Berenli Saatler :)

hep böyle kıskanç ben istiyorum ki zaten 3 kızız hep bir arada olalım

canim bellikii oda bi anlik sinirle sana patlamis seni kirmis.. biraz zaman ver hatasini anlayacaktir ozur dileyecektir ama sende kendi bosuna uzme... hic kimse icin degmez uzulmeye

Canım benim ya,çok az kalmış,Allah'ım kavuştursun hayırlısıyla,birdaha da kısa ayrılıklar da olsa vermesin

amin canım, ama bu ayrılık son olmayacak çünkü tekrar tekrar götürecekler aşkımı 10 yıllık pasaport yapmış patron denilen herifi ama beddua da etmek istemiyorum ne de olsa maaşı o veriyo

bende iyiyim canım biliyomusun annemle barıştık ve bilgisayarım yapıldı

maaşallah canım pc de yapıldı ee o zaman sabahlar olmasın

[URL="

Evet bu gecenin kayyyfeleri benden kızlar

merciii sekerimmm superr gorunuyoo bol kopukluuu.... dur tadina bakayimm mmmmmm sekeride tam kivamindaa harikasinn

bu arada turk kahvesinii nasil yapiyorsunuz yaaa bi turluuuuu yapamiyorummmm

Nereye gtti canım eşin

sağol canım evet sabaha kadar bırdayım

canim benim sayili gunler cabuk gecer inan banaa buna tecrube oldugum icin soyluyorum ama tabikii zor geciyooo

canimmm masallah esinlede cok yakisiyorsunuz demin resimlerine tur yaptimm hepsinee

merciii sekerimmm superr gorunuyoo bol kopukluuu.... dur tadina bakayimm mmmmmm sekeride tam kivamindaa harikasinn

bu arada turk kahvesinii nasil yapiyorsunuz yaaa bi turluuuuu yapamiyorummmm

Afiyet bal şeker olsun bidenem.Uzman tvde güzel anlatıyor canım.Ben fincan başı 1itatlı kaşığı kadar kahve katıyorum sonra şeker yaparken hep köpüğünü topluyorum kaynayana kadar kaynadıktan sonra köpürmüyo zaten kaynayınca alıyorum sonra kenardan kenardan döküyorum bardağa kahveyi canım

hadi kızlar birbirimize fal bakalım maksat moraller düzelsin şenlik olsun

fala inanma falsizda kalma demislerrrr........

ben hemen kendi falima bakiyorummmm

hmmm 3 gun mu desem 3 haftami desem biri geliyooooo kahvemdeee yolculuk varrr

fala inanma falsizda kalma demislerrrr........

ben hemen kendi falima bakiyorummmm

hmmm 3 gun mu desem 3 haftami desem biri geliyooooo kahvemdeee yolculuk varrr

Ben bakayım sana hemen.Avatar falı

sanki bi yüzük görülüyo hımm?? Yoksa yeni mi evlendin sen
Bide yolcu var sanki biri sana geliyee gibi

Ben Bakayım Sizlere
abeeee baksann falicimaaaaa ben demin baktimdaaa iyi goremiyorumm

hmmm canimm tsk ederim hemen uzman tvden yardimm alicamm
yaa biz burda hic yapmiyoruz turk kahvesini ve bende dogal olarak bilmiyorum..... turkiyeye esimin yanina gelince onlar benden kahve isteyincee bilmiyorum demek utandirdiii ama bu sefer ogrenecemm ve esimin aylesinin yanina gittigimde onlar demedenn catt pattt yapacammm inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…