heyyyyyyyyyytttttt garu hoş gelmişen len beyaaaaaaaamerhaba
ahhhh sennn yokmusunnn sennnnnnnnn tatlii cadiiiiiberenn benii öldürcekk bidaa topiğee almıycakk kaynana topiğine çevrdim 2 dakkadaa:))
tatlı benim hayat hikayem tam farklı o kadar şeyler yaşadımkı anlatırsam sabah olur.bşınızı şişirmeyeyim.ben azeriyim bakuda yaşıyorumdum eşimde turk vu burda yaşıyo.hic bunu başta düşünmedim yani.hayat işte bize e getirceyını bılemeyızkı
Aman onda daha neler varda işte her gece birini paylaşsam şoke olursunuz vallacanimm uzuldumm gercekten.... bellikii cok seyler yasamissin... canimm niye esini yanina almadinda sen trye gittin. senin icin zor olmadimii.. benimde esim trde bende yurtdisinda ama biz benim oldugum yere kalmayi dusunuyoruz... keske sende esini yanina goturseydinn en azindan bunlari yasamazdinn oyle insanlardan uzak kalirdinn
anladim canimm hakinizda hayirlisi buymus demek tatlimm... birde kaynanana gicik oldum hic sevmem bu tur hareketleriii ne kadar ayip
Zaten yaptım canım bu seferde kapıyı tıklatıyor öhöö öhöö diye öksürüyor çıkın yeni evlimisiniz siz diyodemez canım yaa ben çözdüm onu datlu garu maaşallah..pekde sevimli maaşallah....hatunuma...
estağfurullah bebeğim öle demek istemedim o senin saygından ötürü yani...
çikolatayı ham yapmakla iyi yapmışsın keşke üstünede oğlunu ham yapaydın daha lezzetli olurmuş ... çikolata adrese teslim olurmuş neyse susayım bari
Aman oda adet uydurmuş Allah allah ilk bebeğim valla kimse almasın ben alayım her şeyini ben yapayım hediye getirmek siteyen olursa getirsinya canım benim insann şakayla karışık vurur lafı
bak şimdi ben herzaman derim bilion kayınvalidemi severim aram iyidir hep bizi düşünür diye ama kaynana işte
geçen ay ordaydım ya biliosun muhabbete bak dediki
bizde adettir bebeğin ilk beşiğini kız tarafı alır var mı sizde böyle adet ben tabii bozuldum ilk defa da duydum böyle bişeyiiii biliyorum kötü bi niyetle demedi adetlerini söyledi ama
bende gülerek dedim ki anne bizde öyle bi adet yok kız analarına masraf yaptırmıyolar bizde diyeeee ohhh lafımıda dedim tavrımıda koydum
biz alırız eşimle beşik yaaa ne demek kız tarafı alacakmışş
merhaba
ahhhh sennn yokmusunnn sennnnnnnnn tatlii cadiiiii
iyi gecelerr cicimmmmm
anladim canimm gercekten cok uzuldum ins kocanla hep mutlu olursun canim.. bence artik o kotu gunleride unut bosver o kendi yolluna sen kendi yolluna... sen kocana ogluna bak ins kocanda seni hic bi zaman uzmez canim
heyyyyyyyyyytttttt garu hoş gelmişen len beyaaaaaaaa
tatlı benim hayat hikayem tam farklı o kadar şeyler yaşadımkı anlatırsam sabah olur.bşınızı şişirmeyeyim.ben azeriyim bakuda yaşıyorumdum eşimde turk vu burda yaşıyo.hic bunu başta düşünmedim yani.hayat işte bize e getirceyını bılemeyızkı
Aman onda daha neler varda işte her gece birini paylaşsam şoke olursunuz valla
Zaten yaptım canım bu seferde kapıyı tıklatıyor öhöö öhöö diye öksürüyor çıkın yeni evlimisiniz siz diyo
ahaaa tweetydee gelmişşş tweetycimm sen sus sen bekarsın dedee defolup gideyimm ders çalışaymm:))
:44::44::44::44::44::44::44::26::26::26::26::26::26::26::26:
:44::44::44::44::44::44::44::26::26::26::26::26::26::26::26:canım bi sorun mu var.........
ayy canım benim cok tşk edeim guzel sozlerın ıcın.
keşke gidse kendi yoluna guzel olucak ama neyse gece gece agzımı bozmayım ben....
evet bitanem.cok sagolAh canım seninde yaşadıkların hiç kolay değil
Rabbim yardımcın olsun Allah evladını size bağışlasın
Ama işte herkesin yaşadığı kendine ağır geliyor tatlım
yok artıkkkk zeksss hayatınızada mı karışıoooooooooo
ALLAHIM SEN BÖYLE İNSANLARDAN KORU YARABBİM
MERVE SENDE DUA ET İYİKİ UZAKTALAR :18::18:
ooyyy bebeemm hoşgeldinnnnnn beaaaaa
heyyyyyyyyyytttttt garu hoş gelmişen len beyaaaaaaaa
Aman onda daha neler varda işte her gece birini paylaşsam şoke olursunuz valla
Zaten yaptım canım bu seferde kapıyı tıklatıyor öhöö öhöö diye öksürüyor çıkın yeni evlimisiniz siz diyo
Aman oda adet uydurmuş Allah allah ilk bebeğim valla kimse almasın ben alayım her şeyini ben yapayım hediye getirmek siteyen olursa getirsin
Hoşgeldin bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?