Berenli Saatler :)

anladım canım ya ben zaten bişi yapmadımki anlattım bak aşağda oku allah aşkına benim ne suçum var evrenim ya

Babamda söylemişti o lafı bana.Bana herkes küfretsin sövsün dövsün tek damla gözyaşı gelmez benden.7senelik dostm var mesela hergünümüz beraber geçer o bile ağladığmı görmemiştir.Yani tek babamın laflarına ağlarım.Geçende tartışmıştık benimde ağlamam gelince hemen çenem titrer sonra tutamam kendimi.Bende odama kaçtım görmesn diye bana dediki 'en ucuzunu yapma' dedi

şekerleriiimm ben kaçayım artıkk
kendinize yahşii bakın güzelleeerrhepinizi çoookk öpüyorummm
iyi geceler güzel rüyalaaaaaarrrrrrrrr

aynı kaderi paylaşıyoruz ya ben orda ağlıyorum hemde en içten şekilde bana timsah gözyaşları bunlar dedi

hımmmmm anne işte canım korumak istemiş seniii

aynı kaderi paylaşıyoruz ya ben orda ağlıyorum hemde en içten şekilde bana timsah gözyaşları bunlar dedi

Babam çok ağır konuşur sonra hatasını anlar gelir hemen özür diler

anladım canım ya ben zaten bişi yapmadımki anlattım bak aşağda oku allah aşkına benim ne suçum var evrenim ya
canimmm annende iste korumak istiyo senii belliki o an cokk kizmis hem anneni anlayabiliyorum kesin icinden o adama kufur etmistir cok kizmistir ve adama kizamadigi icin sana patladii... uzulmeee canimm herkes bi anlikk sinirle ofkeyle herseyi soyleyebilir kalp kirabilir. annen sakinlesince git yanina durumu anlat konusun...

iyi gecelerr hamis ablacimmmm tatli ruyalarrr

üzülmeyin kızlar

beren ekle bakim istek yolladım

berenli saatler face grubu kuralları :
1- face adresimizdeki yayınlanan resimler asla başka bir yere kopyalanmıcaktır.
2-bu grubu dahil olan her üye kendi seçtiği şahsi resmini koymak zorundadır.
3-gruba berenli saatler topiğinde aktif olan üyeler kabul edilecektir.
4-Gruba üye olmak isteyen arkadaşlar bana forum aracılığyla kendi facebook mail adreslerini göndermelidirler.
5-mail adresini gönderen her arkadaş gruba üye olamaz.
6-sürekli aktif ve güvenilir isimler gruba üye olabilirler.

şimdilik kurallarımız böyle arkadaşlar umarım güzel bir face grubumuz olur

canım seni ekledim yukardaki kurallarımızı okurmusun

haklısın evrenim ama gözlerim şişti burayı bile yarım görüyorum inşallah yarın herşey düzelir

Ben geldimmmmmmm
Sunumumu yaptımmm, ödevimi yaptımmmmm,, sınavlara daha koskoca 5 gün varrrr yuppiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…