Berenli Saatler :)

bende eskiden izlemezdim hiç alt yazılı filmi izlicem yazıyımı okucam diye beynim dönüyodu
alıştım şimdi orjinalden izlemekte başka oluyor

evet orjinal daha güzel oluyor ablam ya.

benim kız uyandı meme arıyo ben kaçtım
elifim görüşürüz öpüyorum seninezoo yine gel canım öpüyorum senide
hadin byyyyyyyy

Bende öptüm ablam görüşürüz inşallah yine

bende çıkıyorum iyi akşamlar

Elifim arasıra giriyorum kuzum,artık eskisi gibi göremiyorum kimseleri,özledim senide herkesi de

Amin güzelim hayırlısı

Selamlar
Vuslat ablam buradaymış
Kaymaklı lokumum çok sevindim hamileliliğine canım Rabbim kucağında görmeyide nasip eder inşallah
Darısı tivitim ile eslemlivamın ve tüm isteyenlere inşallah

Aminn canım amin inşaallah çok sağolun

nostalji yapıyodum elifimm çekiliş yapmıştık ya hediyelerimizi paylaştığımız topiğe bakıyodum
o zamanlar kendimi bu kadar yalnız hissetmiyordum kopukluk oldu pek sohbet edemiyoruz yine acıların kadını modundayım

Bu gece bende çok melankoliğim ablam ağlayalım beraber
Evet ne güzel günlerde kaçtı tüm zilliler

Bu gece bende çok melankoliğim ablam ağlayalım beraber
Evet ne güzel günlerde kaçtı tüm zilliler

hmm nasl bişey o ablam pek yorum yapamayacağım.Kendine gel ablam bak rabbim 4.meleğini bağşetti sana

ne bilim elifim yalnızım desteğim yok neye yetişeceğimi şaşırmış durumdayım
kaç gündür böbrek ağrısı çekiyorum ağlaya ağlaya emzirdim bebeğimi
dün akşam bayağı şiddetlendi acile gittim serum verdilerde öyle rahatladım

Tühh ablam ya çok fena derler böbrek sancısını Rabbim yardımcn olsun şimdi okullarda açıldı ya zorlanırsın kızın var yine yardımcı olur o sana ablam ya üzme kendni olduğu kadar olsun artık

Tühh ablam ya çok fena derler böbrek sancısını Rabbim yardımcn olsun şimdi okullarda açıldı ya zorlanırsın kızın var yine yardımcı olur o sana ablam ya üzme kendni olduğu kadar olsun artık

yok be canım onun dersleri bitmiyoki hiç okuldan geliyo bi oturuyo ders başına akşama anca kalkıyor
varya en sonunda tak dicek dikicem babalarını başlarına ben gidiyorum bi hafta tatil yapıcam dicem ya

ayaklarıma hiç dikkat etmedim çorapsız gezdim hep lohusayken daha çabuk üşütülüyormuş
böbreğin aşırı iltihap olmuş dedi dr. şimdi üst üste giyiyrum çorap patik

yok be canım onun dersleri bitmiyoki hiç okuldan geliyo bi oturuyo ders başına akşama anca kalkıyor
varya en sonunda tak dicek dikicem babalarını başlarına ben gidiyorum bi hafta tatil yapıcam dicem ya

su içiyodum burnumdan geldi okurken sanki bi annem konuşuyormuş gibi hissettim bu anneler hep aynı demekki
Annemde gidecek hastaneye yatacam kafamı dinleyeceğim diyodu
samsuna gel ablam tatile şimdi bebişde çok küçük ya ondan da bunalırsın.Enişteyle aranız nasıl düzeldi mi

ayaklarıma hiç dikkat etmedim çorapsız gezdim hep lohusayken daha çabuk üşütülüyormuş
böbreğin aşırı iltihap olmuş dedi dr. şimdi üst üste giyiyrum çorap patik

geçmiş olsun ablam.Dikkat et kendine bebkte var artık daha çok dikkat etmen lazım

valla tatlım öyle bi durum olsa hemen atlar gelirimaynı elifim mesafeliyim hala elimde değil eskisi gibi aşkım diyemiyorum

elifim ya avonun parfümlerinden kullandınmı hiç arkadaşım bi parfüm kullanıyodu avonun çok güzeldi kokusu ama ismini unuttum
bildiğin güzel kokusu olan parfüm var mı tatlım

valla tatlım öyle bi durum olsa hemen atlar gelirimaynı elifim mesafeliyim hala elimde değil eskisi gibi aşkım diyemiyorum

zamanla aşılır ablam.Atla gel bee bebek severiz bizde

elifim ya avonun parfümlerinden kullandınmı hiç arkadaşım bi parfüm kullanıyodu avonun çok güzeldi kokusu ama ismini unuttum
bildiğin güzel kokusu olan parfüm var mı tatlım

soft musk a bayılıyorum ablam ben huzur veriyo o koku bana şuan bile bi huzur geldi sanki
sonra perceive,little black dress ve celebre bu 3 koku çok güzel ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…