Berenli Saatler :)

canim sen nerdesinn.... yaa insan aylesinden uzak kalinca gercekten cokk zor bi durum rabbim sana sabir versin kocanida sana hep baglatsin inss

aaa berenimm sensiz zaten topikk topige benzemiyooooo

canım ben yurt dışında değilim ama ayrı şehirlerdeyiz ailemle....3de çocuk olunca herzaman gidemiyorum....birde eş,dost kimse yok yalnız sayılırız...amin canım..
sen yurtdışındamısın....

canim sen nerdesinn.... yaa insan aylesinden uzak kalinca gercekten cokk zor bi durum rabbim sana sabir versin kocanida sana hep baglatsin inss

aaa berenimm sensiz zaten topikk topige benzemiyooooo

sağol kuzum bende sizsiz yapamıyorum inan benimki diyoki niye geç mesaj yazıyosun diyo bende odamı topluyorum diyorum halbuki ne odası sizle kaynatıyoruz

canım ben yurt dışında değilim ama ayrı şehirlerdeyiz ailemle....3de çocuk olunca herzaman gidemiyorum....birde eş,dost kimse yok yalnız sayılırız...amin canım..
sen yurtdışındamısın....

anliyorum canim tabi cocuk olunca gitmeler zor oluyoo.. ins yavrularin ve esin aylenin yoklugunu hic gostermezler sana ben danimarkada kaliyorum ama burda dogup buyudum yani artik buraliyim aylem akrabalarimda hepsi burda ama bir tekkk canim kocam gonlumun sultaniiiiii o turkiyedeee bende onu cok ozluyorum ins yakinda gelir yanimaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…