canimm uzme kendinii bazen olur oyle anneyle kiz arasindaa.... annene kirilma gucenme.. sende sakinles annende sakinlessin git konus ona isin aslini anlat anlicaktir senii...
2 dk konustukkk tamam saka sakaa kocisin sinavlari var ve arkadasiyla ders calisiyoo bi saat sonra arayacak ben
inan meltemim ben hiç bir şey yapmadım yani o kadar canım yandıki suçsuz yere günahımı aldı üstüne üstlükk bide diyorki duygu sömürüsü yapıpta ağlama diyor halbuki benim gözyaşlarım kırılan kalbimin parçaları bunu bilmiyor tabi..
elifim kal ya
canım benim üzülme olur böyle şeyler anne evlat arasında
Babamda söylemişti o lafı bana.Bana herkes küfretsin sövsün dövsün tek damla gözyaşı gelmez benden.7senelik dostm var mesela hergünümüz beraber geçer o bile ağladığmı görmemiştir.Yani tek babamın laflarına ağlarım.Geçende tartışmıştık benimde ağlamam gelince hemen çenem titrer sonra tutamam kendimi.Bende odama kaçtım görmesn diye bana dediki 'en ucuzunu yapma' dedi
ah sorma meltemim ya bluzumun önü açılmış biraz dekolte kısmı neyse ben farkında değilim otobüsteki bir adam bana bakıyormuş tabi ben müzik dinliyorum neyse indik otobüsten annem bana bagırmaya basladı işte neymiş ben açık bluzlar giyiniyormuş kimseye aldırış etmeden inanın bluz açık değil fotomu koycam görün açıkmı değilmi neyse anne dedim bagırmadan önce keşke uyarsaydın bluzunu düzelt die dedim bana işte sus çok konuşma filan diye bagırdı içime attım eve geldiğimde odamda 1 saat ağladım gözlerim şiş odanın yanından geçerkende bana duygu sömürüsü yapma timsah gözyaşları bunlar dedi nasıl üzüldüm nasıl kırıldım anlatamam kendimi buraya attım sizlerde olmasanız ben naparım
şekerleriiimm ben kaçayım artıkk
kendinize yahşii bakın güzelleeerrhepinizi çoookk öpüyorummm
iyi geceler güzel rüyalaaaaaarrrrrrrrr
hımmmmm anne işte canım korumak istemiş seniii
aynı kaderi paylaşıyoruz ya ben orda ağlıyorum hemde en içten şekilde bana timsah gözyaşları bunlar dedi
kız ne düşünüyosun katılsana sohbete
Babam çok ağır konuşur sonra hatasını anlar gelir hemen özür diler
canimmm annende iste korumak istiyo senii belliki o an cokk kizmis hem anneni anlayabiliyorum kesin icinden o adama kufur etmistir cok kizmistir ve adama kizamadigi icin sana patladii... uzulmeee canimm herkes bi anlikk sinirle ofkeyle herseyi soyleyebilir kalp kirabilir. annen sakinlesince git yanina durumu anlat konusun...anladım canım ya ben zaten bişi yapmadımki anlattım bak aşağda oku allah aşkına benim ne suçum var evrenim ya
ben takipteyim çocuk var yanımda rahat vermiyor
üzülmeyin kızlar
beren ekle bakim istek yolladım
canimmm annende iste korumak istiyo senii belliki o an cokk kizmis hem anneni anlayabiliyorum kesin icinden o adama kufur etmistir cok kizmistir ve adama kizamadigi icin sana patladii... uzulmeee canimm herkes bi anlikk sinirle ofkeyle herseyi soyleyebilir kalp kirabilir. annen sakinlesince git yanina durumu anlat konusun...
iyi gecelerr hamis ablacimmmm tatli ruyalarrr
Ben geldimmmmmmm
Sunumumu yaptımmm, ödevimi yaptımmmmm,, sınavlara daha koskoca 5 gün varrrr yuppiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?