hemdeeee 49 kiloooooooooooooooooooo
iyi demeee
kız tweest senin yüzünden canım erik çekti al işte
kız tweest senin yüzünden canım erik çekti al işte
iyilikkkkkkiyidir canimm sendenn
soyadina bayildimmmmmm
canimm bu aradaaa masallahhhhhhh tuhh tuhhh nazar degmesinn fistik gibisinnn erkek arkadasinlada cokk yakisiyorsunuz allah devamini getirir insss
iyi demeee
hahhhaaaayyytt ben bugünnn marketlerii talan ettimm çileklee erik aradım vee buldummm banaa kim hamilee dedilerr vuslat ablaa hamileymiş meğersmm:))
aman cilekler karpuzlar aklina hiccc getirmeyelimmmmm
iyi demeee
iyidir canimm sendenn
soyadina bayildimmmmmm
canimm bu aradaaa masallahhhhhhh tuhh tuhhh nazar degmesinn fistik gibisinnn erkek arkadasinlada cokk yakisiyorsunuz allah devamini getirir insss
vuslat abla hamilemisin:26::26:
kızlar bir fikrim var herkes vuslatın bebeğine 1 adet hediye alsın cinsiyetini öğrendikten sonra böylece vuslatımıza doğum hediyesi vermiş oluruz
benn varımmmmm amaa vuslat ablaayaa nasıl göndercezzz
kızlar bir fikrim var herkes vuslatın bebeğine 1 adet hediye alsın cinsiyetini öğrendikten sonra böylece vuslatımıza doğum hediyesi vermiş oluruz
cok tsk ederimm yaa aslinda gelinligimi bir gunde aldim firsatim olsaydii ustu biraz fazlaydii boncuklar falan azaltirdim ama kismet boylemis ama yinede gelinligimi cok severek giydim bunun icin cok mutluyum ins sende gelinligini severek giyersinnDedim özelden
Çokkkkkk teşekkür ederim güzelim inşallahhh
Gelinliğinin omuz detayı ve eteğine bayıldımmmm tatlımmm
Ama en çok profil resmine bayıldım harikaaaa
Mutluluğunuz daim olsun inşallah tatlım
Ben bundan alim miiiiiii nolurrrrr
Eki Görüntüle 319853
Ya da buuuuu
Eki Görüntüle 319854
5 haftalık bebişe konvers bakan şizofren teyze BEN
cok tsk ederimm yaa aslinda gelinligimi bir gunde aldim firsatim olsaydii ustu biraz fazlaydii boncuklar falan azaltirdim ama kismet boylemis ama yinede gelinligimi cok severek giydim bunun icin cok mutluyum ins sende gelinligini severek giyersinn
profil resmim icin tsk ederimbi anda cikti o pos
ayyy superrr bi fikirrrrrrrama cinsiyeti belli olsun oyleeee yoksa ben giderim pembe pembe bisiler alirim sonra erkek oluyomuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?