Berenli Saatler :)

sevgicim sağol canım ama inan şu an daha beter oldum içmediğim ilaç kalmadı nane limon bilmem ne yağı hepsini içtim yine de çok kötüyüm o değil benim yüzümden tüm aile grip

geçmiş olsun canım şimdi hryerde salgın bol bol dinlen canım

inşallah sağlıklıca kucağınada alırsın canım bebeğimi.Dün gece rüyamda erkek bebeği sevmiştim adı muhabbet ali'ydi bende beğenmemiştim mustafa ali koymuştum
Daha ne kalp krizi kaymaklı lokumum daha kucağına alacaksın Allahın izniyle

çok geçmiş olsun kuzumbizde ailecek sırayla geçirdik gribi :2:yeni savdık başımızdan
bol bol "C" vitamini berenim

Kizlarrrrrrrrrrrrrr sizi cokkkkkkkkkkkkkk seviyorum <3

Berenimmmm ofeliyam ins yakında ankaradayimmmmmm

Cokkkk haklisin civcivim nerdeeeeeeee o eski günler

bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn sen yine yarışmalarda mısın

bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn sen yine yarışmalarda mısın

evet vuslatım ama inan bişi kazanamıyorum ya
avatarındaki kızın dimi ay ben ona kurban olurum bu arada iyileştim vuslatım sen nasılsın kocanla aran nasıl

bende şimdi ekşili köfte yapıyorum kızlar hatta yaptım pişiyor

ankaradamısın hemen buluşuyoruz hemennnnnnnnn

Aralikta hazirlan Ankara'da olcammmmmm Berenim bir aya kadar ins biletimi alcam ozaman bir gun ayarlarız sen ofeliyam ve ben keske imkanım olsaydı vuslat ablamı elifimi civcivimi herkesi görseydim.

dikkat et kuzum kendine bu aylar hastalık havası:2:evt canım avatardaki obur miniğimdiğeriyle aynı işte uzunca bi sürede böyle devam
eee hamaratsın bitanem bu devirde senin gibi ev kızı elle sayılacak kadar az annen şanslı kadın valla

Aralikta hazirlan Ankara'da olcammmmmm Berenim bir aya kadar ins biletimi alcam ozaman bir gun ayarlarız sen ofeliyam ve ben keske imkanım olsaydı vuslat ablamı elifimi civcivimi herkesi görseydim.

ne güzel olurdu evrenim hep beraber buluşsak görüşsek ama işte dediğin gibi imkanlar neyse bitanem artık bizim yerimizede bi bardak çay içersiniz buluştuğunuzda

Ay berenim Kac gündür CANIM sekili köfte cekiyo söyle eksi eski
Olsada yesem

Vuslat abla sorma nasıl CANIM cekiyo
Çok ağır geçiyor hamileliğim bulantı kusma halsizlik iştahsızlık
Basımı kaldıramıyorum ne yapacam bilmiyorum yinede bu Halim'e bin şükür
Bana tavsiyen var mı su bile içermiyorum

canım ben bulantı olduğunda tuzlu kraker yiyodum hafifliyodu bide tatlım yağlı yiyeceklerden kızartmadan uzak dur
bol yoğurt bide ekşili şeyler ye onlarda bulantıyı azaltır
özellikle sabah kalkınca bulantın oluyosa kraker çok iyi geliyor başucunda bulundurmanı tavsiye edebilirim canım bana bayağı iyi geliyordu
kendeine dikkat et mervem yeğenimizede iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…