ben hasta olunca bakacak kimsem yok dinlenemediğim içinde çabuk iyileşemiyom
kızlar ankarada bir yagmur fırtına var anlatamam hava çok soğuk kesin kar gelicek
sıcak süt içerim içersem.Bide elmayla süt çok güzel oluyo.Hııı ne içsem bilemedim ki şimcik:26::26::26:
yok kız bendede kilo var yaa dur bende 2 saat önce içiyim saol canım öneri için olurmu öyle şey ikram ettim içmemek sana kalmış
aaaa ankaradamısın bende ankarada oturuyorum ama şimdi geçici olarak batmandayım çok özledim ankarayı soğuğunu bile
kızlar ankarada bir yagmur fırtına var anlatamam hava çok soğuk kesin kar gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?