Berenli Saatler :)

Saol tatlım ben de çok iyiyimmmm Nette hediye avındayım yine
Klasörü biraz doldurup topike gitcem
harikasinn walla bayiliyom paylastigin hediyelere canim benimde esim bi aya kadar yanima gelicek ve ona bisiler almak istiyorum tabi sevgililer gunude var ozamanda bisiler yapmak istiyorum o yuzden topigin superrrr hep devami gelir ins
evrencim ikizcim sizde burdaymışsınız diğer arkadaşları tanımıyorum kaynaşalım haydin
hosgeldinn guzelimmmm nasilsinnn
bende iyiyim canım sağol,sizlerle sohbet edince dahada iyi oluyorum..
aynen yaa buraya gelmeyi seviyorum sizlerle konusmayida cok seviyorum

hosgeldin tatliiiim

canım bu topic geceleri bayağı hareketli
nasılsın canım....

Nerde hareket orda bereketİyiyim canım ne olsun belgesel izliyorum yineSenin misafirlerin gelecekmiş galiba nasıl geçti mamalardan yedin mi

Hoşbulduk Evrenim

şuan açık öğretimden iktisat okuyorum ufak bir rahatsızlıgım var o yüzden örgün eğitime gecemedim tedavim bu yıl biticek nasipse ve Allahım bana tarih okumayıda nasip ederse benden mutlusu olmamayacak sanırım

bende daha yeni öğrendim yukarda sagda secenekler var sayfanın hemen üstünde ordan oluyoruz kaç gündür araya araya canım cıkmıstı ama abone oldum da birseyin değiştiğini hissetmedim sanırım

nasıl yani kız abone olunca değişiklik olmuyormu:26:

ay ben seni nasıl görmem...
normaldir bacım çok hızlı ilerliyor topik kafa bi milyon oldu bende zaten uykum var hı hı hıı diye okuyom hızlı hızlı
adamın biri fena halde cekmiş kafayı saddenin ortasından hadise söyleye söyleye geciyor
bana geeeell bana geeeelellll bana geeelllll

ama ben seni bilmiyorum

31 yaşındayım evliyim 14 aylık oğlum var vede uykum var

Nerde hareket orda bereketİyiyim canım ne olsun belgesel izliyorum yineSenin misafirlerin gelecekmiş galiba nasıl geçti mamalardan yedin mi

belgeselmi izliyorsun yine
iyi geçti canım,çok şükür atlattım..ay hiç sorma bugünü pasta yeme günüm ilan ettim....

allah bağışlasın
o zaman seni uykuya gönderiyoruz iyi geceler canım

ben gelirim güzelimm eşimin doğum gününe ne alsam diye düşünüyorum zaten

Bekleriz tatlımmmm birlikte güzel şeyler buluruz inşallah

Aklıma geldikçe yazıcam tatlım, beğenmene çokkk çokkk sevimdimmmm Önce yılbaşı sonra da 14 şubat geliyor zaten,
baya bi işimiz var bitanemmmm destek olmamız lazım birbirimizee

canım ikizlerim 7 yaşında zaten...
ama ufaklığım 1.5 yaşında onu sevebilirsin haşin haşin..

Ayyyyy elimeeee gelmesinnnnn oooooo Tam sevilecek yaştaaa parçalarım vallaaa.
İlginç ama bebekleri o kadar hırpaladığım halde çok severler beniiiii Sevildiklerini anlıyolar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…