Berenli Saatler :)

selamm müzikk kutusuu:))

ayyyyyyyyyyy çok teşekkrr ederim gece gece moralim yerine geldii ağlıyodumdaa(beende seninn gelinliğinee bayıldımmmmmmmmmmmm

ay evrenim gelinliğin çok şeker yaaaaaaaaa:26:

kizlarrr gelinligim cokk komiktii yaa
ben bu gelinligi hayattaaa giymem demistim ama eltilerimin israri ile sadece deneme amacli giydim ve giyis o giyis olduuu.... asikk oldumm oldum yaaa tam benlikkk bisiydii ustelik cokda rahat tasidim hic zorlanmadimm dugunumde hopadikk hopadikk oynadimm

oynayan coşan gelinlere bayılırım bende düğünümde coşucam bir kere evleniyoruz dimi yaaaaa

Yaaaa ben de görmek istiyorum gelinliğiniiiiii ben de eklicem bananeeeee
Evrenimmm garip isimli biri eklerse kabul ett benim ooooo
yaa ismin nekadarr garipp acabaaa
ay ben öyleyim tweestcim ya hamileler böyle karınlarını filan tutuyorlar ya bi özenirim anlatamam
nee bekliyosun ozamann hemenn evlendirelim senii bi bebektee sen yapp

hosbulduk naberrr kizzz

ay gercektenmi ne guzel ya ALLAH SAG SALIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN(AMIN)TEBRIK EDERIM VUSLAT ABLA DARISI BASIMAAA

iyiyyyimmm ama hamile degilim daha bugun regl oldum

hayır hamilesin
ay bende kafayı yedim herkesi hamile yapıyorum ya

Yaaaa ben de görmek istiyorum gelinliğiniiiiii ben de eklicem bananeeeee
Evrenimmm garip isimli biri eklerse kabul ett benim ooooo
canimmmm ekleee sanada bakayimm biiii.... biraz merakliyimdaaaa
oynayan coşan gelinlere bayılırım bende düğünümde coşucam bir kere evleniyoruz dimi yaaaaa

ayy bendee yaa ama tozunu bilecenn bazilari varr hic yakismiyoo yaaa oyle sankiii ohhh ohhhh evleniyorum havasi veriyorlarrr

canimm insss o gundee gelir seni telli duvaklii gelin ederizzzz... ooo bidee bi guzelll gobecikk atarizzzz

hayır hamilesin
ay bende kafayı yedim herkesi hamile yapıyorum ya
berenn yarınn psikolojik hamilelik yaşıycann dikkatt frenlee kendini:)))

niye kiz cokmu kotuydu
yokk canım yaa bunalım takılıyodummdaa ferdi tayfr dnledkten sonraa çıktmm:))takipçinmm

2014 geliniğim inşallah

inşallahhh inşallahh bendee nişanlancam o tarhtee
keske amaaaa malesefffffff

sanırım bende nişan 2014 2014 ün sonlarına doğruda düğün

hosbulduk naberrr kizzz

ay gercektenmi ne guzel ya ALLAH SAG SALIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN(AMIN)TEBRIK EDERIM VUSLAT ABLA DARISI BASIMAAA

iyiyyyimmm ama hamile degilim daha bugun regl oldum
iyidir canimm sendenn
Çokk garip çokkkk Soyadımla birleşince heleeee daha da garip oluyo
soyadina bayildimmmmmm

canimm bu aradaaa masallahhhhhhh tuhh tuhhh nazar degmesinn fistik gibisinnn erkek arkadasinlada cokk yakisiyorsunuz allah devamini getirir insss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…