Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr sizi gördüm profilde koştum geldimm![]()
![]()
![]()
vuslatımmmmmmmmmmmmmmm![]()
Ne haber berenim özledim seni çoookk![]()
eslemim nasılsınız napıyorsunuz beni sorarsanız acillerde sabahlıyorum kortizonlu iğne vuruluyorum urtiker teşhisi konuldu herşey yasaklandı o yasakbu yasak 4 ay herşey yasaka çikolata çilek karpuz kuruyemiş domates daha neler neler![]()
Eslemim de gelmiş
CanıııımmmmNasıl yakaladım ama seni
![]()
Canım benim çok geçmiş olsunTedavisi var ama değil mi canım:26:Gazoz da yasak mı berenim
![]()
bende seni çok özledim vuslatım annelerin en güzeli![]()
Vuslatım sizi görünce gelmem mi canım ya,nasıl özledim![]()
Berenim geçmiş olsun gülüm ya üzüldüm şimdi,dikkat et kendine canımBende değişik bişey yok ya koşturuyoruz bakalım çocuk derdine,aynı devam ediyo hayat
![]()
Utandırma beni yaSenin yüreğin, bakışın güzel tatlım
![]()
valaha iyi yakaladın çok şaşırdım vuslatım ya![]()
Vuslatım sizi görünce gelmem mi canım ya,nasıl özledim![]()
Berenim geçmiş olsun gülüm ya üzüldüm şimdi,dikkat et kendine canımBende değişik bişey yok ya koşturuyoruz bakalım çocuk derdine,aynı devam ediyo hayat
![]()
gazlı kafeinli içeceklerinin hepsi yasak vuslatım ah ahhhhhhhhhhhhhhhh 4 ay nasıl dayanıcam dicem ama dayanmam lazım eğer yersem acillik oluyorumtedavisi bu yiceklere ara vermek ilaçlarımı kullanmak başka tedavisi yok canım:26:
hayat işte eslemim gelip geçiyor sakın stres yapma dert etme
valaha sende bizi iyi yakaladın keşke diğer kızlarda yakalasa bizi![]()
hayat işte eslemim gelip geçiyor sakın stres yapma dert etme
valaha sende bizi iyi yakaladın keşke diğer kızlarda yakalasa bizi![]()
en küçük kızını gördüm ay nasıl büyümüş ay maşallah daha yeni senin karnındaydı dün gibi ya ah zaman nasılda geçiyor![]()
Eslemim nasılsın tatlımCanım benim hep dualarımdasın inan
![]()
Öyle canım hayat işte,bi görsen Berenim vallaha stres topuna döndüm,acayip sinir gerginlik vs vs,darallar giriyodu :18:
Çarşamba tatile çıkıyoz,tüm stresimi bırakıp gelcem ama inşaallah![]()
Keşkee ne güzeldi eskiden,sabahlara kadar konuşurduk![]()
![]()
Kaçmaz benden
Eslemim nasılsın tatlımCanım benim hep dualarımdasın inan
O zaman 4 ay sık dişini berenim inşallah hemen şifasını verir Rabbim![]()
Elifim de gelmiyor artık kk ya genelde diğer tarafta
Ya berenim berenim ben de diyorum ne çabuk geçmiş zaman 10 gün sonra 10 ayı biticek teyzesi![]()
Öyle canım hayat işte,bi görsen Berenim vallaha stres topuna döndüm,acayip sinir gerginlik vs vs,darallar giriyodu :18:
Çarşamba tatile çıkıyoz,tüm stresimi bırakıp gelcem ama inşaallah![]()
Keşkee ne güzeldi eskiden,sabahlara kadar konuşurduk![]()
![]()