Berenli Saatler :)

ozaman benide cokkk sevecennnn kaynanamii cokkkkk severimm

ama tabii bu isler karsiliklidir bazi kaynanalar gercekten cok zordur ama bazi gelinlerde zordurlar

seni zatenn seviyorumkii hemdee çok çokk:)))yaa illaki zordurr amaa oda annee yanii nebiliyimm benn çok sevgi kısmına bişey diyemem amaa saygı duyulması taraftarymm yani ben aslaa saygısızlk yapmamm banaa neyaparsa yapsınn herşeyi geçtimm sevdiğim adamı yetştrmişş hakkını nasıl öderizz..

valla beni sevsenizde sevmesenizde yalan konuşamam ben onu sevmiyorum oda beni.
işte dediyim gibi yaşayan bilir.
hayat da her sey karşılıklıdır
ne yaparsan karşılıgınıda zamanla alırsın.......

12/24 te zaten hayatım ama geçici pazartesiye kadar bi arkadaşları izinli onun yerine bakıo şimdilik
pazartesi tekrar 8/5 yani yine pek giremicem nete aslında bişi demio bana da o yatıo erkenden 12 gibi e bende onun yalnız yatmasına dayanamam yatıom bendee mecburr

walla bende onu bulmusum daha ne istimmm

kizlarr yaa bazen dua ederiz yaaa rabbim iyi koca versin diye bence birazda iyi kaynana icin dua etmek gerekk
herşeyin hayrlısı evrenimmm:))

canımm sevgi kısmınaa karışamam ben sadecee saygısızlık yapıpta marifetmiş gibi burda anlatann ölseler üzülmem oynarm diyen insanlardan bahsedyrmm sevmek zorunda değilsnz tabikide..aslaa kişisel algılama olrmuu

Gelirim annem

Ulan asıl biz seni yakaladık be kaçak karı nerelerdesin sen
İlla peşinden koşturacan demi diyet topiklerinde gezmeyi bilirsinde
Bizimle şurda iki tatlı sohbet etmezsin

Hee bizde daha ne cevherler var pohum 12/24e ne zaman gececek herifin[/QUOTE]hiiii ulen ben online takipten görmişem adınızı pohla senin dedim bi ceeee diyem şu garulara ......

haklisin canim saygi cokk onemlii ama iste bazen karsilikli olmasi gereken bi durum cunku bir sure sonra insan kendi haksizliga dayanamiyo sen dua et ins kaynanan sana karsi hep saygili seni ayleden gorsun.

canimm gercekten cok uzuldum ama malesefkiii bi cok kadinlarin durumu boylee.. kaynana gelin anlasamazligi aslinda ortada belki biside yok ama iste olmayinca olmuyoo...

hayirlisii tabii canimmm

Kızlar ben kaçıyorum artıkınnnn yatim de sabah kalkıp yapim bari ödevi:44:
Çok öpüyorum hepinizi iyi gecelerrr

Eki Görüntüle 320720

yok bitanem üstüme alınmadım d sadede dedıyım gıbı yaşayan bılır ben asla burda oyle konu acmadım acmamda
asla kaynanam ne yaparsa yapsın yuzune de vurmdım saygısızlıkta etmedım
sadece allaha havele ettim bıldıyı gıbı yapsın.başka da bişey demem.neyse ya bu konunu da uzamasını istemem sadece fikrimi soyledım

Başına gelmeyen bilemez gerçektende saygı hakedene duyuLUR
hERŞEY KARŞILIKLI valla şu hayatta malesef
Nişanlıyken bende böyle derdim her şey toz pembe
Ama evlenince çok farklı oluyor.o beni sevmiyor bende onu
En basit bir olayı anlatayım
Benim kayınvalidemgil yurt dışındalar
Tatile geldi k.validem çikolata getirmiş
Oğlunun sevdiği tabi
aldım yiyorum bide ne desin
ben onu oğluma getirdim diye
İçimden çüşşş dedimmmmmmm
Ben senin çikolatana mı kaldım beee dedim ama içimden tabii
İŞte nefretim burdan başladı

pohhh
otur oturduğun yerde annem beni fırçalayana kadar burdayım ona göre .....

yuhh merve bu lafı yedin ve sustun muuu yaniiii
densizzzz kadın yaa ne demek yaniiii oğlun kim gelinin kim

canlarımmm benimmm tabiki yaşamadığm için henüzz bilemem amaa benim kaynanadan ziyadee büyüklerimee karşı davranşlarm böylee herşeyi geçtmm bi saygısızlk yapsamm annmle babam ben haklı olsam bilee gebertirlerr beni..bizdee büyükk önemlidir kötüde olsaa yaşa hürmetenn bişey diyemeyz..herkesin yaşam tarzı tabikidee kötü kaynanalar vardr amaa o onun kişiliği nedeym bilemedm daha fazla tepki almadan ben gideym çıkaym artıkn..evrenimm şimdiki kayınvalide adayımm inşallahtaa o olurr dünya tatlısı bi kadın ailecek tanıyoruzz zatenn şeker gibidrr:))inşallah hayrlısıdrda o olurr..yaşamadan konşmak tabikşde rahat oluyoo ama allah şükürr bu yaşımaa kadarr bu sözylediklerimn aksini yapmadm aallh yaptrmasında nedeymm

merviş ....
benim kaynanamında beni sevdiğini sanmıyorum ama nedendir bilinmez ben onu seviyorum içimden öle geliyor valla hem şikayetçiyim ama hemde seviyom ...
çok çarpık bi ilişki benimkide yaaaa:44:

Başlıktaki Berenli Saatler yazısını görünce aklıma hiç geyik muhabbeti gelmiyordu..Direk üzerine Beren Saat in resminin olduğu saatlerin fotoğraflarının olduğu bir topik herhalde diye düşünüp bakmıyordum bile....Sonradan aklım başıma geldi çok güldüm kendime...Sanırım gecenin safı ya da sazanı benim galiba :)))))))))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…