Özellikle yüzü ve saçı sıcak suyla yıkamak çok zararlıymış tatlım, en azından banyodan çıkmadan soğuk su tut da azcık şoklama yap
Annem de çok sıcak suyla yıkardı eskiden bizi, elin yüzüm büzüşürdü yaşlılar gibi
Özellikle yüzü ve saçı sıcak suyla yıkamak çok zararlıymış tatlım, en azından banyodan çıkmadan soğuk su tut da azcık şoklama yap
Annem de çok sıcak suyla yıkardı eskiden bizi, elin yüzüm büzüşürdü yaşlılar gibi
Gece kusları ben yatıyorum artık sizlere iyi geceler öpüyorum siziiii
evet ya çok sıcak suyla banyo yapınca vücut kuru erik gibi oluyor
uzmanlar çok sıcak suyla banyo yapmayı önermiyor cildin erken yaşlanmasına neden oluyormuş:106:
İyi gecelerr canımm yarın yinee beklerizzzzGece kusları ben yatıyorum artık sizlere iyi geceler öpüyorum siziiii
evet yaa eskiden bizimde eller buzusurduu ama simdi banyo fazli kisa surdugu icin yaslilara donmuyom yaa aslinda haklisin kendimi yavas yavas ilik suya alistirsam fena olmaz
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
evet ya çok sıcak suyla banyo yapınca vücut kuru erik gibi oluyor
uzmanlar çok sıcak suyla banyo yapmayı önermiyor cildin erken yaşlanmasına neden oluyormuş:106:
amannnnnnnn erken yaslanmak miiiiiiiyok ben yarindan itibarenn buz gibi suda yikanacammmmm
İyi gecelerr canımm yarın yinee beklerizzzz
Evet tatlım soğuk olmasa da ılık suya alış. Sporcular falan hep buz gibi suyla yıkanırlarmış vücutları dirençli olsun diye.
Kardeşim 7 yıldır yüzer mesela, o da soğuk suyla yıkanıyo hep, havuza girmeden hocaları bunlara soğuk su tutarmış bi güzel:26:
Çok yaşaaaaa
amannnnnnnn erken yaslanmak miiiiiiiyok ben yarindan itibarenn buz gibi suda yikanacammmmm
ben özellikle doğumdan sonra karnıma buz gibi tazikli su tutuyodum sıkılaşsın diyediyetisyen bir doktor sölemişti:87:
canim ise yaradimi pekiiii:26::26: yaa bir gun hamile kalinca gobegimde izler olsun hiccc istemiyorummm
Kuru erik miiiiii ilahi kızzzzzzzzzzzzÖyle vallaa doğruya doğru.
kucukken yuzme dersinde bizimde hocalarimiz soguk suyu bize tutardiiayyy sinir olurdummmmm ama gercekten o sudan cikinca da okadar cokk dinc ve saglikli oluyordum kiii anlatamam
hic icmedimmmm:26::26::26: ama tadina bakmak isterimmmmıhlamus isteyen var mı:2:
konu derin sanırım
Aynen canımmmmm
Kızlar size doyum olmuyo ama benim artık kaçmam lazımmm, sabah dersim var ne yazik kiiii
Çok öpüyorum siziiiii iyi gecelerrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 314107
canim ise yaradimi pekiiii:26::26: yaa bir gun hamile kalinca gobegimde izler olsun hiccc istemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?