iyi geceler hanmlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
sağol elifcimmaslında katılmak isterdim hediyyeleşme 1 ay sonra falan olsaaa
daha kararlaştırmak adını yazıyım mı yazmıyımmı canım:26:
bayilirimm komsuculukk oynamayaaa
cayy alayimm yaninada pasta olursa fena olmazdiiiii
dedikoduuu kimm biz kimgordun muu kizzz beren simdide hediye isini cikartiii basimizaaa
yaaa canim lazaremi gidecen.. bende gidiyordum ama bi senedir birakmisim yaaawalla biraz toparlanim tekrar baslamayi dusunuyorumm
yokk ben suda icmem,, bananeeee cayda icmem suda kahvedeee... beni hep bunlarla oyalandiriyorsunuzz
salepppp isterimmmmmmm
kisss eski gunleri saymiyonmu sen simdi
ben eskiden takiliodum buraya
aaaaaa
olmadi simdi kustum bak...
evet canım 1.5 sene oldu nerdeyse yarın sok kez gidiyorum 8 seans gittim cok memnunum.
cok param gitti ama olsun en azından rahatladım
sadece canım cok acıdı o da ayrı mesele
yaz canımm amaa benm alacağm kişiye hediyem biraz gecikebilirr tarihe göre tam nezaman blmiyorum ama
yavrum pohhpoha sorabilirsin onada aynısını dedim aktif olman gerekli diye oda 2 gün aktif oldu sonra kabul ettim onuda küsme bebeğim valaha inan bende çok ugrasıyorum herşeyle yetişemiyorum kurallarlamı ilgileniyim çekilişlemi buraylamı şaşırdım
yavrum pohhpoha sorabilirsin onada aynısını dedim aktif olman gerekli diye oda 2 gün aktif oldu sonra kabul ettim onuda küsme bebeğim valaha inan bende çok ugrasıyorum herşeyle yetişemiyorum kurallarlamı ilgileniyim çekilişlemi buraylamı şaşırdım
bende bugün baya gezdim arkadaşlarla dışardaydım yani bende çok yorgunum güzelim kocan uyudumu
tweestimm canim benimm sikma kendiniiii moralini bozma.. bol bol dua et ins icindeki sikindiii giderriyi geceler hanmlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
hmmmm yokkk muzluuu istememmm cikolatalii olsunnnn
evet canım 1.5 sene oldu nerdeyse yarın sok kez gidiyorum 8 seans gittim cok memnunum.
cok param gitti ama olsun en azından rahatladım
sadece canım cok acıdı o da ayrı mesele
Ama işte canım evrenimin eşi yanına gidiyo o hediyelerini götürebilsin diye düşündük
yok bitanem yrın evde uyurmu hic.
film seyr ediyor bende yanındayım syam ekizleri gibi bitişik ondan gec yazıyorum
ya yanından gitsinde bizde rahat konuşalım ya
tatlım tarih ayarlamadık daha ayarlıcaz şu kurayı çekiyim sonra tarih belirlicez
yavriii 2008 den beri aktifim ben hele bi kocuisime sor hergece aktifim ama hizima yetisemiio o ayri
bide sende kazen gibim her seye yetismeye calsip sonra ariza verme len
zati ben banlanmaya aliskinim
valla yerim gene banii...
bayilirimm komsuculukk oynamayaaa
cayy alayimm yaninada pasta olursa fena olmazdiiiii
dedikoduuu kimm biz kimgordun muu kizzz beren simdide hediye isini cikartiii basimizaaa
yaaa canim lazaremi gidecen.. bende gidiyordum ama bi senedir birakmisim yaaawalla biraz toparlanim tekrar baslamayi dusunuyorumm
yokk ben suda icmem,, bananeeee cayda icmem suda kahvedeee... beni hep bunlarla oyalandiriyorsunuzz
salepppp isterimmmmmmm
tamam canımm yaz benide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?