Berenli Saatler :)

bal-zencefil-limonu karıştırıp içtinmi...oda iyi oluyor..:44:

yok canım zencefili hiç denemedim aslında öksürüğe çok iyi geliyomuş bi türlü kısmet olmadı almak
iyiki hatırlattın ben yarın alırım yakında aktar var:109:

canım ben birkaç haftadır takıldım.mesela bu hafta hiç vermedim..geçen hafta 500gr vermiştim..2 kilo kaldı hedefime zaten.ama ilk ay 5 kilo vermiştim.:44:..

ben her hafta 1kg veriyorum ama yağdan gidiyo.Çok az demi 1kg haftalık 1.5kg falan olsa.Benim değerlerim düşük olduğu için hem onları tamamlıyorum hemde diyet oluyo sanırım

demek danoneden başkasını içmezsin haa bak danone
Eki Görüntüle 313043

Sağol bitanem içerim şimdi ben bunu lıkır lıkır lıkır

elifim şu diyetini banada versene yaaa

ben her hafta 1kg veriyorum ama yağdan gidiyo.Çok az demi 1kg haftalık 1.5kg falan olsa.Benim değerlerim düşük olduğu için hem onları tamamlıyorum hemde diyet oluyo sanırım

ayda 4 kilo normal ama canım,kilo fazla olunca evet 1.5 gidebilir.ama az olursa okadar gitmez bence..:44:
canım ben emziriyorum ya onedenle sıkı diyet yapamıyorum..yavaş yavaş gitmesi benim için daha iyi oluyor..ama spor yaptığım için bayağı inceliyorum..kilo vermesemde incelme oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…