benim kardeşşim düğünüme 2 gün kalmış zil takıp oynıyodu evde 'ohh sonunda gidiyosun oda bana kaldı bilgisayar bana kaldı' diyeçok zoruma gidiyodu hee sonra öğrendim ki evlendiğim gün odasından dışarı çıkıp yemek bile yememiş ağlamaktan, annem sabah 1 poşet selpak topladım demişti emin ol siz de çok düşkün olacaksınız canım birbirinize
kızlar saat 3 ve biz hala ayaktayız uykusu gelen varmı
Beren senin geldi galibaaa
Ojeni sürdün mü?
Her zamanki halim
süremedim hala canımbiyazcık geldi ama sizinle sohbeti bırakamıyorum ya
bu yazdıklarını okurken hayal ettimde o anları valaha gözlerim doldu çok duygusal biriyimdirde
kızlar saat 3 ve biz hala ayaktayız uykusu gelen varmı
Hangi renk oje sürcen
Yarın ne giyecen
Ayyy ne kadar meraklıyım dimi
kızlar ben ojemi sürüp yatıcam benim gözler gidiyoyarın bide benim odunla buluşcam öpüyorum hepinizi iyi geceler güzel sohbetler diliyorum görüşürz yarın
hee balayına giderken ne ağladıydım yolda bunu düşünerek, kocam da bana bakıp bakıp aşkım nolur üzülme diyip durduydu oyy canım yaa.. bi yandan da ona üzüldüm orda nasıl hissetti kendini kimbilir off dıkandım haa çok pis daraldım şuanda.kocam da yok evde
az buçuk geldi benim :78:
kızlar ben ojemi sürüp yatıcam benim gözler gidiyoyarın bide benim odunla buluşcam öpüyorum hepinizi iyi geceler güzel sohbetler diliyorum görüşürz yarın
Kendine gel şekerim
AT bu düşünceleri aklından
Sil gözyaşlarını
Kızlar ben de çıkayım müsaadenizle, herkese bu güzel sohbet için çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın, hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
Öpülüdnüz
günaydın yeni kalktım poğaça yaptım pişiyor.gelin yiyelim kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?