Berenli Saatler :)

evet yaa eskiden bizimde eller buzusurduu ama simdi banyo fazli kisa surdugu icin yaslilara donmuyom yaa aslinda haklisin kendimi yavas yavas ilik suya alistirsam fena olmaz

evet ya çok sıcak suyla banyo yapınca vücut kuru erik gibi oluyor
uzmanlar çok sıcak suyla banyo yapmayı önermiyor cildin erken yaşlanmasına neden oluyormuş:106:

uzmanlar çok sıcak suyla banyo yapmayı önermiyor cildin erken yaşlanmasına neden oluyormuş:106:

amannnnnnnn erken yaslanmak miiiiiii yok ben yarindan itibarenn buz gibi suda yikanacammmmm

Gece kusları ben yatıyorum artık sizlere iyi geceler öpüyorum siziiii
İyi gecelerr canımm yarın yinee beklerizzzz

evet yaa eskiden bizimde eller buzusurduu ama simdi banyo fazli kisa surdugu icin yaslilara donmuyom yaa aslinda haklisin kendimi yavas yavas ilik suya alistirsam fena olmaz

Evet tatlım soğuk olmasa da ılık suya alış. Sporcular falan hep buz gibi suyla yıkanırlarmış vücutları dirençli olsun diye.
Kardeşim 7 yıldır yüzer mesela, o da soğuk suyla yıkanıyo hep, havuza girmeden hocaları bunlara soğuk su tutarmış bi güzel:26:

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Çok yaşaaaaa

Kuru erik miiiiii ilahi kızzzzzzzzzzzz Öyle vallaa doğruya doğru.

amannnnnnnn erken yaslanmak miiiiiii yok ben yarindan itibarenn buz gibi suda yikanacammmmm

kucukken yuzme dersinde bizimde hocalarimiz soguk suyu bize tutardii ayyy sinir olurdummmmm ama gercekten o sudan cikinca da okadar cokk dinc ve saglikli oluyordum kiii anlatamam

ben özellikle doğumdan sonra karnıma buz gibi tazikli su tutuyodum sıkılaşsın diye diyetisyen bir doktor sölemişti:87:

canim ise yaradimi pekiiii:26::26: yaa bir gun hamile kalinca gobegimde izler olsun hiccc istemiyorummm

kucukken yuzme dersinde bizimde hocalarimiz soguk suyu bize tutardii ayyy sinir olurdummmmm ama gercekten o sudan cikinca da okadar cokk dinc ve saglikli oluyordum kiii anlatamam

Aynen canımmmmm

Kızlar size doyum olmuyo ama benim artık kaçmam lazımmm, sabah dersim var ne yazik kiiii
Çok öpüyorum siziiiii iyi gecelerrrrrrrrrr

canim ise yaradimi pekiiii:26::26: yaa bir gun hamile kalinca gobegimde izler olsun hiccc istemiyorummm

canım hadi doğum yaptıktan sonra karın eti löpür löpür olur ya onu sıkılaştırıyor ama çatlaklara falan faydayı olmaz tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…