Berenli Saatler :)

evet canım 1.5 sene oldu nerdeyse yarın sok kez gidiyorum 8 seans gittim cok memnunum.
cok param gitti ama olsun en azından rahatladım
sadece canım cok acıdı o da ayrı mesele

kisss eski gunleri saymiyonmu sen simdi
ben eskiden takiliodum buraya
aaaaaa
olmadi simdi kustum bak...

yavrum pohhpoha sorabilirsin onada aynısını dedim aktif olman gerekli diye oda 2 gün aktif oldu sonra kabul ettim onuda küsme bebeğim valaha inan bende çok ugrasıyorum herşeyle yetişemiyorum kurallarlamı ilgileniyim çekilişlemi buraylamı şaşırdım

evet canım 1.5 sene oldu nerdeyse yarın sok kez gidiyorum 8 seans gittim cok memnunum.

bende lazere gidiyorum canım benim daha 2. seansım oldu çok memnunum ben daha 2 seanstan bile farketti yane

Ayyyy canım kıyamammmm istersen çekilişi ben yapabilirim yerine
Çok güzel çekerim vallaaaa

yavriii 2008 den beri aktifim ben hele bi kocuisime sor hergece aktifim ama hizima yetisemiio o ayri
bide sende kazen gibim her seye yetismeye calsip sonra ariza verme len
zati ben banlanmaya aliskinim
valla yerim gene banii...

bende bugün baya gezdim arkadaşlarla dışardaydım yani bende çok yorgunum güzelim kocan uyudumu

yok bitanem yrın evde uyurmu hic.
film seyr ediyor bende yanındayım syam ekizleri gibi bitişik ondan gec yazıyorum

iyi geceler hanmlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
tweestimm canim benimm sikma kendiniiii moralini bozma.. bol bol dua et ins icindeki sikindiii giderr
hmmmm yokkk muzluuu istememmm cikolatalii olsunnnn

ayy ne guzel yaaaa walla lazer agdadan daha az acitigi kesinn... bu yaz ilk defa agda yaptirdim yaptirana kadar oldumm oldummmm
bende ins yakinda baslicam tekrar... para gidiyo ama sonunda bitecek yaaa ugrasmican yaa degerr bunaa

evrenim ofeliyaa sağolunn inşallahh geçer içimdeki sıkntımm yaa..sıkntıdann bugün bide bayıldımm cafede hemdee halaa kendime gelemedimm kafam ağrıyoo burayıda takip edemyrm kaçryrm hep yazılanları

yavriii 2008 den beri aktifim ben hele bi kocuisime sor hergece aktifim ama hizima yetisemiio o ayri
bide sende kazen gibim her seye yetismeye calsip sonra ariza verme len
zati ben banlanmaya aliskinim
valla yerim gene banii...

ah kuzum valaha sanırım bende arıza vericem yakında ama ben burayı burdakileri o kadar çok seviyorumki burada enerjim tavan yapıyo tatlım 2008 den beri aktifliğin değil berenli saatler topiğinde ne zamandır aktifsin kaç mesajın var o önemli
geceleri aktifsindir sende bişiler görüyorum zaten

Lazerin faydası oldu mu canım:26::26:

evet yha hiç sorma antel dantel şeyler çıkarıyo cık cık cık.

canım sıcak çikolata
[URL="

çay mı
[URL="

tatlı olarakta

[URL="http://

ayy çok marifetliyimdir iki dkda yaptım.Afiyet olsun

vuslatcım sana özel mesaj atıcam unutmadın seni bebeğim ama 10 dk nın dolmasını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…