• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

eslemim nasılsınız napıyorsunuz beni sorarsanız acillerde sabahlıyorum kortizonlu iğne vuruluyorum urtiker teşhisi konuldu herşey yasaklandı o yasakbu yasak 4 ay herşey yasaka çikolata çilek karpuz kuruyemiş domates daha neler neler:43::43::43:

eslemim nasılsınız napıyorsunuz beni sorarsanız acillerde sabahlıyorum kortizonlu iğne vuruluyorum urtiker teşhisi konuldu herşey yasaklandı o yasakbu yasak 4 ay herşey yasaka çikolata çilek karpuz kuruyemiş domates daha neler neler:43::43::43:

Canım benim çok geçmiş olsun:71::71:Tedavisi var ama değil mi canım:26:Gazoz da yasak mı berenim:52:

Vuslatım sizi görünce gelmem mi canım ya,nasıl özledim :16: :16:

Berenim geçmiş olsun gülüm ya üzüldüm şimdi,dikkat et kendine canım :38: Bende değişik bişey yok ya koşturuyoruz bakalım çocuk derdine,aynı devam ediyo hayat :10:

Canım benim çok geçmiş olsun:71::71:Tedavisi var ama değil mi canım:26:Gazoz da yasak mı berenim:52:

gazlı kafeinli içeceklerinin hepsi yasak vuslatım ah ahhhhhhhhhhhhhhhh 4 ay nasıl dayanıcam dicem ama dayanmam lazım eğer yersem acillik oluyorum :43::43::43: tedavisi bu yiceklere ara vermek ilaçlarımı kullanmak başka tedavisi yok canım:26:

Berenim geçmiş olsun gülüm ya üzüldüm şimdi,dikkat et kendine canım :38: Bende değişik bişey yok ya koşturuyoruz bakalım çocuk derdine,aynı devam ediyo hayat :10:

hayat işte eslemim gelip geçiyor sakın stres yapma dert etme:6::6:
valaha sende bizi iyi yakaladın keşke diğer kızlarda yakalasa bizi:54::54::54:

valaha iyi yakaladın çok şaşırdım vuslatım ya:1::1::1::1:

Kaçmaz benden:27::27::1:

Eslemim nasılsın tatlım:38:Canım benim hep dualarımdasın inan:16:

gazlı kafeinli içeceklerinin hepsi yasak vuslatım ah ahhhhhhhhhhhhhhhh 4 ay nasıl dayanıcam dicem ama dayanmam lazım eğer yersem acillik oluyorum :43::43::43: tedavisi bu yiceklere ara vermek ilaçlarımı kullanmak başka tedavisi yok canım:26:

O zaman 4 ay sık dişini berenim inşallah hemen şifasını verir Rabbim:38:

Öyle canım hayat işte,bi görsen Berenim vallaha stres topuna döndüm,acayip sinir gerginlik vs vs,darallar giriyodu :18:

Çarşamba tatile çıkıyoz,tüm stresimi bırakıp gelcem ama inşaallah :10: :10:

Keşkee ne güzeldi eskiden,sabahlara kadar konuşurduk :29: :29:

Elifim de gelmiyor artık kk ya genelde diğer tarafta:1:

en küçük kızını gördüm ay nasıl büyümüş ay maşallah daha yeni senin karnındaydı dün gibi ya ah zaman nasılda geçiyor:43::43::43:

Ya berenim berenim ben de diyorum ne çabuk geçmiş zaman 10 gün sonra 10 ayı biticek teyzesi:30::nazar:

Ablam ya hiç iyi değildim,depresyondaydım;sürekli uyuyodum ne zamandır.Bişey söyleyemiyodu kimse çok sinirli gergindim.Şimdi elhamdülillah iyiyim.Tatile gidiyoz inşaallah daha iyi olcam...Bu arada hormonlarıma baktırdım sorunum yokmuş,çok sevindim buna;tatilden dönünce bide hsg çektircem nasipse :49:

Canım benim çok sağolasın Allahım razi olsun,evlatlarınla hayırlı ömür nasip etsin size :16:

Öyle canım hayat işte,bi görsen Berenim vallaha stres topuna döndüm,acayip sinir gerginlik vs vs,darallar giriyodu :18:

güzelce tatilini yap eşinle streslerini at oh mis:ssz:

Kaçmaz benden:27::27::1:

O zaman 4 ay sık dişini berenim inşallah hemen şifasını verir Rabbim:38:

sıkıcam dişimi vuslatım acillerde sabahlamaktan iyidir bir kortizon iğnesi bünyeyi bozan ve çok kilo aldıran iğneymiş:26::26::26:

Ama canım benim stres yapma ya lütfen:38:Ohh ne güzel tatile gidince bütün sıkıntılarını stresini orda bırak eslemim:16:

Eki Görüntüle 737603
kahvelerimizi de içelim kahve yasak değil bana:52::52:

Ben nescafe istiyoruuumm:17::17:Kahve içemiyorumda berenim:50:

Back
X