Berenli Saatler :)

evet canım daha doğrusu annem beren dio babam başka bişi dio
bugün benimkiyle buluştum ay nasıl mutluyum nasıl
sen naptın bakim

Oyyy oyyyyyy Maşallah diyeyim.Yarında okuldan sonra ben aşkitomla görüşcemmm
Bende temizlik yaptım kendime bakım falan yaptım yarına hazırlık

Oyyy oyyyyyy Maşallah diyeyim.Yarında okuldan sonra ben aşkitomla görüşcemmm
Bende temizlik yaptım kendime bakım falan yaptım yarına hazırlık

dünde ben bakım yaptım ojelerimi sürdüm duşumu aldım güzel bir makyaj bu arada ben benimkinin yanına giderken çok süslüyüm o yokken pasaklı
demek sende yarın buluşuyosun iyi buluşmalar canım benim

Bende ayrı bi özenirim aşkımın yanına giderken
Bende daha oje sürücem ne giyeceğime karar vericem:44: Eğer akşamdan karar vermezsem hep geç kalıyorum

Bende ayrı bi özenirim aşkımın yanına giderken
Bende daha oje sürücem ne giyeceğime karar vericem:44: Eğer akşamdan karar vermezsem hep geç kalıyorum

sakın benim yaptıgımı yapma dün burda sabahladım 3 e kadar ne giyceğime sabah acele acele karar verdim aman canım sen kararını akşam ver

sakın benim yaptıgımı yapma dün burda sabahladım 3 e kadar ne giyceğime sabah acele acele karar verdim aman canım sen kararını akşam ver

Offff yaa birde ben okula gidicem ondan sonra görüşcezz
Ne giysem kiiiii.Çok kararsızım ben.Sabaha kadar düşünsem bulamam.Aşkıma sorarım oda bişey demez pffffffff

Offff yaa birde ben okula gidicem ondan sonra görüşcezz
Ne giysem kiiiii.Çok kararsızım ben.Sabaha kadar düşünsem bulamam.Aşkıma sorarım oda bişey demez pffffffff

benimki değişik şeyler giymemi çok seviyor mesela yeni aldıgım herşeyi çok seviyo geçenlerde vişne rengi bir bluz almıştım dün onu giyindim bir beğendi anlatamam yeterki dekolte olmasın içinden geleni giy canım en çok sevdiği kıyafetlerini giy

SEvgilime sorarım hepsi güzel der
Artık bişe giyerim
Hatta ben gidim ojemi sürüyüm
Kıyafetime karar veriyim.
Size iyi sohbetler güzellikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…