Berenli Saatler :)

Hahahaaaa o da iyiymişşşş Güzel ama oralar, Hollandayı, Hamburg u falan baya beğenmiştim.
Özellikle iklim tam bana göre,paso yağmur yağıyo

canim sen yagmurmu istiyorsunnn gelll ozaman danimarkayaaa istedigin kadar yagmurrr hollanyada ve almanyaya bende gittim guzeller yani normal iste sen bide danmark gellll ayy walla gelsnnn misafir ederim senii yaa ne guzell olurduuuuu

canim sen yagmurmu istiyorsunnn gelll ozaman danimarkayaaa istedigin kadar yagmurrr hollanyada ve almanyaya bende gittim guzeller yani normal iste sen bide danmark gellll ayy walla gelsnnn misafir ederim senii yaa ne guzell olurduuuuu

Ayyyy kıyamammmm güzelim düşünmen bile yeterrr gelmiş kadar oldum vallaaaa
Ben de açıkçası ilerde Türkiyede yaşamak istemiyorum ama tabi şartlar neyi gerektirir onu da bilemiyorum.
Çok güzel ülkemiz ama şartları malesef çok kötü

evt tatlımm miss oldukk rahatladım ve iyice açıldım sabaha kadar uyumam ben artık

Duşa girmeden feci uykum vardı canım ama şimdi cin gibi oldum vallaaa gözler faltaşı resmen

bereeeeennnnnnnnnnnnn....! kızz nereye kayboluyosun sen
Çıkmış topik anası galiba canım offline gorunuyordu:26:

soğuk mu ıvvvvvvvvvvvvvv titreme geldi nasıl yapıyon canım yaz olsa neysede kısın hasta olursun mazallah
Buz gibi değil tatlım 15-20dereceye falan ayarlıyorum, vücut ısımdan düşük tutuyorum. Vücur daha bi sıkılaşıyo soğuk ve soğuğa yakın suyla yıkananca.
Saçlar da geç yağlanıyo

Sıcak suyla yıkanınca ben de öyleyim tatlım ama soğuk suyla duş alıyorum artık, feci dinç oluyorum

kızz gerçekten soğuk suyla banyo yapılırmı bu havalarda bende çok sıcak suyla yapmıyorum da en azında biraz ılk yapıyorum:106:
sıcak su cildi buruşturuyo

yaaa sicak suyun zararli oldugunu biliyorum ama walla elimde degilll.... heleki bu aylardaaa banyoda cokkk usuyorummmm suyu resmen kaynatiyorum banyo hep duman oluyoo kemiklerim usuyo resmenn

ben ilk defa gecen yaz buz gibi suda dus yapmistim,,, okadar cokk sicaktiki havalar bunaliyordum resmen ates basiyodu... ve cagreside bus gibi suydu ama yikanana kadar oluyodumm

kızz gerçekten soğuk suyla banyo yapılırmı bu havalarda bende çok sıcak suyla yapmıyorum da en azında biraz ılk yapıyorum:106:
sıcak su cildi buruşturuyo
Ev hamam gibi tatlım ondan sorun olmuyo. Ama duş alıp dışarı çıkmam lazımsa sıcak suyla alıyorum tabi dulu mecburen
yine bilgisyrı donmuştur belki:26:

Olabilir tatlım pc sinde sorun vardı zaten:44: Geç olduzaten birazdan ben de kaçarım, dersim var sabah offff

Özellikle yüzü ve saçı sıcak suyla yıkamak çok zararlıymış tatlım, en azından banyodan çıkmadan soğuk su tut da azcık şoklama yap
Annem de çok sıcak suyla yıkardı eskiden bizi, elin yüzüm büzüşürdü yaşlılar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…