Berenli Saatler :)

hiçte bikeremmmm erkek tarafı alır.kız tarafına masraf yaptırılmaz.hoş benimde eniştem alcak ama:))) hahah :)) sözü var die.otomotik beşik alcak hemd:)

berenn benii öldürcekk bidaa topiğee almıycakk kaynana topiğine çevrdim 2 dakkadaa:))
ahhhh sennn yokmusunnn sennnnnnnnn tatlii cadiiiii
iyi gecelerr cicimmmmm

anladim canimm gercekten cok uzuldum ins kocanla hep mutlu olursun canim.. bence artik o kotu gunleride unut bosver o kendi yolluna sen kendi yolluna... sen kocana ogluna bak ins kocanda seni hic bi zaman uzmez canim

ahaaa tweetydee gelmişşş tweetycimm sen sus sen bekarsın dedee defolup gideyimm ders çalışaymm:))

Aman onda daha neler varda işte her gece birini paylaşsam şoke olursunuz valla
Zaten yaptım canım bu seferde kapıyı tıklatıyor öhöö öhöö diye öksürüyor çıkın yeni evlimisiniz siz diyo
Aman oda adet uydurmuş Allah allah ilk bebeğim valla kimse almasın ben alayım her şeyini ben yapayım hediye getirmek siteyen olursa getirsin

Hoşgeldin bebeğim

yok bizde gerçekten kız tarafı alırmış görümceme kaynanam alınca adetlerimiz literatürüne girmiş annemlerde aldı zaten benim annem çocuğum olsun dünyayı yığarım demişti dediğinide yaptı benide mahçup etmedi torbayıda büzdü çok şükür........

ayy canım benim cok tşk edeim guzel sozlerın ıcın.
keşke gidse kendi yoluna guzel olucak ama neyse gece gece agzımı bozmayım ben....

Ah canım seninde yaşadıkların hiç kolay değil
Rabbim yardımcın olsun Allah evladını size bağışlasın
Ama işte herkesin yaşadığı kendine ağır geliyor tatlım

Aman onda daha neler varda işte her gece birini paylaşsam şoke olursunuz valla

Zaten yaptım canım bu seferde kapıyı tıklatıyor öhöö öhöö diye öksürüyor çıkın yeni evlimisiniz siz diyo

yok artıkkkk zeksss hayatınızada mı karışıoooooooooo
ALLAHIM SEN BÖYLE İNSANLARDAN KORU YARABBİM
MERVE SENDE DUA ET İYİKİ UZAKTALAR :18::18:

ahaaa tweetydee gelmişşş tweetycimm sen sus sen bekarsın dedee defolup gideyimm ders çalışaymm:))

daha demin gidecem diyordun hala gidiyon hala gidiyon kaybol git dersine calis dermisimmmm gitmeeeeee

ayy canım benim cok tşk edeim guzel sozlerın ıcın.
keşke gidse kendi yoluna guzel olucak ama neyse gece gece agzımı bozmayım ben....

canim onu allaha havale et.. elbet hergun boyle gitmez hic bisi.. "gun doner devan olurmus" mu iste boyle bi atasozu vardida dogru mu soyledim bilemiyomm

Ah canım seninde yaşadıkların hiç kolay değil
Rabbim yardımcın olsun Allah evladını size bağışlasın
Ama işte herkesin yaşadığı kendine ağır geliyor tatlım
evet bitanem.cok sagol
yok artıkkkk zeksss hayatınızada mı karışıoooooooooo
ALLAHIM SEN BÖYLE İNSANLARDAN KORU YARABBİM
MERVE SENDE DUA ET İYİKİ UZAKTALAR :18::18:

ondan bitane de bende var yani kaynanam oluyoda kendisi..

ooyyy bebeemm hoşgeldinnnnnn beaaaaa

heyyyyyyyyyytttttt garu hoş gelmişen len beyaaaaaaaa

hoşbulduk len

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…