hakketen kayboldun :44:
hani nerde diyodun yok öyle mesaj
canim sen nerdesinn.... yaa insan aylesinden uzak kalinca gercekten cokk zor bi durum rabbim sana sabir versin kocanida sana hep baglatsin inssbende ailemden uzaktayım...
aaa berenimm sensiz zaten topikk topige benzemiyooooovalaha beni kimse hatırlamadı diye bende sizi izliyodum melezim ya
uyuttum valla gel sende yat dedi de bi ortalığı toplayım dedim kaçıs o kaçıs
meltemcim valaha çok komiksin yaaa
Koca yatakta sen burda ohh ohh ne güzel
canim sen nerdesinn.... yaa insan aylesinden uzak kalinca gercekten cokk zor bi durum rabbim sana sabir versin kocanida sana hep baglatsin inss
aaa berenimm sensiz zaten topikk topige benzemiyooooo
walla meltemimmm benim koca burda olacakk bende onu uyutacammuyuttum valla gel sende yat dedi de bi ortalığı toplayım dedim kaçıs o kaçıs
geldiiiimmmmm
ne kaynatıyonuz bakem
canim sen nerdesinn.... yaa insan aylesinden uzak kalinca gercekten cokk zor bi durum rabbim sana sabir versin kocanida sana hep baglatsin inss
aaa berenimm sensiz zaten topikk topige benzemiyooooo
uyuttum valla gel sende yat dedi de bi ortalığı toplayım dedim kaçıs o kaçıs
canım ben yurt dışında değilim ama ayrı şehirlerdeyiz ailemle....3de çocuk olunca herzaman gidemiyorum....birde eş,dost kimse yok yalnız sayılırız.. .amin canım..
Sen yurtdışındamısın....
canım valla bağımlılık yaptı burası
walla meltemimmm benim koca burda olacakk bende onu uyutacammben onu degil sizi uyuturdumm
canimm bizdee seni bekliyordukk daha kaynatmadikkk bisiiii
benimkide çağırdı gel yat diye duşa gircem sonra yatarım dedim daha çok bekler
canimm bizdee seni bekliyordukk daha kaynatmadikkk bisiiii
benimkide çağırdı gel yat diye duşa gircem sonra yatarım dedim daha çok bekler
ask olsun evrenim yaa hadi kızlar biz cıkalımm
canım ben yurt dışında değilim ama ayrı şehirlerdeyiz ailemle....3de çocuk olunca herzaman gidemiyorum....birde eş,dost kimse yok yalnız sayılırız.. .amin canım..
sen yurtdışındamısın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?