Berenli Saatler :)

kizlarrrr musadee verinnn kocisi ararimmmm......

gorusuruzzzz hemenn gelirimmm haaa bi yere kayp olmayayinnnn

kıyamam canım ya neden ağladın kim ağlattı seni

annemle tartıştık hiç suçum yoktu ve günahımı aldı en sevmediğim şeydir suçsuz yere suçlanmak ağladım odamda gözlerim şiş ama siz aklıma geldiniz gidiyim topiğimede orda düzelirim dedim düzeldim kuzum

kızlarr sayfalar çok geç açılıyor :44:
sitede sorunmu var acep:26:

aynen elifciimm bende öyle çıkasım gelmiyor
ara ara eşime bakıyorum uyanıp beni pcnin başında yakalamasın diye:96:

Bende evde olunca babamı kontrol ediyorum
kizlarrrr musadee verinnn kocisi ararimmmm......

gorusuruzzzz hemenn gelirimmm haaa bi yere kayp olmayayinnnn

Ben söz vermeyim bebeğim çok uykum var.Yarın gece görüşürüz inş.

diğeri face grubuyla alakası yok tatlım bana özel mesaj gelmiş

.B

oyyyy oyyyyy kıyamam yaaaaa üzülme canımmmmm yaaa anne işte ( kimbilir ne yaptı kadına )

oyyyy oyyyyy kıyamam yaaaaa üzülme canımmmmm yaaa anne işte ( kimbilir ne yaptı kadına )

inan meltemim ben hiç bir şey yapmadım yani o kadar canım yandıki suçsuz yere günahımı aldı üstüne üstlükk bide diyorki duygu sömürüsü yapıpta ağlama diyor halbuki benim gözyaşlarım kırılan kalbimin parçaları bunu bilmiyor tabi..

takılıyom canım yaaa ne olduki ya merak ettim

canım benim üzülme olur böyle şeyler anne evlat arasında

canimm uzme kendinii bazen olur oyle anneyle kiz arasindaa.... annene kirilma gucenme.. sende sakinles annende sakinlessin git konus ona isin aslini anlat anlicaktir senii...

kız sen ne çabuk geldin

2 dk konustukkk tamam saka sakaa kocisin sinavlari var ve arkadasiyla ders calisiyoo bi saat sonra arayacak ben

takılıyom canım yaaa ne olduki ya merak ettim

ah sorma meltemim ya bluzumun önü açılmış biraz dekolte kısmı neyse ben farkında değilim otobüsteki bir adam bana bakıyormuş tabi ben müzik dinliyorum neyse indik otobüsten annem bana bagırmaya basladı işte neymiş ben açık bluzlar giyiniyormuş kimseye aldırış etmeden inanın bluz açık değil fotomu koycam görün açıkmı değilmi neyse anne dedim bagırmadan önce keşke uyarsaydın bluzunu düzelt die dedim bana işte sus çok konuşma filan diye bagırdı içime attım eve geldiğimde odamda 1 saat ağladım gözlerim şiş odanın yanından geçerkende bana duygu sömürüsü yapma timsah gözyaşları bunlar dedi nasıl üzüldüm nasıl kırıldım anlatamam kendimi buraya attım sizlerde olmasanız ben naparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…