Berenli Saatler :)

Aynen ya valla hey gidi günler heyyy

Beren senin geldi galibaaa
Ojeni sürdün mü?

kızlar ben ojemi sürüp yatıcam benim gözler gidiyo yarın bide benim odunla buluşcam öpüyorum hepinizi iyi geceler güzel sohbetler diliyorum görüşürz yarın

bu yazdıklarını okurken hayal ettimde o anları valaha gözlerim doldu çok duygusal biriyimdirde

hee balayına giderken ne ağladıydım yolda bunu düşünerek, kocam da bana bakıp bakıp aşkım nolur üzülme diyip durduydu oyy canım yaa.. bi yandan da ona üzüldüm orda nasıl hissetti kendini kimbilir off dıkandım haa çok pis daraldım şuanda. kocam da yok evde

kızlar saat 3 ve biz hala ayaktayız uykusu gelen varmı

az buçuk geldi benim :78:

Hangi renk oje sürcen
Yarın ne giyecen
Ayyy ne kadar meraklıyım dimi

french yapıcam canım eller öyle bakımlı ve sade gözüküyor
ne giyceğime karar vermedim aslında bugün karar vermem lazımdı ama buraya yazmaktan bakamadım ama yarın sabah karar veririm inşallah hatta ne giydiğimi buraya eklerim canım

kızlar ben ojemi sürüp yatıcam benim gözler gidiyo yarın bide benim odunla buluşcam öpüyorum hepinizi iyi geceler güzel sohbetler diliyorum görüşürz yarın

Hadi iyi geceler canım görüşmek üzere
Allaha emanet ol byeee
Ohh yarının tadını çıkar bence

Kendine gel şekerim
AT bu düşünceleri aklından
Sil gözyaşlarını

canım güle güle, kendine iyi bak.. yarın güzel bir geçirin bakalım cancağızınla
Kendine gel şekerim
AT bu düşünceleri aklından
Sil gözyaşlarını

attım gitti

Kızlar ben de çıkayım müsaadenizle, herkese bu güzel sohbet için çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın, hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
Öpülüdnüz

Kızlar ben de çıkayım müsaadenizle, herkese bu güzel sohbet için çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın, hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
Öpülüdnüz

Hadi hayırlı geceler görüşrüz inşallah canım
Yİne gle bekleriz
Sende bizi bu güzel sohbetinden mahrum bırakma
İyi geceler tatlı rüyalar

Tünaydın fıstıklı lokumlarım
Kimse yok bugün tükkanı ben açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…