canlarımmmmmmm benim gözler kapanıyo hepinize tekrar maşallah iyi geceler öpüyorum
sağol canım estğ
133 kupona berenin 1500 parça puzzle'ını veriyoruz ilk kupon yarın
kızlar bana müsade uyku girdi bedene ne mutlu kalkıp gidene demişler
canlarımmmmmmm benim gözler kapanıyo hepinize tekrar maşallah iyi geceler öpüyorum
hehe amaa ben daha cokk dudaklari gormekk istiyorumm yarinn sira dudaklardaaa her gun bisi gosterrr en son birlestirme yapariz
tsk ederim canimmKıvırcık saç apayrı bi hava katmış canım sanaaa çok yakışıyormuşşş
Evrenim her halinle güzelsin ama ben en çok kısa ve düz saç modlein varya onu beğendim canım
yaaa saclari kisa kestirdikten sonra herkes kisa saci daha cok begeniyoo ama saclarim uzasin kesmicemmm 5 seneye kadarr
Kizlar banada musade resimlere yorum yapamadim hepiniz muhtesemsiniz evrenim masallah kiz cok guzelsin iyi geceler sizlere
hepinize iyi geceler kızlaarr
bu arada hepiniz çok güzel çok alımlısınız maşallah
tsk ederim canimm
aaaa herkes cikiyooooonazarr degdiiiii herkese tatli ruyalarrrrr artik yuzumu bildiginiz icin ruyalarinizda gorebilirsinizzz ruyanizda gorunn emiiiiiiiiii
Hadi herkes yatagina kapatiyoz dukkani
Ya banyo yapmaya üşeniyorum ben saçlarım uzun olursa uff
Sevmiyorum uzun saçı evlendikten sonra
evet yaaa tatlimm anliyorummm bende yazin saclar uzunken acayip useniyodum saclari yikamayi boyle kisa sacc ohh mis giib cokk rahat iki dk hemen yikaniyo ama yaa daha sonrasiii:26::26: saclarim kivircik oldugu icin duzlestiriyorumm ve banyo sonrasiii yarim saat ayna karsisindayim hepp:111::111::111:
Hihiiiyaa ben gidemem ki kocacım yok ohh senin yanında kocam
Evrenimle ben ne yapayım ya
Kız resmen o işi yapmaya üşeniyordum ilk evlendiğimde saçlarım çok uzundu sonra kestirdim rahatladım
Ama kısa saçıda düzleştirmesi pratik olur işte
heee biz zavallim ne yapalimm kocaaa yokkkk
Ay kızlar şu yan tarafta çıkan güya keltoş (foto shop belli)
Ona ne kadar çok güldüm yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?