Berenli Saatler :)

Kizlar banada musade resimlere yorum yapamadim hepiniz muhtesemsiniz evrenim masallah kiz cok guzelsin iyi geceler sizlere

elif ve meless masallahh fistik gibisiniz cokk nazlandiniz ama nazlanmakla haklisiniz sanirim

buda saçlarım kızlar gülmeyin bana ya napiyim ancak böyle izin veriyo
Eki Görüntüle 313098
hehe amaa ben daha cokk dudaklari gormekk istiyorumm yarinn sira dudaklardaaa her gun bisi gosterrr en son birlestirme yapariz
Kıvırcık saç apayrı bi hava katmış canım sanaaa çok yakışıyormuşşş
tsk ederim canimm
Evrenim her halinle güzelsin ama ben en çok kısa ve düz saç modlein varya onu beğendim canım

yaaa saclari kisa kestirdikten sonra herkes kisa saci daha cok begeniyoo ama saclarim uzasin kesmicemmm 5 seneye kadarr

Ben de çıkıyorum güzel hatunlar, kendinize iyi bakın. Allah' a emanetsiniz..

hepinize iyi geceler kızlaarr
bu arada hepiniz çok güzel çok alımlısınız maşallah

yaaa saclari kisa kestirdikten sonra herkes kisa saci daha cok begeniyoo ama saclarim uzasin kesmicemmm 5 seneye kadarr

Ya banyo yapmaya üşeniyorum ben saçlarım uzun olursa uff
Sevmiyorum uzun saçı evlendikten sonra

Kizlar banada musade resimlere yorum yapamadim hepiniz muhtesemsiniz evrenim masallah kiz cok guzelsin iyi geceler sizlere

tsk ederim canimm

aaaa herkes cikiyooooo nazarr degdiiiii herkese tatli ruyalarrrrr artik yuzumu bildiginiz icin ruyalarinizda gorebilirsinizzz ruyanizda gorunn emiiiiiiiiii

tsk ederim canimm

aaaa herkes cikiyooooo nazarr degdiiiii herkese tatli ruyalarrrrr artik yuzumu bildiginiz icin ruyalarinizda gorebilirsinizzz ruyanizda gorunn emiiiiiiiiii

Kız sorma herkes dökülmeye başladı bir anda

Ya banyo yapmaya üşeniyorum ben saçlarım uzun olursa uff
Sevmiyorum uzun saçı evlendikten sonra

evet yaaa tatlimm anliyorummm bende yazin saclar uzunken acayip useniyodum saclari yikamayi boyle kisa sacc ohh mis giib cokk rahat iki dk hemen yikaniyo ama yaa daha sonrasiii:26::26: saclarim kivircik oldugu icin duzlestiriyorumm ve banyo sonrasiii yarim saat ayna karsisindayim hepp:111::111::111:

Kız resmen o işi yapmaya üşeniyordum ilk evlendiğimde saçlarım çok uzundu sonra kestirdim rahatladım
Ama kısa saçıda düzleştirmesi pratik olur işte

Kız resmen o işi yapmaya üşeniyordum ilk evlendiğimde saçlarım çok uzundu sonra kestirdim rahatladım
Ama kısa saçıda düzleştirmesi pratik olur işte

anliyorumm yaa ama uzun saclarimda hemen kurut bitiyodu islem kisa sac duzlestirmesi daha kisa suruyo ama hergun yapincaaa bikinlik geliyoooo

Ay kızlar şu yan tarafta çıkan güya keltoş (foto shop belli)
Ona ne kadar çok güldüm yahu

Ay kızlar şu yan tarafta çıkan güya keltoş (foto shop belli)
Ona ne kadar çok güldüm yahu

ayy o resme sinir oluyorumm yaa :84::84::84: herdefasinda cikiyo bu reklammmm

yaa canim simdi burda ikimizmi kaldikk:26::26: altda bir suru kisinin ismi yaziyooo onlar niye katilmiyoo sohpeteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…