superrrr alalimmmm alalimmmmm dert ortagimmdaa gelsinnn bizeeeeeee
diğeri kimdi:26::26::26:
asla yapmam öyle şey aslında bugün ben çok ağladım biliyomusun vuslatım
kizlarrrr musadee verinnn kocisi ararimmmm......
gorusuruzzzz hemenn gelirimmm haaa bi yere kayp olmayayinnnn
kıyamam canım yaneden ağladın kim ağlattı seni
aynen elifciimm bende öyle çıkasım gelmiyor
ara ara eşime bakıyorum uyanıp beni pcnin başında yakalamasın diye:96:
kizlarrrr musadee verinnn kocisi ararimmmm......
gorusuruzzzz hemenn gelirimmm haaa bi yere kayp olmayayinnnn
diğeri face grubuyla alakası yok tatlım bana özel mesaj gelmiş
annemle tartıştık hiç suçum yoktu ve günahımı aldı en sevmediğim şeydir suçsuz yere suçlanmakağladım odamda gözlerim şiş ama siz aklıma geldiniz gidiyim topiğimede orda düzelirim dedim düzeldim kuzum
geldi aramıza ben hemen resimlerini bakıyorum ceydanın
vayyyy ozelll mesajj haaaaadiğeri face grubuyla alakası yok tatlım bana özel mesaj gelmiş
tamam canım git ara kocanı sonra dön aramıza valaha ben burdayım
oyyyy oyyyyy kıyamam yaaaaa üzülme canımmmmm yaaa anne işte ( kimbilir ne yaptı kadına)
geldimmmmmm kizlarrrrrr
simdii bakiyorumm ceydayaaa
vayyyy ozelll mesajj haaaaa
canimm aradimm konustukkkk geldimmm
elifim kal ya
Bende evde olunca babamı kontrol ediyorum
Ben söz vermeyim bebeğim çok uykum var.Yarın gece görüşürüz inş.
.B
inan meltemim ben hiç bir şey yapmadım yani o kadar canım yandıki suçsuz yere günahımı aldı üstüne üstlükk bide diyorki duygu sömürüsü yapıpta ağlama diyor halbuki benim gözyaşlarım kırılan kalbimin parçaları bunu bilmiyor tabi..
annemle tartıştık hiç suçum yoktu ve günahımı aldı en sevmediğim şeydir suçsuz yere suçlanmakağladım odamda gözlerim şiş ama siz aklıma geldiniz gidiyim topiğimede orda düzelirim dedim düzeldim kuzum
canimm uzme kendinii bazen olur oyle anneyle kiz arasindaa.... annene kirilma gucenme.. sende sakinles annende sakinlessin git konus ona isin aslini anlat anlicaktir senii...
inan meltemim ben hiç bir şey yapmadım yani o kadar canım yandıki suçsuz yere günahımı aldı üstüne üstlükk bide diyorki duygu sömürüsü yapıpta ağlama diyor halbuki benim gözyaşlarım kırılan kalbimin parçaları bunu bilmiyor tabi..
kız sen ne çabuk geldin
takılıyom canım yaaa ne olduki ya merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?