harikasinn walla bayiliyom paylastigin hediyelereSaol tatlım ben de çok iyiyimmmmNette hediye avındayım yine
Klasörü biraz doldurup topike gitcem
hosgeldinn guzelimmmm nasilsinnnevrencimikizcim sizde burdaymışsınız diğer arkadaşları tanımıyorum kaynaşalım haydin
aynen yaa buraya gelmeyi seviyorum sizlerle konusmayida cok seviyorumbende iyiyim canım sağol,sizlerle sohbet edince dahada iyi oluyorum..
güzel gözlü yavrum benimmm
canım bu topic geceleri bayağı hareketli
nasılsın canım....
senin kadar olsamasada beren annecime çekmişim
canım ikizlerim 7 yaşında zaten...Yerim ben onlarıııııÇok uzun zamandır bebek sevmiyorummmm, bebek görmemem lazım benim
Çok haşin sevebilirimmm
canım bu topic geceleri bayağı hareketli
nasılsın canım....
harikasinn walla bayiliyom paylastigin hediyelerecanim benimde esim bi aya kadar yanima gelicek ve ona bisiler almak istiyorum tabi sevgililer gunude var ozamanda bisiler yapmak istiyorum o yuzden topigin superrrr hep devami gelir ins
hosgeldinn guzelimmmm nasilsinnn
aynen yaa buraya gelmeyi seviyorum sizlerle konusmayida cok seviyorum
hosgeldin tatliiiim
Yerim ben onlarıııııÇok uzun zamandır bebek sevmiyorummmm, bebek görmemem lazım benim
Çok haşin sevebilirimmm
Saol güzelim iyiyim buraya gelince coşuyorumSen nasılsınnnn
Hangi okuldasın tatlımmmm
bende daha yeni öğrendim yukarda sagda secenekler var sayfanın hemen üstünde ordan oluyoruzkaç gündür araya araya canım cıkmıstı ama abone oldum da birseyin değiştiğini hissetmedim sanırım
ulan adımız gecelerin kızları diye çıkıcak yaaa
ulan adımız gecelerin kızları diye çıkıcak yaaa
normaldir bacım çok hızlı ilerliyor topik kafa bi milyon oldu bende zaten uykum var hı hı hıı diye okuyom hızlı hızlıay ben seni nasıl görmem...
bana geeeell bana geeeelellll bana geeellllladamın biri fena halde cekmiş kafayı saddenin ortasından hadise söyleye söyleye geciyor
ama ben seni bilmiyorum
şuan açık öğretimden iktisat okuyorum ufak bir rahatsızlıgım var o yüzden örgün eğitime gecemedim tedavim bu yıl biticek nasipse ve Allahım bana tarih okumayıda nasip ederse benden mutlusu olmamayacak sanırım
nasıl yani kız abone olunca değişiklik olmuyormu:26:
Nerde hareket orda bereketİyiyim canım ne olsun belgesel izliyorum yine Senin misafirlerin gelecekmiş galiba nasıl geçti mamalardan yedin mi
normaldir bacım çok hızlı ilerliyor topik kafa bi milyon oldu bende zaten uykum var hı hı hıı diye okuyom hızlı hızlı
bana geeeell bana geeeelellll bana geeelllll
31 yaşındayım evliyim 14 aylık oğlum var vede uykum var
normaldir bacım çok hızlı ilerliyor topik kafa bi milyon oldu bende zaten uykum var hı hı hıı diye okuyom hızlı hızlı
bana geeeell bana geeeelellll bana geeelllll
31 yaşındayım evliyim 14 aylık oğlum var vede uykum var
belgeselmi izliyorsun yine
iyi geçti canım,çok şükür atlattım..ay hiç sorma bugünü pasta yeme günüm ilan ettim....
ben gelirim güzelimmeşimin doğum gününe ne alsam diye düşünüyorum zaten
harikasinn walla bayiliyom paylastigin hediyelerecanim benimde esim bi aya kadar yanima gelicek ve ona bisiler almak istiyorum tabi sevgililer gunude var ozamanda bisiler yapmak istiyorum o yuzden topigin superrrr hep devami gelir ins
hosgeldinn guzelimmmm nasilsinnn
aynen yaa buraya gelmeyi seviyorum sizlerle konusmayida cok seviyorum
hosgeldin tatliiiim
canım ikizlerim 7 yaşında zaten...
ama ufaklığım 1.5 yaşında onu sevebilirsin haşin haşin..
valla bende olmadısorun bendemi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?