İyiyim güzelim,sennn
Ayy iyi insan lafının üstüne,kocacım arıyoooo
kk nin guzel bayanlariiii benn geldiiiiiiii
Amin canım aminnn... 15 gün daha var canım gelmesine
kızlar aslında bugün moralim çok bozuk işyernde 2 tane arkadaşım var biri neşe abla diğeri pınar abla bunlar tartışıyorlardı bende tartışma büyümesin diye araya girdim neşe abla çok kırdı benisinir oldum ağlamak üzereym sinirimden
Adet oldun mu.Test yaptın mı cnm
kızlar aslında bugün moralim çok bozuk işyernde 2 tane arkadaşım var biri neşe abla diğeri pınar abla bunlar tartışıyorlardı bende tartışma büyümesin diye araya girdim neşe abla çok kırdı benisinir oldum ağlamak üzereym sinirimden
Hoşgeldiniz kızlaaarr
binnaz'cım o da kırmak istememiştir sanırım neticede bir tartışma ortasındaymışsınız hani sinirle insanlar bazen istemedikleri şeyleri söyleyebiliyorlar. Birkaç gün geçsin bakalım üzerinden eğer istemeden kırdıysa kalbini gelip gönlünü alır diye düşünüyorum
Hep zaten araya girene olur.Keşke hiç karışmasaydın cnm yha.
Evrenimmmm,hoşgeldin şekerim
Hoşgeldiniz kızlaaarr
Sıkma tatlı canını,hep iyi niyetliler üzülür sonucunda zaten...Nasıl olsa hatasını anlayıp özür diler,üzülme düşünmemeye çalış
iyiyim canim benim yaa sen nasilsin
Yok güzelim olmadım daha:26:
Test yapmadım,yapmıcam,yalancı onlar yaa
bende pişman oldum zaten ne halleri varsa görselerdi
binnazcım keşke araya girmeseydin sen iyi niyetini göstermişsin ama onlar anlamamış üstelik senin kalbini kırmış o abla dediğin insan üzülme lütfen :26:
bende iyiyim canım biliyomusun annemle barıştık ve bilgisayarım yapıldı
kızlar facede herkese ayrı yeni albüm yaptım kendi albümüne resim eklemek isteyenler bana mesajla göndersinler resimlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?