Oyyyy çookkk uzaklardaymışsın sen tatlımmm, ben Hollandadan öteye geçemedim henüz
yok kizz cokda uzakta sayilmammHollandayla komsunun komsusuyuz
yok kizz cokda uzakta sayilmammhollandayla komsunun komsusuyuz
Hahahaaaa o da iyiymişşşşGüzel ama oralar, Hollandayı, Hamburg u falan baya beğenmiştim.
Özellikle iklim tam bana göre,paso yağmur yağıyo
Tekrarrrr hoşbuldummmm,,, oh mis gibi oldukkkkk
evt tatlımm miss oldukkRahatladım ve iyice açıldım sabaha kadar uyumam ben artık
canim sen yagmurmu istiyorsunnn gelll ozaman danimarkayaaa istedigin kadar yagmurrrhollanyada ve almanyaya bende gittim guzeller yani normal iste sen bide danmark gellll ayy walla gelsnnn misafir ederim senii yaa ne guzell olurduuuuu
evt tatlımm miss oldukkrahatladım ve iyice açıldım sabaha kadar uyumam ben artık
ayy ben banyodan sonra hemen uyurum valla
ayy ben banyodan sonra hemen uyurum valla
sıcak suyla yıkanınca ben de öyleyim tatlım ama soğuk suyla duş alıyorum artık, feci dinç oluyorum
bereeeeennnnnnnnnnnnn....! Kızz nereye kayboluyosun sen
Ayyyy kıyamammmm güzelim düşünmen bile yeterrr gelmiş kadar oldum vallaaaa
Ben de açıkçası ilerde Türkiyede yaşamak istemiyorum ama tabi şartlar neyi gerektirir onu da bilemiyorum.
Çok güzel ülkemiz ama şartları malesef çok kötü
cokk haklisin canim ulkemizin sartlari gercekten kotubende cokk isterdim turkiyede yasamasi hatta esime onerdimde turkiyede kalabiliriz diye ama o yokk evrenim sen burda hayatta yapamazsinn diyodu. ilk basta anlamadim ama birazcik isin icine karisinca evet sanirim yapamam ama ulkemiz gercekten dunyanin en guzel ulkesiiii
yaa yurtdisinda kalacaksan bencee sakin almanya hollanda gibi ulkelerde kalmaahatta danmarkadada kalma
ben olsam hem guzellik bakimindan hemde kanun bakimindan (yasama sartlari falandi filandi) ve moda bakimindan isvecte kalirdimm
Sıcak suyla yıkanınca ben de öyleyim tatlım ama soğuk suyla duş alıyorum artık, feci dinç oluyorum
Çıkmış topik anası galiba canım offline gorunuyordu:26:bereeeeennnnnnnnnnnnn....! kızz nereye kayboluyosun sen
Buz gibi değil tatlım 15-20dereceye falan ayarlıyorum, vücut ısımdan düşük tutuyorum. Vücur daha bi sıkılaşıyo soğuk ve soğuğa yakın suyla yıkananca.soğuk mu ıvvvvvvvvvvvvvv titreme geldi nasıl yapıyon canım yaz olsa neysede kısın hasta olursun mazallah
Sıcak suyla yıkanınca ben de öyleyim tatlım ama soğuk suyla duş alıyorum artık, feci dinç oluyorum
Çıkmış topik anası galiba canım offline gorunuyordu:26:
Ev hamam gibi tatlım ondan sorun olmuyo. Ama duş alıp dışarı çıkmam lazımsa sıcak suyla alıyorum tabi dulu mecburenkızz gerçekten soğuk suyla banyo yapılırmı bu havalardabende çok sıcak suyla yapmıyorum da en azında biraz ılk yapıyorum:106:
sıcak su cildi buruşturuyo
yine bilgisyrı donmuştur belki:26:
yaaa sicak suyun zararli oldugunu biliyorum ama walla elimde degilll.... heleki bu aylardaaa banyoda cokkk usuyorummmm suyu resmen kaynatiyorum banyo hep duman oluyookemiklerim usuyo resmenn
ben ilk defa gecen yaz buz gibi suda dus yapmistim,,, okadar cokk sicaktiki havalar bunaliyordum resmen ates basiyodu... ve cagreside bus gibi suydu ama yikanana kadar oluyodumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?