ozaman benide cokkk sevecennnn kaynanamii cokkkkk severimm
ama tabii bu isler karsiliklidir bazi kaynanalar gercekten cok zordur ama bazi gelinlerde zordurlar
kız bulmuslar bizim gibi gelinleri daha ne istiyolarrrr
Biliyordum zaten o finalle bitireceğini biz dün bi bomba patlatmışız hala bugün etkisi sürüyor
Parça tesirli vallaa
ooooo maşallah bacımmm KAHROL DÜŞMAN AL SANA BOMBAAAAA
Hee bizde daha ne cevherler var pohum 12/24e ne zaman gececek herifin
seni ben sefsem olmazmı beya.
herşeyin hayrlısı evrenimmm:))walla bende onu bulmusum daha ne istimmm
kizlarr yaa bazen dua ederiz yaaa rabbim iyi koca versin diye bence birazda iyi kaynana icin dua etmek gerekk
canımm sevgi kısmınaa karışamam ben sadecee saygısızlık yapıpta marifetmiş gibi burda anlatann ölseler üzülmem oynarm diyen insanlardan bahsedyrmm sevmek zorunda değilsnz tabikide..aslaa kişisel algılama olrmuuvalla beni sevsenizde sevmesenizde yalan konuşamam ben onu sevmiyorum oda beni.
işte dediyim gibi yaşayan bilir.
hayat da her sey karşılıklıdır
ne yaparsan karşılıgınıda zamanla alırsın.......
Gelirim annemBiliyordum zaten o finalle bitireceğini biz dün bi bomba patlatmışız hala bugün etkisi sürüyor
Parça tesirli vallaa
Tabiki canıımm bizim topikte olmaz öyle şeylerr
mervemmmm kizzz neyapiyonnnn niye yoksunn facedee senin guzel yuzunude goreekde gozlerr bayram etseee
haklisin canim saygi cokk onemlii ama iste bazen karsilikli olmasi gereken bi durum cunku bir sure sonra insan kendi haksizliga dayanamiyo sen dua et ins kaynanan sana karsi hep saygili seni ayleden gorsun.seni zatenn seviyorumkii hemdee çok çokk:)))yaa illaki zordurr amaa oda annee yanii nebiliyimm benn çok sevgi kısmına bişey diyemem amaa saygı duyulması taraftarymm yani ben aslaa saygısızlk yapmamm banaa neyaparsa yapsınn herşeyi geçtimm sevdiğim adamı yetştrmişş hakkını nasıl öderizz..
valla beni sevsenizde sevmesenizde yalan konuşamam ben onu sevmiyorum oda beni.
işte dediyim gibi yaşayan bilir.
hayat da her sey karşılıklıdır
ne yaparsan karşılıgınıda zamanla alırsın.......
Bebeğim Benim Bende Seni Severim..
Kızım Ne Yapıyor Benim İyi mi ?
Çikolata Yiyor musun Annesi ?
iyi geceler gülom datlu rüyalar....Olmaz Olur mu ?
Olur da Sabah Sevin..
Şimdi Yatayım Ben, Sabah İşe Gideceğim..
Bende Hepinizi Seviyorum..
Çook Öptüm..
Hadi İyi Geceler..
herşeyin hayrlısı evrenimmm:))
canımm sevgi kısmınaa karışamam ben sadecee saygısızlık yapıpta marifetmiş gibi burda anlatann ölseler üzülmem oynarm diyen insanlardan bahsedyrmm sevmek zorunda değilsnz tabikide..aslaa kişisel algılama olrmuu
Kızlar ben kaçıyorum artıkınnnn yatim de sabah kalkıp yapim bari ödevi:44:
Çok öpüyorum hepinizi iyi gecelerrr
Eki Görüntüle 320720
herşeyin hayrlısı evrenimmm:))
canımm sevgi kısmınaa karışamam ben sadecee saygısızlık yapıpta marifetmiş gibi burda anlatann ölseler üzülmem oynarm diyen insanlardan bahsedyrmm sevmek zorunda değilsnz tabikide..aslaa kişisel algılama olrmuu
yuhh merve bu lafı yedin ve sustun muuu yaniiiiBaşına gelmeyen bilemez gerçektende saygı hakedene duyuLUR
hERŞEY KARŞILIKLI valla şu hayatta malesef
Nişanlıyken bende böyle derdim her şey toz pembe
Ama evlenince çok farklı oluyor.o beni sevmiyor bende onu
En basit bir olayı anlatayım
Benim kayınvalidemgil yurt dışındalar
Tatile geldi k.validem çikolata getirmiş
Oğlunun sevdiği tabi
aldım yiyorum bide ne desin
ben onu oğluma getirdim diye
İçimden çüşşş dedimmmmmmm
Ben senin çikolatana mı kaldım beee dedim ama içimden tabii
İŞte nefretim burdan başladı
haklisin canim saygi cokk onemlii ama iste bazen karsilikli olmasi gereken bi durum cunku bir sure sonra insan kendi haksizliga dayanamiyo sen dua et ins kaynanan sana karsi hep saygili seni ayleden gorsun.
canimm gercekten cok uzuldum ama malesefkiii bi cok kadinlarin durumu boylee.. kaynana gelin anlasamazligi aslinda ortada belki biside yok ama iste olmayinca olmuyoo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?