Berenli Saatler :)

hemdeeee 49 kiloooooooooooooooooooo

iyi demeee

Dedim özelden

iyidir canimm sendenn

soyadina bayildimmmmmm

canimm bu aradaaa masallahhhhhhh tuhh tuhhh nazar degmesinn fistik gibisinnn erkek arkadasinlada cokk yakisiyorsunuz allah devamini getirir insss

Çokkkkkk teşekkür ederim güzelim inşallahhh
Gelinliğinin omuz detayı ve eteğine bayıldımmmm tatlımmm
Ama en çok profil resmine bayıldım harikaaaa
Mutluluğunuz daim olsun inşallah tatlım

kızlar bir fikrim var herkes vuslatın bebeğine 1 adet hediye alsın cinsiyetini öğrendikten sonra böylece vuslatımıza doğum hediyesi vermiş oluruz

evettttt tweety kilo alsınn şişko olsunn diyee konu açıcam yakında burayaa kıskancım napıyımm yaaautanıyımmı kıskancım diyee yanii huyum bu

kızlar bir fikrim var herkes vuslatın bebeğine 1 adet hediye alsın cinsiyetini öğrendikten sonra böylece vuslatımıza doğum hediyesi vermiş oluruz

Ben bundan alim miiiiiii nolurrrrr

Ya da buuuuu

5 haftalık bebişe konvers bakan şizofren teyze BEN

Son düzenleme:

tatlım ya sen ne kadar ince düşüncelisin
seni alan koca yaşadı valla
bu arada siteye girdim ama nasıl eklicem bilmiyorum:26:
uğraşıom deminden beri bir sürüde sayfa akmış ben site uğraşırken

cok tsk ederimm yaa aslinda gelinligimi bir gunde aldim firsatim olsaydii ustu biraz fazlaydii boncuklar falan azaltirdim ama kismet boylemis ama yinede gelinligimi cok severek giydim bunun icin cok mutluyum ins sende gelinligini severek giyersinn
profil resmim icin tsk ederim bi anda cikti o pos

ayyy superrr bi fikirrrrrrr ama cinsiyeti belli olsun oyleeee yoksa ben giderim pembe pembe bisiler alirim sonra erkek oluyomuss

ben beyaz tulum alıcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…